Meniu

Psihiatru Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea emotionala nu trebuie sa fie neglijata sub nicio forma, motiv pentru care te incurajam sa apelezi la ajutorul unui psihiatru in Galati cu experienta vasta in domeniu. Fie ca te confrunti cu o depresie constanta, ca suferi de burnout sau ca te confrunti cu tulburari comportamentale cum ar fi cele obsesiv compulsive, iti recomandam sa soliciti un ajutor de specialitate pentru a le combate cu succes. Stim ca iti este dificil sa faci acest pas maret, insa nimic nu ar trebui sa conteze mai mult decat sanatatea mintala si emotionala. Specialistii au abordari moderne si eficiente in domeniu, stiind cum sa te trateze eficient, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele ireprosabile.

Daca esti in cautarea unui psihiatru bun in Galati la care sa mergi pentru a discuta despre problemele cu care te confrunti, dar si despre cum le poti ameliora eficient, fii fara grija. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate unitati medicale, spre care iti poti indrepta atentia si unde vei beneficia de sedinte personalizate de terapie sau de un tratament adaptat in functie de propriile necesitati.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Galati?

Ai curiozitatea cat costa o consultatie de psihiatrie in Galati, dar nu stii unde sa gasesti informatii precise si actualizate? Din fericire, in continuare iti vom prezenta un tabel in care sunt trecute toate tarifele practicate pentru un astfel de serviciu medical, fara sa mai fie nevoie sa le cauti individual pe site-ul fiecarei clinici:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Smart Med
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic primar in psihiatrie
 • Experienta vasta
 • Act medical corect
 • Decor placut
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
DC Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal medical implicat
 • Medic specialist priceput
 • Buna pregatire si pasiune
 • Act medical ireprosabil
 • Empatie si competenta
 • Atmosfera primitoare
 • Solutii personalizate
Centrul Silvestru
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Cabinet primitor
 • Atitudine prietenoasa
 • Mediu confortabil
 • Medic bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Rezultate ireprosabile
Dr. Mihaela Chelariu
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Psihodiagnostic corect
 • Tratament personalizat
Pro Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu o buna pregatire
 • Mediu primitor
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in psihiatrie in Galati

Ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa apelezi la un cabinet de psihiatrie in Galati pentru a afla care este concret problema cu care te confrunti, dar si cum o poti ameliora? Atunci te incurajam sa parcurgi articolul de mai jos pana la final pentru a descoperi care sunt cele mai apreciate unitati medicale din oras, dar si cat de pregatiti sunt medicii. Iata tot ce trebuie sa stii:

1. Clinica Smart Med

Clinica Smart Med este o unitate medicala multidisciplinara din Galati care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, printre care se numara si cele psihiatrice. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de dr. Georgia Cornelia Mocanu, medic primar, care asigura un diagnostic rapid si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie psihiatrica, consultatie in regim de urgenta, sexologie etc. Pe langa psihiatrie, pacientii mai pot beneficia de servicii medicale si din cadrul urmatoarelor specialitati: cardiologie, gastroenterologie, medicina interna si nerologie.

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor care au beneficiat de servicii ireprosabile. Departamentul de psihiatrie este coordonat de un medic primar cu o experienta vasta in domeniu, care asigura un act medical corect si adaptat in functie de patologiile fiecarui pacient in parte. Cabinetul este placut decorat, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile, pacientii bucurandu-se de o atmosfera primitoare si prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Smart Med
Vezi Pareri

2. DC Clinic

DC Clinic este o alta unitate medicala multidisciplinara din Galati la care poti apela cu incredere si unde vei putea beneficia de o consultatie de psihiatrie la standarde ridicate. Acest departament este coordonat de dr. Alina Veronica Lujanschi, medic specialist, care asigura un psihodiagnostic corect si un plan personalizat de tratament. A absolvit Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, a facut rezidentiatul Institutul de psihiatrie Socola din Iasi, devenind medic psihiatru la Spitalul de psihiatrie Elisabeta Doamna din Galati. In prezent, isi desfasoara activitatea in cadrul DC Clinic. Printre afectiunile pe care le amelioreaza se numara si: atacurile de panica, starile depresive prelungite, scaderea randamentului, scaderea sau cresterea apetitului alimentar, insomnii si hipersomnii, tulburari in dinamica sexuala etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Experienta pacientilor care au apelat la serviciile acestei unitati medicale este per total placuta. multi dintre acestia declarandu-se multumiti de implicarea personalului medical. Departamentul de psihiatrie este coordonat de un medic specialist priceput, care asigura un act medical ireprosabil. Acesta da dovada de empatie, pasiune pentru domeniu si o buna pregatire, asigurand o atmosfera primitoare pentru toata lumea, dar si solutii personalizate.

