Meniu

Psihiatru Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile psiho-afective iti pot afecta viata de zi cu zi, incepand de la relatia cu propria persoana pana la cea cu persoanele din jur, fiind astfel de-a dreptul necesar sa discuti cu un psihiatru bun in Ploiesti. Principala misiune a acestuia este sa afle ce anume a declansat aparitia unor astfel de afectiuni, dar si care sunt solutiile pe care le poate aborda pentru a te trata in mod corespunzator. Nimeni nu ar trebui sa amane aceasta vizita medicala, mai ales daca este recomandata de un personal avizat, cum ar fi medicul de familie sau chiar un psiholog. 

Daca vrei sa gasesti un psihiatru in Ploiesti care sa te ajute cu problema de care suferi, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi care sunt selectiile pe care ti le-am pregatit. Pentru ca vrem sa te bucuri de un act medical ireprosabil, vrem sa iti facem cunostinta cu o echipa priceputa de psihiatri, cu experienta vasta.

Cat costa o sedinta de psihiatrie in Ploiesti?

Pretul unei sedinte de psihiatrie in Ploiesti difera de la o clinica la alta, in functie de pregatirea medicului. De exemplu, consultatia efectuata de un medic primar va fi intotdeauna mai costisitoare in comparatie cu cea prestata de un medic specialist, pentru ca are un nivel mai ridicat de pregatire, insa exista si medici specialisti cu experienta vasta si cu metode eficiente de abordare. Pentru a sti o informatie clara, iti pregatim in cele ce urmeaza un tabel cu toate preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cojocaru
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Intelegere si competenta
 • Tratament personalizat
 • Cabinet primitor
 • Consultatii excelente de psihiatrie
 • Atitudine pozitiva
Elpsy Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Empatie si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Conditii excelente de confort
 • Decor placut
 • Solutii personalizate
 • Respectarea programarilor
Euromed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal amabil
 • Buna pregatire
 • Empatie si competenta
 • Act medical ireprosabil
 • Respectarea programarilor
 • Atmosfera primitoare
KSC Medical Center
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Empatie si competenta
 • Calitate si seriozitate
 • Decor prietenos
 • Rezultate excelente
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
Centrul Panaceea
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Ireprosabilitate
 • Consultatii de specialitate
 • Medic specialist in psihiatrie
 • Act medical corect
 • Tratament adaptat
 • Atmosfera placuta
 • Rezultate multumitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati specializate in psihiatrie in Ploiesti 

Putini sunt cei care realizeaza cat de important este rolul unui medic psihiatru in Ploiesti, in ceea ce priveste sanatatea mintala a pacientului. Indiferent ca te confrunti cu depresie, burnout, anxietate sau suferi chiar de tulburari psiho-afective cum ar fi schizofrenia, ajutorul unui medic psihiatru este de neegalat. In plus, spre deosebire de psiholog, acesta iti poate elibera retete medicale cu diverse medicamente pe care ti le poti administra pentru o vindecare completa. Iata care sunt medicii psihiatri la care te incurajam sa mergi:

1. Dr. Elena Cojocaru

Dr. Elena Cojocaru este un medic psihiatru din Ploiesti la ajutorul careia poti apela cu incredere pentru a-ti clarifica anumite aspecte cu privire la propria viata. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova, iar ulterior a fost medic rezident la Spitalul de Neurologie si Psihiatrie Brasov, urmand sa devina medic specialist psihiatru la Clinica Gral Medical. Exceland in domeniu, si-a deschis un cabinet medical in care isi desfasoara meseria, lucrand in paralel si la Spitalul de Psihiatrie Voila din Campina. In prezent are titlul de medic primar si ofera consultatii de specialitate tuturor pacientilor, acordand solutii personalizate in functie de fiecare problema in parte.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

Dr. Elena Cojocaru a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor care s-au declarat multumiti. In recenziile postate multi afirma ca doamna doctor specializata in psihiatrie este amabila, empatica, intelegatoare, deschisa, competenta in asigurarea unui tratament personalizat in functie de problemele si afectiunile de care pacientul sufera. De asemenea, cabinetul este primitor, iar consultatiile de psihiatrie sunt la standarde ridicate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Cojocaru
Vezi Pareri

2. Elpsy Medical

Elpsy Medical este un cabinet de psihiatrie din Ploiesti spre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca suferi tu sau cineva drag tie de o problema psihica. In cadrul echipei isi desfasoara activitatea doi medici bine pregatiti in domeniu: dr. Ruxandra Grigoras si dr. Elena Cojocaru, medici primari cu experienta vasta in domeniu, care asigura tratamente moderne si personalizate. Spre norocul pacientilor, unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca cei asigurati pot beneficia de consultatii gratuite. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Toate recenziile postate pentru aceasta unitate medicala sunt pozitive, pentru ca fiecare pacient in parte este tratat cu amabilitate, respect si empatie. Implicarea celor doi medici psihiatri atinge cote maxime, asigurand o atmosfera primitoare si confortabila. Cabinetul este decorat placut, astfel incat fiecare sa se simta cat mai in largul sau in timpul sedintelor de terapie.

