Meniu

Psihiatru Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un specialist bun in diagnosticarea, tratarea si prevenirea tulburarilor mintale si a bolilor psihice, care sa iti poata oferi solutii terapeutice eficiente pentru problemele de sanatate cu care te confrunti, in cadrul unui cabinet de psihiatrie din sector 3, Bucuresti. Te astepti probabil la o serie de intalniri cu medicul specialist de care ai nevoie, de aceea este necesar ca el sa primeasca pacientii intr-o locatie aflata in proximitatea ta. 

Daca nu ai identificat inca un bun psihiatru in sector 3, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale private din domeniu.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in sector 3?

Tariful pentru o consultatie la psihiatrie in sector 3 poate sa difere in functie de clinica sau de cabinet, de competentele medicului, de durata evaluarii initiale sau de serviciile suplimentare incluse in pret. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale spre care ai putea sa te indrepti, precum si preturile practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
Pandora Medical
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rabdare si amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Rezolvarea problemelor de sanatate
Medic Line
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta diversa
 • Medici profesionisti
 • Posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS
 • Timp de asteptare mare
MensSana
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii bune
 • Diversitatea de investigatii
 • Diagnostic riguros
 • Medici si psihologi profesionisti
 • Amabilitatea abordarii
LSM Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical modern
 • Aparatura noua
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de psihiatrie in sector 3

Te bucura existenta unui top al centrelor medicale cu servicii de psihiatrie din sector 3, insa vrei sa afli mai multe informatii despre fiecare dintre ele, pentru a-ti forma propria parere, in vedere unei alegeri optime pentru sanatatea ta. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile cu echipamente si despre opiniile pacientilor tratati in cadrul lor. Citeste textul pana la capat pentru a afla care ar fi cea mai buna optiune pentru tine.

1. Clinica Speranta Sante

Clinica Speranta Sante din Capitala, cunoscuta bucurestenilor drept Policlinica Vitan, reuneste cabinete de medicina de familie, medicina interna, nefrologie, ecografie, psihiatrie, pediatrie, psihologie, diabet zaharat si nutritie. Psihiatria este una dintre cabinetele in care poti beneficia servicii contra-cost, dar si gratuite, prin decontarea costurilor de catre Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Te poti adresa unuia dintre cei doi medici primari psihiatri cu experienta, dr. Marian Duna si dr. Raisa Cirlig, pentru tulburari de somn, stari de frica, deficit de atentie, probleme de concentrare, tulburari de memorie si depresie. Clinica Speranta Sante din Bucuresti se afla in contract de colaborare cu CASMB si cu laboratoare de analiza si imagistica medicala, pentru investigatii necesare diagnosticului in specializarile disponibile.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Contra-cost, o consultatie are pretul de 150 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experienta inregistrata la Clinica Speranta Sante, care au numai cuvinte de lauda pentru experienta avuta aici. Persoanele care au lasat recenzii in mediul online apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar personalul este amabil si empatic. Alte aspecte pozitive consemnate sunt dotarile moderne si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Pandora Medical

Pandora Medical este o clinica din sector 3, care se adreseaza bucurestenilor cu servicii de neurologie, psihiatrie, psihologie, recuperare medicala, oftalmologie si explorari functionale – EEG, EMG si doppler cerebral. Specialistii Departamentului de Psihiatrie din clinica sunt dr. Lavinia Nutu, medic primar psihiatru, dr. Gratian Petre, medic specialist, dr. Simona Chitu, medic specialist, si dr. Mihaela Bugduca-Homocianu, medic specialist psihiatru. Vei gasi aici experienta si dedicare pentru solutionarea unor probleme precum depresie, anxietate, tulburari de somn, dependenta de substante, demente, psihoze si atacuri de panica. In acest centru medical se pot accesa si consultatii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Preturile clinicii se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru o consultatie la medicul primar vei plati 220 de lei, iar acelasi serviciu prestat de un medic specialist te va costa 200 de lei.

In general, pacientii apreciaza serviciile de calitate de la Pandora Medical, profesionalismul medicilor, rabdarea si amabilitatea cu care au fost ascultati si li s-a explicat diagnosticul, dotarile cu aparatura performanta si faptul ca au gasit la clinica o rezolvare pentru problemele de sanatate pentru care au solicitat ajutor de specialitate.

