Meniu

Psihiatru Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Depresia, tulburarea bipolara si schizofrenia sunt doar cateva dintre tulburarile mintale care sunt tratate sau tinute sub control la un cabinet de psihiatrie in Sectorul 1. Peste 45 de milioane de oameni la nivel global sufera de tulburare bipolara si, multi dintre ei fie nu stiu ca se confrunta cu o astfel de afectiune, fie aleg sa nu o trateze de teama de a merge la un medic psihiatru.  Noi te incurajam sa apelezi la un ajutor de specialitate atunci cand experimentezi, mai multe zile la rand, sentimente de deznadajduire, oboseala psihica sau chiar o imposibilitate de a-ti controla emotiile.

Daca te afli in Sectorul 1 si vrei sa descoperi un cabinet de psihiatrie de incredere la care sa apelezi de fiecare data cand ai nevoie, iti recomandam sa citesti in continuare informatiile prezentate in articol si sa afli care clinica ar fi mai potrivita pentru asteptarile tale. De asemenea, asigura-te ca tii cont de indicatiile medicului profesionist.

Cat costa o consultatie e psihiatrie in Sector 1?

Daca ai luat hotararea de a merge la o consultatie de psihiatrie in Sectorul 1 pentru a discuta cu un specialist si pentru a afla ce poti face concret pentru o sanatate psihica imbatabila, cel mai bine ar fi sa fii la curent si cu preturile practicate pentru un astfel de serviciu. In tabelul de mai jos iti prezentam toate tarifele practicate la clinicile din Sectorul 1:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Constantin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Amabilitate si seriozitate
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnosticare precisa
 • Plan personalizat de tratament
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
Clinica Nobis
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Profesionalism
 • Competenta si buna pregatire
 • Mediu primitor
 • Amenajare cu bun gust
 • Spatiu confortabil
 • Cadre medicale empatice
Mind Experience
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Devotament si pricepere
 • Empatie si competenta
 • Act medical corect
 • Diagnosticare precisa
 • Tratament personalizat
 • Amenajare cu bun gust
Centrul Botezat
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici de exceptie
 • Devotament si empatie
 • Pasiune pentru psihiatrie
 • Amenajare placuta
 • Mediu confortabil
 • Atmosfera primitoare
 • Servicii excelente
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii corecte si adaptate
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Amabilitate si seriozitate
 • Implicare si empatie
 • Colectiv prietenos si receptiv
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in psihiatrie in Sectorul 1

Asa cum ti-am promis si mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta cinci unitati medicale din capitala, mai exact in Sectorul 1, specializare in psihiatrie, la care poti apela cu incredere si unde vei fi primit cu amabilitate. Citeste cu atentie descrierile pe care ti le-am pregatit si asigura-te ca esti la curent cu toate detaliile despre aceste unitati medicale, dar si ca stii la care medic sa mergi pentru a beneficia de un ajutor de specialitate:

1. Dr. Dan Constantin

Dr. Dan Constantin este un medic primar in psihiatrie in Sectorul 1 la care poti apela cu incredere pentru a depista care este problema de care suferi, dar si ce trebuie sa faci pentru a o ameliora. In prezent, este asistent universitar drd la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania din Brasov, a participat la diverse cursuri de perfectionare a activitatii despre dispozitive medicale, nutritie, psihiatrie, stimulare magnetica transcraniana si stimulare electrica transcraniana directa. A luat parte, de asemenea, si la diverse conferinte, prin care si-a slefuit abilitatile de medic pediatru, punandu-le in practica in cadrul sedintelor de specialiatate. In departamentul de psihiatrie, alaturi de dr. Dan Constantin, isi mai desfasoara activitatea si dr. Alisa Cimpoesu medic specialist, cu o buna pregatire in domeniu.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei, insa poate fi si gratuita pentru cei care care vin cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Toate recenziile postate in mediul online sunt unanim pozitive, ca dovada a ireprosabilitatii serviciilor medicale puse in aplicare. Pacientii sunt tratati cu amabilitate si seriozitate, consultatiile de specialitate decurg amanuntit, diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament este elaborat cu atentie in functie de patologiile si predispozitiile existente. In plus, cabinetul este placut amenajat, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Dan Constantin
Vezi Pareri

2. Clinica Nobis

Clinica Nobis este o unitate medicala specializata in psihiatrie in Sectorul 1, care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse tulburari de comportament sau mintale. Echipa de medici asigura servicii de calitate si un mediu primitor pentru toata lumea, fiind compusa din: dr. Gabriela Barbu, medic primar, dr. Mihaela Patrascu, dr. Elena Morariu, medici specialisti. Printre afectiunile si problemele care pot fi tratate se numara si: tulburarile anxioase, atacuri de panica, tulburari de adaptare, de personalitate, afective bipolare, depresiva recurenta, dependente, tulburari de memorie, telepsihiatrie. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, iar amenajarea este placuta, ceea ce inseamna ca mediul este unul primitor pentru pacienti.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie la medicul specialist este de 250 lei, iar cea la medicul primar costa 300 lei.

