Meniu

Psihiatru Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de psihiatrie din Oradea au cunoscut o evolutie semnificativa in ultimele decenii. Au aparut in municipiu cabinete private care functioneaza de sine statator sau in cadrul unor centre medicale, in care sunt medici psihiatri cu o solida pregatire si experienta sau medici tineri, la curent cu noile abordari din domeniu.

In articolul de fata iti oferim o perspectiva detaliata asupra clinicilor de psihiatrie din municipiul Oradea, prezentand serviciile medicale, echipa medicala si nivelul de satisfactie al pacientilor. Intr-o lume in care stresul si tulburarile psihice sunt tot mai frecvente, a primi o ingrijire psihiatrica de calitate este esential. Asadar, citeste pana la final pentru a afla ce medici psihiatri din Oradea iti recomandam.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Oradea?

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie in Oradea variaza in functie de medicul psihiatru (daca este medic specialist sau medic primar) si de politica de preturi a clinicii. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla ce tarife sunt percepute pentru un consult medical la un psihiatru bun din Oradea.  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cristina Schill
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar psihiatru
 • Consultatii contra cost sau decontate de CAS
 • Atmosfera calda si placuta in cabinet
 • Bun raport calitate-pret
 • Experienta de peste 7 ani in psihiatrie
 • Consultatii la domiciliu
Dr. Bara
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic psihiatru cu experienta
 • Consultatii gratuite sau contra cost
 • Psihoterapie individuala sau de cuplu
 • Diagnosticarea si tratarea tulburarilor psihotice
Psiho Neuro Mag
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • 10 medici psihiatri
 • Servicii de psihiatrie, psihologie, neurologie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Referat handicap
Clinica Davidescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici psihiatri si psihologi
 • Numeroase specialitati medicale
 • Aparatura medicala performanta
 • Teste variate de evaluare a sanatatii mintale
 • Solutii personalizate pentru fiecare pacient
Spitalul Pelican
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Psihiatrie pentru adulti si psihiatrie pediatrica
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Ambulanta si serviciu de urgenta
 • Medici bine pregatiti
 • Clinica moderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cele mai bune cabinete de psihiatrie din Oradea

Am identificat in Oradea mai multe clinici de psihiatrie de care oamenii sunt foarte multumiti. Iata care sunt acestea!

1. Dr. Cristina Schill

Dr. Cristina Schill, medic primar psihiatru isi desfasoara activitatea in cadrul Policlinicii Tudor Vladimirescu din Oradea, oferind consultatii psihiatrice in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, dar si contra cost. Medicul se poate prezenta si la domiciliul pacientului pentru consultatii si poate elibera referate medicale. Dr. Schill a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Oradea si are peste 7 ani de experienta in domeniul psihiatriei.

Tariful pentru o consultatie psihiatrica este de 200 de lei.

Medicul se bucura de apreciere in randul pacientilor din Oradea, care spun ca au intalnit un medic bine pregatit, profesionist, atent la detalii, deschis si zambitor. Recenziile din mediul online abunda in cuvinte de recunostinta pentru ajutorul acordat la nevoie, mai ales in cazul persoanelor cu depresie si anxietate. In cabinetul medicului, oradenii spun ca se simt ascultati, intelesi si incurajati sa faca o schimbare benefica in viata lor.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Schill
Vezi Pareri

2. Dr. Bara

Cabinetul Dr. Bara este o clinica destinata sanatatii mintale si este situata in Oradea. In aceasta locatie se pot diagnostica si trata numeroase afectiuni: tulburari cognitive usoare, tulburari depresive,  tulburari anxioase, demente, dependenta alcoolica, schizofrenie, tulburari psihotice.  In plus, in acest cabinet se practica psihoterapia individuala sau de cuplu. Serviciile sunt puse la dispozitie atat contra cost, cat si gratuit, prin decontarea de catre CAS, pe baza biletului de trimitere.

Pretul unei consultatii la psihiatrie este de 220 de lei.

In review-urile postate in mediul online, oamenii vorbesc despre faptul ca dr. Bara este unul dintre acei psihiatri care dau dovada de empatie si deschidere fata de pacient, fiind si un bun specialist psihiatru. Indrumarea si sfaturile primite in cabinetul sau i-au ajutat pe multi oameni sa constientizeze problema si sa o trateze pentru a putea duce o viata normala, in ciuda problemelor precum: depresie, tulburari anxioase sau dependente. Oamenii mai apreciaza si faptul ca serviciile pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere.