3. Centrul Silvestru

Centrul Silvestru este un cabinet de psihiatrie si psihoterapie din Galati, unde poti beneficia de ajutor de specialitate pentru tratarea problemelor si tulburarilor psihice. Cabinetul este coordonat de dr. Gheorghe Silvestrovici, un medic pregatit in medii universitare prestigioase si cu o practica in unitati medicale renumite, avand acum competenta de a stabili un act medical ireprosabil. Psihodiagnosticul pe care il stabileste este unul corect, in urma consultatiei de specialitate, iar planul de tratament il pregateste in functie de necesitatile si istoricul medical al fiecarui pacient in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa fie unele excelente.

Pretul pentru o consultatie psihiatrica in cadrul centrului Silvestru este de 180 lei.

Majoritatea celor care au optat pentru acest cabinet s-au declarat multumiti de serviciile medicale de care au avut parte. Interiorul cabinetului este unul primitor, atmosfera este primitoare, iar atitudinea medicului este una prietenoasa. Din acest motiv, pacientii se simt confortabil sa isi exprime ingrijorarile si temerile. Medicul este bine pregatit, implicat si, cel mai important, empatic, asigurand rezultate excelente pentru toata lumea.

4. Dr. Mihaela Chelariu

Dr. Mihaela Chelariu, un alt medic primar psihiatru din Galati, isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau individual alaturi de dr. Tita Ureche, medic specialist. Dr. Mihaela Chelariu a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi, Facultatea de Medicina Generala, dupa care a urmat rezidentiatul in psihiatrie Spitalul Universitar de Psihiatrie – Socola Iasi. In 2001 a primit titlul de medic specialist in psihiatrie, iar in 2005 a devenit medic primar. Ulterior, a urmat masteratul  „Managementul Sistemului de Sanatate Publica”, din cadrul Facultatii de Sociologie, Universitatea Bucuresti. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, consiliere (individuala, de familie, pentru afectiuni somatice legate de tulburari psihice), examinari medicale pentru obtinere avize de aptitudine, vizite la domiciliu pentru realizarea consultatiilor psihiatrice.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 100 lei pentru 20 de minute, iar cea la domiciliu este 200 lei pentru 45 de minute.

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si empatia sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti. Dr. Mihaela Chelaru da dovada de pricepere si atentie la detalii, asigurand pentru fiecare pacient in parte o atmosfera primitoare si prietenoasa. Psihodiagnosticul stabilit este corect, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de patologiile si istoricul medical al pacientilor.

5. Pro Clinic

Pro Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Galati in cadrul careia poti beneficia si de servicii de psihiatrie la standarde ridicate. Departamentul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Georgia Cornelia Mocanu, dr. Alexandra Sandor si dr. Mihai Mutica. Pe langa stabilirea unui psihodiagnostic corect, acestia au competenta de a stabili si un plan personalizat de tratament, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele mult dorite. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, consultatie la domiciliu, consiliere de sexologie, expertiza psihiatrica, psihoterapie, evaluare periodica lunara etc. Toate acestea sunt desfasurate in cadrul unui cabinet modern.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii isi declara multumirea pentru serviciile medicale de care au beneficiat. Departamentul de psihiatrie este compus din medici cu o buna pregatire, care au competenta de a asigura o atmosfera placuta si un mediu primitor. Cabinetul este placut amenajat, psihodiagnosticul stabilit este corect, iar tratamentul elaborat este personalizat in functie de problemele fiecarui pacient in parte. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui psihiatru bun din Galati caruia sa ii soliciti ajutorul fie cu o problema cu care te confrunti, fie pentru un prieten, iti recomandam sa apelezi cu incredere la medicii psihiatri prezentati anterior in articol. Ai grija de sanatatea ta mintala si beneficiaza de o consultatie de specialitate, efectuata de un medic cu o buna pregatire in domeniu.