Meniu

Psihiatru Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai posibilitatea sa beneficiezi de servicii de psihiatrie in Focsani, printr-o programare la una din cele doua clinici din oras. Simptomele a mai multe afectiuni pot fi gestionate cu succes, iar in unele situatii, chiar remediate, daca primesc tratamentul potrivit. Tocmai de aceea, specialistii din oras fac tot posibilul sa ofere solutii personalizate, care sa sprijine o vindecare rapida. 

Clinicile din Focsani asigura conditii optime de siguranta si confort tuturor celor care aleg sa se programeze pentru o consultatie in cadrul lor. Un mediu primitor ii ajuta pe pacienti sa vorbeasca deschis despre problemele cu care se confrunta, astfel incat tratamentul recomandat de medici sa fie unul cat mai util, indiferent de complexitatea cazului unei persoane.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Focsani?  

Cu privire la activitatea clinicilor de psihiatrie din Focsani, nu este exclus sa existe mici diferente intre preturile practicate de acestea. Printre factorii care pot influenta tarifele se numara pregatirea medicilor, experienta acumulata in domeniu si locul in care se efectueaza controlul, care poate fi la cabinet sau la domiciliu. Consulta tabelul urmator pentru a afla mai multe informatii: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PsihoCare Clinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
 • Contract CASVN
 • Atmosfera placuta
Psihomedicus
120 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 120 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Servicii la domiciliu
 • Contract CASVN
 • Atmosfera placuta
 • Servicii calitative
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinici te poti duce pentru o consultatie de psihiatrie in Focsani? 

Mai jos sunt prezentate cele doua clinici la care poti apela pentru servicii de psihiatrie in orasul Focsani. In descrieri au fost incluse detalii relevante, atat despre pregatirea personalului medical, cat si cu privire la gama de servicii la care au acces pacientii. Tine cont de toate cele prezentate in randurile de mai jos, pentru a te programa la psihiatrul potrivit pentru tine: 

1. PsihoCare Clinic 

Prima clinica spre care se pot orienta cei care au nevoie de servicii de psihiatrie si nu numai in Focsani este PsihoCare Clinic. In cadrul ei isi desfasoara activitatea psihiatri, psihologi si psihoterapeuti, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi un tratament de ultima generatie tuturor celor care au nevoie de el. Din departamentul de psihiatrie fac parte medici primari si specialisti precum Dr. Mirela Ene, Dr. Calita Carmen si Dr. Octavian Condrache. Experienta ampla acumulata in domeniu de acestia permite diagnosticarea corecta a pacientilor si stabilirea unui plan de tratament pe masura. Oamenii pot beneficia de consultatii de psihiatrie si de evaluari psihologice atat la cabinet, cat si la domiciliu. De asemenea, preturile consultatiilor pot fi decontate datorita contractului cu CASVN pe care il are clinica. Toate consultatiile se realizeaza pe baza de programare. Programul medicilor variaza in functie de programarile efectuate, care se pot face la telefon, prin E-mail sau chiar la cabinet. 

Pretul consultatiei initiale de psihiatrie este de 150 de lei. Pretul creste daca este vorba de servicii oferite la domiciliu, in functie de distanta. 

Mai multe persoane care au optat pentru serviciile PsihoCare au fost foarte multumite de experienta de care au avut parte, intrucat tratamentul primit a avut succes. De asemenea, explicatiile pe care personalul medical le ofera sunt pe intelesul tuturor, pentru a nu exista vreo nelamurire. 

Vezi parerile pacientilor despre PsihoCare Clinic 
Vezi Pareri

2. Psihomedicus Clinic

Urmatorul cabinet de psihiatrie de pe lista este Psihomedicus in Focsani. Aici isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in domeniu precum Dr. Laura Madalina Ilie si Dr. Loredana Mioara Voineag, dar si psihologi. Serviciile efectuate includ evaluarea si consilierea psihiatrica, diagnosticarea si tratarea tulburarilor psihiatrice acute, eliberarea a diverse documente medicale etc. Cabinetul are contract cu CASVN, astfel incat sa poata oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la consultatii de specialitate. Cei interesati pot beneficia de servicii la domiciliu. Programarile se fac prin intermediul unui apel telefonic, cu cel putin o saptamana inainte de ziua dorita pentru efectuarea consultatiei. 

Pentru cazurile noi, pretul consultatiei de psihiatrie incepe de la 120 de lei. 

Caracteristica pe care pacientii o apreciaza in mod deosebit la activitatea cabinetului Psihomedicus este empatia personalului medical. De asemenea, atmosfera de la cabinet este una placuta si primitoare, ceea ce-i ajuta pe oameni sa se relaxeze in timpul consultatiilor psihiatrice. 

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a obtine tratamentul de care ai nevoie este sa te programezi pentru o consultatie la un cabinet de psihiatrie din Focsani. Dupa ce se familiarizeaza pe cat posibil cu situatia ta, medicul iti va putea oferi mai multe optiuni de tratament!