3. Psiho Neuro Mag

Clinica Psiho Neuro Mag din Oradea are o oferta de servicii destinata atat sanatatii mintale, cat si fizice, incluzand specialitati precum: psihiatrie, psihologie, neurologie, cardiologie, medicina interna si recuperare medicala. Nu mai putin de 10 medici psihiatri activeaza in aceasta clinica, printre care dr. Rita-Ioana Platona si dr. Sorin Claudiu Iova, medici primari. Tratamentul de recuperare pentru corp si minte se realizeaza utilizandu-se metode, tehnici si aparatura moderne. In clinica se realizeaza si electroencefalograma si electrocardiografie.

consultatie de psihiatrie costa 200 de lei la Psiho Neuro Mag Oradea.

Persoanele care au ajuns la aceasta clinica vorbesc, in majoritate, in termeni apreciativi despre personalul medical si despre buna organizare a activitatii. Ei sustin ca au beneficiat de servicii moderne, de amabilitate si profesionalism si ca s-au simtit pusi in centrul preocuparilor. Se mai precizeaza si ca aceasta clinica este moderna si dotata cu aparatura performanta.

4. Clinica Lavinia Davidescu

Si in Clinica Medicala Lavinia Davidescu din Oradea exista un cabinet de psihiatrie. In cadrul acestuia se stabilesc diagnostice si se ofera tratamente personalizate si de urmarire pentru: tulburari de personalitate, ganduri negative constante, dependente (abuz de droguri sau de alcool), stres posttraumatic, tulburarea obsesiv-compulsiva, anxietate si atacuri de panica, senzatie de tensiune sau nervozitate, halucinatii si schizofrenie, hiperactivitate, probleme de atentie si concentrare. Serviciile de psihiatrie sunt asigurate de trei medici: dr. Petru Ioan Pascalau, dr. Iacobina Carmen Zau si de dr. Claudia Caba, medici specialisti psihiatri. Evaluarea sanatatii mintale se face aici prin teste variate si evaluari: teste functionale cognitive, teste psihometrice, interviuri structurate, teste psihologice obiective.

Pretul unei consultatii de psihiatrie este de 200 de lei.

Unii pacienti sustin ca aceasta este una dintre cele mai bune clinici din Oradea, cu un personal medical profesionist si aparatura performanta. Diversitatea specialitatilor medicale puse la dispozitie este de asemenea un plus important pentru bihorenii care vin sa-si trateze numeroase afectiuni, indiferent ca sunt de natura fizica sau psihica. Au fost notate si cateva nemultumiri, cum ar fi ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

5. Spitalul Pelican

In ambulatoriul de specialitate al Spitalului Pelican exista si un cabinet de psihiatrie in care pacientii sunt intampinati cu diverse servicii: consultatii, programe terapeutice diferentiate, evaluare diagnostica, consultatii psihosomatice, consiliere psihiatrica, examene psihiatrice pentru completarea foii de angajare in diverse institutii, examene de bilant si de evaluare a starii in afectiunile psihice. Unul dintre medicii psihiatri de la Spitalul Pelican este dr. Horia Ardelean, medic primar psihiatru, un medic cu o pregatire vasta in acest domeniu. In cadrul sectiei de pediatrie a spitalului exista de asemenea si un departament de psihiatrie pediatrica, acesta fiind consud de dr. Raluca Cimpean, medic specialist. Grupul Pelican este principalul furnizor  privat de servicii medicale integrate din Transilvania, dispunand si de ambulanta si serviciu de urgenta.

consultatie de psihiatrie pentru adulti costa 230 de lei la Spitalul Pelican din Oradea.

Sute de persoane si-au impartasit opiniile in mediul online referitor la experienta traita in acest spital. Majoritatea au o impresie buna despre el, iar aspectele pozitive remarcate au fost: medicii bine pregatiti, care isi fac meseria cu implicare si empatie, diversitatea serviciilor medicale, clinica moderna si curata, serviciile de urgenta. In ceea ce priveste aspectele mai putin placute, oamenii au numit: nerespectarea programarilor, imposibilitatea de a face programari online si preturile destul de ridicate.

Concluziile noastre

Infrastructura moderna, personalul specializat si gama variata de tratamente din clinicile private de psihiatrie din Oradea garanteaza o ingrijire de calitate pentru pacienti. Cel mai important este ca fiecare om care are o anumita problema de sanatate din sfera psihiatriei poate beneficia de tratament personalizat, in unele dintre aceste clinici fiind si psihologi ce ii pot ajuta cu consiliere psihologica si psihoterapie.

In concluzie, clinicile de psihiatrie aflate in Oradea sunt un pilon important de promovare a sanatatii mintale in aceasta comunitate.