Meniu

Psihiatru Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la consultatie in cadrul unui cabinet de psihiatrie din sectorul 2? Acest specialist te poate ajuta sa intelegi, sa rezolvi si sa tratezi tulburarile mintale, fiind medicul la care trebuie sa apelezi atunci cand simptomele sunt puternice si interfereaza cu activitatile din viata de zi cu zi. Psihiatrul este cel care poate sa recomande pacientilor tratament medicamentos, atunci cand sedintele la psiholog nu sunt suficiente pentru rezolvarea problemelor. 

Cateva dintre tulburarile mintale de tratamentul si gestionarea carora se ocupa medicul psihiatrul sunt depresia, schizofrenia si dementa. Cateva semne care pot indica necesitatea unei vizite la medicul psihiatru sunt comportamentele neobisnuite, apatia, lipsa interesului fata de orice activitate, agitatia etc. In functie de simptome si diagnostic, medicul poate recomanda tratament cu pastile, psihoterapie si/sau schimbari in stilul de viata. Daca locuiesti in sectorul 2, acest articol iti prezinta clinicile unde gasesti cei mai buni medici psihiatri.

Ce tarif are consultatia la psihiatrie in sectorul 2?

In sectorul 2 al Capitalei exista mai multe clinici unde poti merge pentru un consult de psihiatrie. Persoanele interesate de acest serviciu trebuie sa aleaga un medic bine pregatit, care a primit feedback pozitiv de la pacienti. Pentru ca si tariful este un element de interes, am alcatuit un tabel in care au fost incluse numele celor mai cautate clinici, alaturi de pretul aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Albion Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism, empatie si intelegere
 • Deschidere si interes pentru nevoile pacientului
 • Rabdare si implicare
 • Consultatii amanuntite
 • Atentie la detalii
 • Cabinete moderne, curate si frumos amenajate
Clinica PsyHelp
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal dedicat meseriei
 • Rabdare, intelegere si empatie
 • Promptitudine
 • Mediu confortabil si primitor
Bellanima
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si rabdare
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Abordare personalizata
 • Tratamente eficiente
Clinica Hope
270 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 270 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Empatie si interes fata de nevoile pacientului
 • Explicatii usor de inteles
 • Corectitudine in diagnostic
 • Atmosfera relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici si cabinete de psihiatrie din sectorul 2 

Daca tu sau o persoana draga va confruntati cu tulburari emotionale ce pot fi tratate cu ajutorul unui medic specializat in psihiatrie, ai la dispozitie serviciile mai multor clinici si cabinete din sectorul 2. Cand alegi un medic, experienta si calificarile sunt cele mai relevante aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul. 

Clasamentul de mai jos ofera detalii utile despre activitatea celor mai buni medici psihiatri din sectorul 2:

1. Clinica Albion Medical

Psihiatria este una dintre specialitatile medicale disponibile in cadrul Clinicii Albion Medical din Bucuresti, sector 2. In cadrul acestei unitati se ofera servicii si din alte arii terapeutice, precum neurologie, nutritie si ecografie. Clinica Albion Medical este formata din 9 cabinete moderne, in cadrul carora profeseaza o echipa din care fac parte medici, psihologi si psihoterapeuti bine pregatiti. Multi dintre ei au experienta dobandita in strainatate si contribuie la cresterea calitatii actului medical. Una dintre misiunile personalului este de a inlatura stigma asupra afectiunilor mintale si de a oferi servicii de inalta calitate oamenilor care ii aleg. 

Consultatia initiala in cabinetul de psihiatrie costa intre 220 si 250 lei. 

In mediul online au fost exprimate sute de pareri pozitive despre aceasta clinica. Pacientii sustin ca au avut o experienta foarte placuta si ca au gasit medici care i-au ajutat sa isi rezolve problemele. Cateva dintre calitatile atribuite personalului sunt empatia, profesionalismul, intelegerea, promptitudinea, deschiderea si interesul fata de nevoile pacientului. Atmosfera din clinica este placuta si pacientii simt energie pozitiva. Medicii sunt implicati si rabdatori, consultatiile fiind efectuate amanuntit. Serviciile sunt de inalta calitate si personalul este foarte atent la detalii, incercand sa gaseasca cea mai buna solutie pentru pacienti. Cabinetele sunt curate, spatioase si frumos amenajate. Preturile sunt descrise ca fiind accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Albion Medical
Vezi Pareri

