Meniu

Psihiatru Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema de sanatate mintala, starile depresive prelungite, insomniile si modificarile de comportament trebuie investigate la un specialist, pe care il poti gasi la un cabinet de psihiatrie din Pitesti. Un medic psihiatru te va ajuta sa identifici cauzele simptomelor resimtite, iti va intocmi un diagnostic si va stabili un tratament adecvat, prin care tu sa te bucuri in continuare de o stare de bine si de o buna comunicare cu persoanele semnificative din viata ta.

Daca nu ai inca o solutie pentru problema medicala de care suferi, in acest articol vei gasi informatii utile, cu ajutorul carora sa te poti orienta pe piata serviciilor de sanatate private din oras si sa identifici cei mai buni medici psihiatri din Pitesti.

Cat consta o consultatie la psihiatrie in Pitesti?

Chiar daca nu este cel mai important aspect al unei consultatii la psihiatrie in Pitesti, vrei sa cunosti pretul serviciului, pentru a-ti pregati corespunzator bugetul alocat vizitei la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor si clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Marinescu
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie primitoare si eleganta
 • Medic profesionist
 • Empatie si blandete fata de pacienti
 • Atmosfera relaxanta la consultatii
 • Personal amabil
 • Tratamente eficiente
Sana Menthal
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica moderna
 • Interior elegant
 • Servicii de calitate
 • Medici tineri si profesionisti
 • Metode actualizate de tratament
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
Clinica Restart
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Clinica de nota 10
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Preturi accesibile
 • Parcare proprie
Dr. Marioara Stan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medic profesionist
 • Rabdare si amabilitate
 • Abordare blanda si empatica
 • Solutii eficiente de tratament
CDTB
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Consultatii amanuntite
 • Servicii calitative
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune cabinete si clinici cu servicii de psihiatrie din Pitesti

Iti doresti, desigur, o rezolvare eficienta a problemelor de care suferi, la un cabinet de psihiatrie din Pitesti, iar pentru a o obtine, trebuie sa faci o alegere optima pentru nevoile tale. Desi ai acces la un clasament riguros intocmit, ai nevoie de informatii suplimentare, pentru a-ti face propria parere despre unitatile medicale din top. 

Dupa lectura sectiunii urmatoare a articolului, vei putea sa iei o decizie si sa alegi singur/-a clinica sau cabinetul in care activeaza un psihiatru bun in Pitesti. Vei afla despre calitatea serviciilor, competentele medicilor specialisti, dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care au beneficiat de consultatii si tratamente in cadrul centrelor medicale din clasament.

1. Dr. Gabriel Marinescu

Cabinetul Individual de Psihologie Dr. Gabriel Marinescu se adreseaza locuitorilor din Pitesti cu servicii de diagnostic si tratament in psihiatrie, consiliere psihologica, psihoterapie cognitiv-comportamentala, integrativa, sistemica de familie si cuplu, testare psihologica, evaluare pentru psihologia muncii, examinare psihologica, testare psihologica pentru permis de port-arma. La cabinetul de psihiatrie, pacientii pot accesa consult psihiatric in limba romana, engleza sau franceza atat in cabinet, cat si la masina sau la domiciliu (pentru pacientii greu deplasabili), consultatie in zile nelucratoare cu programare prealabila,  monitorizare intensiva a evolutiei si tratamentului (2-3 vizite saptamanale) in cazul cazurilor critice, revizuire ceruta de comisiile de expertiza medicala si controale medicale periodice. Dr. Gabriel Marinescu este medic specialist  psihiatru, cu o experienta de lucru cu pacientii de peste 20 de ani si peste 15 ani de expertiza medico-legala psihiatrica. S-a format ca psihiatru in Spitalul Alexandru Obregia din Capitala, apoi a lucrat peste doua decenii in Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, asigurand urgentele in psihiatrie.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. O consultatie completa, urmata de recomandari si prescriptie medicala la acest medic psihiatru din Pitesti costa 350 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de locatia primitoare si eleganta, de medicul profesionist, empatic si bland, de atmosfera relaxanta din timpul consultatiilor, de eficienta tratamentelor prescrise si de amabilitatea cu care au fost intampinati.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Gabriel Marinescu
Vezi Pareri

2. Sana Menthal

Sana Menthal este o clinica de psihiatrie din Pitesti care pune la dispozitia pacientilor consultatii de specialitate in psihiatrie, psihoeducație, evaluare psihologica pentru pacientii oncologici, terapie psihiatrica personalizata, evaluare incadrare in grad de handicap, referate medicale si avize psihiatrice: angajari, examene, adoptii. In acest centru medical se pot trata: tulburarea depresiva, tulburarea bipolara, tulburarea schizo-afectiva, schizofrenia, tulburarile delirante, dementele, tulburarile cognitive usoare, tulburarile legate de consumul de alcool si substante, tulburarile somatoforme si tulburarile anxioase. Clinica este deservita de doi medici bine pregatiti: dr. Alina Neascu, medic specialist psihiatru cu o experienta bogata in domeniul psihiatriei acumulata atat in tara, cat si in strainatate, si dr. Ligia Rob, medic primar psihiatru cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Sana Menthal ofera consultatii gratuite, prin decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate Arges, cat si in regim privat, contra-cost.