3. Euromed

Euromed este o policlinica din Ploiesti care cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si psihiatria, departament in care pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate la o calitate ridicata. Echipa medicala de la aceasta sectie este formata din: dr. Valeria Dinca, Cristian Marian Oancea, medici primari si dr. Catalin Marinel, medic specialist. Printre serviciile puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, tratamente personalizate in functie de patologia e care pacientul sufera, sedinte individuale etc. Pe langa psihiatrie, in cadrul policlinicii mai exista si urmatoarele specialitati: ORL, neurologie, medicina interna, ginecologie, oftalmologie, ortopedie, chirurgie, pediatrie, dermatovenerice, endocrinologie, urologie.

Consultatia de psihiatrie este de 180 lei.

Policlinica a primit o multime de aprecieri din partea celor care i-au pasit pragul, datorita serviciilor calitative puse in aplicare. Personalul medical este amabil, bine pregatit, competent si empatic, asigurand un act medical ireprosabil. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de medici primari si specialisti in psihiatrie, pacientul avand ocazia de a apela la ajutorul unui specialist in domeniu. In plus, programarile sunt respectate, iar atmosfera este primitoare.

4. KSC Medical Center

KSC Medical Center este o unitate medicala multidisciplinara din Ploiesti la care poti apela cu incredere pentru ca ofera si servicii de psihiatrie la o calitate ridicata. Clinica a fost infiintata in anul 2013 din dorinta de a asigura tuturor pacientilor un act medical ireprosabil pentru tratarea eficienta a afectiunilor si problemelor de sanatate cu care se confrunta. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de un medic profesionist, dr. Anamaria Stoian, medic primar, care are competenta de a trata eficient tulburarile de dispozitie, de anxietate, schizofrenia, tulburari organice cerebrale, ale apetitului, de somatizare si de personalitate. Programarea la aceasta unitate medicala se poate efectua si online, prin intermediul site-ului web.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie in Ploiesti este de 180 lei.

Unitatea medicala a primit numeroase laude din partea pacientilor, fiecare fiind impresionat de empatia cadrelor medicale. Competenta, calitatea si seriozitatea sunt calitati puternic apreciate, departamentul de psihiatrie este decorat prietenos, iar rezultatele obtinute cu ajutorul dr. Anamaria Stoian sunt excelente. Planul de tratament elaborat este unul personalizat in functie de afectiunea de care pacientul sufera, iar atmosfera este primitoare.

5. Centrul Panaceea

In cadrul centrului Panaceea din Ploiesti functioneaza mai multe cabinete medicale, printre care se numara si cel de psihiatrie, unde vei fi corect consultat si tratat de catre un medic specialist. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Cristian Oancea, medic specialist, care poate pune in aplicare urmatoarele servicii: consiliere psihiatrica, consultatie de specialitate, examen medical psihiatrie, eliberarea certificatului psihiatric tip A5 pentru persoane cu studii superioare, dar si cu studii medii. Pe langa acestea, pacientii mai pot beneficia de consultatii si la alte specialitati, cum ar fi: dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, neurologie, oncologie, reumatologie, cardiologie, fizioterapie, medicina interna, termografie etc.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie la Centrul Panaceea este de 120 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt favorabile, datorita ireprosabilitatii cu care serviciile si consultatiile de specialitate sunt puse in aplicare. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de un medic specialist in domeniu, care asigura un act medical corect, dar si un tratament adaptat in functe de patologiile pacientului. Atmosfera este placuta, iar rezultatele multumitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat decizia de a apela la ajutorul unui medic specializat in psihiatrie in Ploiesti si nu stii concret la ce clinica sa apelezi? Atunci asigura-te ca citesti cu atentie toate informatiile pe care ti le-am afisat anterior in articol, atat legate de pret, cat si de clinici. Ti-am prezentat unele dintre cele mai competente cadre medicale, care prioritizeaza sanatatea mintala a pacientilor sai si care asigura obtinerea unor rezultate ireprosabile.