Centrul medical din capitala este apreciat pentru serviciile puse in aplicare, beneficiind de un rating ridicat. Echipa de medici este profesionista, competenta si bine pregatita, asigurand un mediu primitor pentru toata lumea. Amenajarea cabinetului este placuta, cu bun gust, astfel incat toti pacientii sa se simta confortabil. In plus, cadrele medicale dau dovada de empatie. 

3. Mind Experience

Mind Experience este o clinica de psihologie si psihiatrie din Sectorul 1 spre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui loc in care sa te simti bine primit si inteles. Echipa de specialisti are o experienta de peste 10 ani in domeniu, asigurand servicii ireprosabile si atingandu-si toate obiectivele propuse. Din cadrul echipei fac parte urmatorii: Iuliana Topolan, psiholog clinician si psihoterapeut si dr. Traian Purnici, medic specialist in pediatrie. Acesta este autorul a peste 60 de articole de specialitate, a proiectat si implementat 7 studii epidemiologice si de faza IV. Printre serviciile pe care medicul le asigura merita amintite si: consultatii de specialitate, control, eliberare retete sau scrisori medicale atat pentru adulti, cat si pentru pensionari. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este echipat in mod corespunzator, astfel incat actul medicale desfasurat sa fie ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 230 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa medicala da dovada de devotament, pricepere, empatie si competenta, asigurand un act medical complet si corect. Diagnosticarea este precisa, iar planul de tratament elaborat este personalizat in functie de fiecare persoana in parte. In plus, amenajarea cabinetului este cu bun gust.

4. Centrul Botezat

Centrul Botezat are peste 25 de ani de activitate in psihiatrie in Sectorul 1 in ceea ce priveste tratarea adultilor cu diverse probleme psihice. Unitatea medicala se afla si in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB). Echipa de medici profesionisti este formata din dr. Liviu Botezat Antonescu, medic primar si dr. Roxana Constantinescu, medic specialist, absolventa a Facultatii de Medicina Generala a UMF „Carol Davila”, Bucuresti (2007-2013). Printre serviciile medicale pe care acestia le asigura se numara si: eliberarea certificatului medical pentru profesiile liberale, diagnosticare, stabilirirea tratamentului si prescriptie de retete gratuite si compensate, eliberare referat medical, evaluari la domiciliu, consiliere psihiatrica si practica clinica.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Oameni de exceptie, devotati, empatici si pasionati de domeniul medical in care activeaza, medicii psihiatri care activeaza in cadrul centrului Botezat isi desfasoara activitatea cu profesionalism si implicare. Cabinetul este echipat in mod corespunzator si amenajat placut, astfel incat pacientii sa se simta confortabil. Cu alte cuvinte, atmosfera este primitoare, iar serviciile puse in aplicare sunt excelente.

5. MedLife

MedLife este un centru de psihiatrie si psihologie din Bucuresti, sectorul 1, in cadrul caruia poti apela la ajutorul unui expert in domeniu. In cadrul departamentului de psihiatrie, isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Gabriel Diaconu, dr. Vlad Bogdan Stroescu, dr. Ana Maria Iordache, dr. Claudia Raluca Poroineanu, dr. Violeta Serban, dr. Otilia Tirlea, dr. Maria Ruxandra Ionus, medici specialisti si dr. Mihaela Bugheanu, medic primar. Printre serviciile puse in aplicare se numara si consultatiile de specialitate, diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor in functie de problemele de care sufera si consilierea psihiatrica. De asemenea, medicii pot elibera retete compensate sau gratuite pentru cei care au nevoie de un tratament medicamentos.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 230 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pentru ca si serviciile puse in aplicare sunt corecte si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Atmosfera este primitoare, amenajarea placuta, pacientii sunt tratati cu amabilitate si seriozitate, iar colectivul medical este implicat, prietenos, empatic si receptiv. Din pacate, programarile nu sunt respectate.

Concluzii

Te-ai hotarat sa mergi la un medic psihiatru din Sectorul 1 si vrei sa te asiguri ca gasesti o unitate medicala bine pregatita si echipata? Ti-am prezentat mai sus in articol cinci clinici catre care iti poti indrepta atentia cu incredere si unde vei beneficia de un ajutor de specialitate, in prezenta unei echipe profesioniste, implicate si muncitoare. Nu iti neglija sanatatea mintala, asigura-te ca traiesti un stil corect de viata in toate punctele de vedere si ca ceri ajutorul unui cadru competent atunci cand ai nevoie.