Fara bilet de trimitere, o consultatie la psihiatru in Pitesti in aceasta clinica are pretul de 250 de lei.

Pacientii au o parere foarte buna despre Sana Menthal, mentionand ca este o clinica moderna, elegant amenajata, cu servicii de calitate, doi medici tineri si profesionisti, care lucreaza cu cele mai noi tratamente si metode in domeniu, amabilitate si empatie. 

3. Clinica Restart 

Clinica Restart din Pitesti reuneste cabinete medicale din sapte domenii ale medicinei: cardiologie, chirurgie generala, chirurgie vasculara, dermatologie, neurologie, psihiatrie si urologie, in care pacientii se pot adresa unei echipe interdisciplinare de medici profesionisti. La cabinetul de psihiatrie, se pot accesa consultatii, evaluare psihiatrica, EEG + RMN, EEG, psihoterapie, stimulare magnetica transcraniana, pachet SMT, referat medical si prescriptie tratament. Poti conta aici pe experienta si competentele dr. Valerian Azamfire, medic primar psihiatru, psihoterapeut, sau ale dr. Ioana Cristina Tomescu, medic primar psihiatru. 

Lista de preturi este publicata pe site-ul web. Consultatia la psihiatru are pretul de 250 de lei.

Gradul de multumire a pacientilor pentru activitatea clinicii este unul ridicat, potrivit recenziilor din mediul online. Se apreciaza ca acest centru medical este o clinica de nota 10, cu servicii de calitate, medici profesionisti, dotari moderne, preturi accesibile, prevazut cu parcare proprie, care faciliteaza accesul pacientilor cu masina personala.

4. Dr. Marioara Cristina Stan

La Cabinetul de Psihiatrie Pediatrica Dr. Marioara Cristina Stan din Pitesti poti accesa consultatii si tratament de specialitate pentru copii. Medicul evalueaza, monitorizeaza si trateaza tulburari de neurodezvoltare (autism, Asperger, tulburari de limbaj, intarzieri in dezvoltare, intelect de limita, tulburare de coordonare motorie, tulburare de comunicare sociala), tulburarea de atentie cu hiperactivitate (ADHD), tulburarea de opozitie cu provocare, tulburarea de conduita, tulburarile specifice ale achizitiilor scolare, schizofrenia si tulburarea schizo-afectiva, tulburarea depresiva, tulburari afective, tulburari anxioase si fobii, ticuri, tulburarea obsesiv-compulsiva, tulburari de eliminare, tulburari de stres traumatic, tulburari de alimentatie, tulburari de atasament, tulburari emotionale, tulburari de la consumul de substante, abuzul si neglijarea. Dr. Marioara Cristina Stan este medic specialist in psihiatrie pediatrica, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci se pot solicita aici consultatii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, tariful pentru o consultatie de psihiatrie pediatrica este de 200 de lei.

Parintii micilor pacienti au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale cabinetului, pentru profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicului, pentru abordarea blanda si empatica a copiilor si pentru solutiile eficiente de tratament.

5. Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu

Centrul de Diagnostic si Tratament Bratianu din Pitesti a fost infiintat in anul 2009, prin reorganizarea fostului Centru de Diagnostic si Tratament Judetean, si ofera servicii medicale in 15 specializari: oftalmologie, cardiologie, neurologie, diabet si nutritie, pneumologie, oftalmologie, dermatovenerologie, cardiologie, medicina interna, psihiatrie, gastroenterologie, pediatrie, obstretica-ginecologie, reumatologie si urologie. Poti accesa consultatii de specialitate si consiliere psihologica la unul dintre cei doi medici psihiatri din clinica: dr. Ionut Catalin Zarioiu, medic primar psihiatru, si dr. Diana Pascu, medic specialist psihiatru. Majoritatea cabinetelor din clinica au contract cu CAS Arges, deci vei putea beneficia de servicii gratuite sau decontate, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pretul pentru o consultatie in acest centru medical este de 170 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de activitatea clinicii, de serviciile de calitate, de medicii profesionisti si experimentati, de tratamentele prescrise sau efectuate aici, precum si de consultatiile amanuntite. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este legat de gestionarea programarilor, care in prezent genereaza timp mare de asteptare.

Concluzii

Psihiatria in Pitesti este un domeniul medical bine reprezentat in mediul privat, prin clinici si cabinete de top, cu servicii specializate, in care poti beneficia de consultatii, investigatii, evaluare si tratament pentru afectiunile psihice, tulburarile emotionale si de comportament. In centrele medicale din oras activeaza medici bine pregatiti, cu experienta in lucrul cu pacientii si metode moderne de terapie. Poti accesa atat servicii gratuite si decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, cat si servicii contra-cost.

In urma lecturii acestui articol, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua o decizie inspirata si bine intemeiata rational, in alegerea clinicii sau cabinetului care sa iti satisfaca in mod optim nevoile medicale si exigentele personale.