3. Medic Line

Medic Line este o retea de clinici cu o experienta de peste 14 ani pe piata serviciilor medicale din Capitala, in peste 25 de specializari, printre care si psihiatria, disponibila in sector 3 in cadrul Medic Line Vitan. Consultatiile si investigatiile pot fi efectuate si gratuit sau compensat, in temeiul contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, de catre pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. La clinica din sector 3 vei putea conta pe competentele a doi medici, la cabinetul de psihiatrie: dr. Ana-Cristina Serban, medic specialist psihiatru, si dr. Vlad Dionisie, medic specialist psihiatru, ambii in contract cu CASMB, deci vei putea solicita o consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

In regim privat, vei plati pentru consultatie suma de 200 de lei.

Multi dintre pacientii clinicii recomanda serviciile de calitate, diversitatea acestora, medicii profesionisti si posibilitatea decontarii consultatiilor si investigatiilor prin CAS. Pe de alta parte insa, multe persoane semnaleaza o slaba gestionare a programarilor, care genereaza probleme cu onorarea lor si timp de asteptare mare.

4. MensSana

Daca nu stii care este specialistul competent pentru problema ta de sanatate, un psihiatru sau un psiholog, specialistii de la MensSana – Clinica de Psihiatrie si Psihologie din sector 3 iti vor propune solutia adecvata si un tratament personalizat in functie de simptome. La cabinetul de psihiatrie de la centrul medical ai la dispozitie consultatie de specialitate, recomandari terapeutice, eliberarea de retete compensate/gratuite, urmarire pe tot parcursul tratamentului, aplicarea de scale clinice (atunci cand este necesar) pentru diagnosticul anxietatii, depresiei, tulburarilor cognitive, psihozelor, eliberarea (pe loc) de adeverinte/referate medicale care atesta nivelul de sanatate psihica – pentru admiterea in institutii sau exercitarea diferitelor profesii. Pacientii asigurati, care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, beneficiaza de consultatii gratuite si tratament compensat sau gratuit. Psihiatrul caruia te vei adresa este dr. Delia-Mihaela Danciulescu, medic primar cu experienta clinica bogata in psihiatria de ambulator, tratamentul  depresiei, al tulburarilor de anxietate, tulburarii obsesiv-compulsive, tulburarilor de stres, si experienta vasta in tratamentul dementelor si a tulburarilor asociate varstei a treia.

Pe site-ul clinicii se poate accesa lista de tarife percepute aici. La acest cabinet de psihiatrie din sector 3, fara trimitere, vei plati 250 de lei pentru o consultatie initiala.

Pacientii apreciaza serviciile bune ale clinicii, diversitatea de investigatii care pot fi realizate in cadrul centrului medical, necesare intocmirii unui diagnostic riguros pentru sanatatea mintala, profesionalismul medicilor si psihologilor si amabilitatea abordarii.

5. LSM Clinic

LSM Medical din sector 3 este o clinica privata de psihiatrie si psihoterapie pentru copii, adolescenti si parinti. Relativ tanar daca ne raportam la perioada de functionare, centrul medical conteaza pe experienta de peste 20 de ani a unor medici care lucreaza in cele doua spitale de specialitate din Bucuresti si anume Spitalul Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia” si Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos”. Te vei adresa aici unuia dintre medicii: dr. Corina Ciobanu, medic primar neuropsihiatrie infantila, specializarea psihiatrie pediatrica, doctor in stiinte medicale, sau dr. Sanda Luminita Mihai, medic primar neurologie si psihiatrie pediatrica, medic coordonator al Stationarului de zi din cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan.

O consultatie initiala la psihiatru are aici pretul de 250 de lei.

Pacientii si parintii copiilor si adolescentilor tratati la LSM Clinic considera ca au beneficiat de servicii de calitate, intr-un centru medical modern, cu aparatura noua, medici profesionisti si experimentati si personal amabil.

Concluzii

Psihiatria in sector 3 este o specializare bine reprezentata in aceasta zona a Capitalei, in cadrul unor clinici cu servicii de top, multidisciplinare sau specializate in sanatatea mintala. Pentru investigatii complete in tulburarile de somn, anxietate, depresie, tulburari emotionale si de comportament, un diagnostic corect si un tratament adecvat, te poti adresa unitatilor medicale prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat.

Vei gasi in sectorul 3 al Bucurestiului o diversitate de servicii cu ajutorul carora sa iti rezolvi problema, medici profesionisti cu experienta si terapii moderne prin care tu sa iti poti recapata calitatea vietii. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea clinicii care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.