2. Clinica PsyHelp

Clinica PsyHelp este specializata in psihiatrie si reprezinta o varianta foarte buna daca vrei sa mergi la consultatie in sectorul 2. Aici sunt disponibile servicii din sfera psihologiei, psihoterapiei si psihiatriei. Serviciile sunt oferite de catre dr. Elena Coman, care este medic primar in psihiatrie. Aceasta are experienta vasta si s-a specializat de-a lungul anilor in adictologie, avand o cunoastere profunda a patologiei psihiatrice. Dr. Elena Coman a participat la numeroase programe de formare si a obtinut titlul de medic primar in anul 2017. 

Pentru consultatie, se aplica tariful de 200 lei. 

Profesionalismul echipei, suportul acordat pacientului si dedicarea incontestabila a personalului sunt principalele motive pentru care oamenii recomanda cu incredere aceasta clinica de psihiatrie. Medicii ii ghideaza eficient pe pacienti in perioadele dificile, ii trateaza cu rabdare, intelegere si empatie. Intreaga echipa este profesionista si raspunde prompt la nevoile pacientului, avand o abordare complexa si amanuntita. Mediul este primitor si confortabil. 

3. Bellanima

Bellanima este un centru de psihoterapie si psihiatrie din sectorul 2, care si-a inceput activitatea in anul 2013. La momentul deschiderii, Bellanima era singurul centru medical din tara dedicat tratarii depresiei. Pana in momentul de fata, acest centru a reunit o echipa numeroasa, din care fac parte specialisti cu experienta vasta in diagnosticul si tratamentul unui spectru larg de boli psihice. Colectivul multidisciplinar asigura o abordare integrata a problemelor, iar planurile terapeutice sunt personalizate pentru fiecare pacient. 

Privitor la tarif, consultatia de psihiatrie costa 200 lei.

Dintre cei care au trecut pragul clinicii Bellanima, cativa si-au impartasit experienta si in mediul online. Majoritatea parerilor sunt pozitive, oamenii spunand ca au intalnit medici profesionisti, empatici si rabdatori. Corectitudinea diagnosticului, eficienta tratamentului, abordarea personalizata si atentia deosebita la nevoile pacientului sunt alte aspecte apreciate la personalul acestei clinici. Serviciile sunt de inalta calitate si tratamentele sunt ajustate constant in functie de starea pacientului. Mediul este unul relaxant si oamenii primesc raspunsuri la toate intrebarile. Exista si pacienti care spun ca diagnosticul primit nu a fost unul precis. 

4. Clinica Hope

Pentru servicii de psihiatrie, pacientii din sectorul 2 pot alege serviciile Clinicii Hope. Aceasta se situeaza printre cele mai bune clinici din tara specializate in tratamentul problemelor de sanatate mintala. Lista de servicii se axeaza pe servicii moderne de psihiatrie si psihoterapie pentru oameni de toate varstele, fiind disponibile tratamente complete si inalt calitative. Din colectivul clinicii fac parte medici psihiatri si psihologi care pun la dispozitia pacientilor programe unice de tratament, elaborate in conformitate cu ghiduri internationale din domeniu. Clinica este destinata exclusiv sanatatii psihice si in anul 2018 a fost premiata de Asociatia Medicala Europeana pentru bune practici medicale. 

Consultatia initiala costa 270 lei la medic specialist si 310 lei la medic primar.

Cat despre feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Oamenii care au ales Clinica Hope si au oferit recenzii in mediul online spun ca au avut o experienta placuta si ca serviciile sunt de calitate. Personalul este apreciat pentru experienta, profesionalism, ambilitate, empatie si interesul fata de pacient si nevoile sale. Corectitudinea in diagnostic si explicatiile pe intelesul pacientilor sunt alte doua aspecte apreciate la aceasta clinica. Ambientul este intim si primitor, iar atmosfera este relaxanta. 

Concluzii

Sectorul 2 ofera o gama variata la capitolul serviciilor de psihiatie, gazduind clinici si cabinete foarte bune. Medicii vin in sprijinul pacientilor cu evaluari si tratamente moderne de gestionare a tulburarilor de sanatate mintala, abordarea fiind una individuala pentru fiecare pacient. Clinicile specializate sunt pregatite sa ofere sprijin oamenilor si sa ii ajute sa isi recapete echilibrul emotional.