Meniu

Psihiatru Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ingrijirea sanatatii mintale este importanta pentru bunastarea generala, acesta fiind si motivul pentru care tot mai multi oameni se adreseaza cabinetelor de psihiatrie din sectorul 5, in dorinta de a gasi tratamentul potrivit pentru o anumita tulburare psihologica. Daca psihologul este cel care se ocupa de sedintele de consiliere, psihiatrul este medicul specializat ce poate recomanda tratament medicamentos sau internare daca este cazul, pe langa consiliere psihologica. 

Anxietatea, depresia si psihoza sunt principalele tulburari psihice de care sufera populatia moderna, stilul de viata agitat si traumele fiind doar cateva dintre motivele acestor probleme. Daca emotiile negative te coplesesc si ai nevoie de sprijin pentru depasirea unor tulburari severe, inclusiv a dependentelor, poti intotdeauna sa ceri ajutorul unui psihiatru. Multi dintre ei profeseaza in cabinete din sectorul 5 al Capitalei, asa ca nu va fi dificil sa ii gasesti daca locuiesti in aceasta zona.

Ce costuri presupune o consultatie initiala de psihiatrie in sectorul 5?

Pentru tratamentul unei tulburari psihice, este nevoie de ajutorul unui medic specializat in psihiatrie, pe care il poti gasi si in Bucuresti, sectorul 5. In functie de simptome si de severitate, medicul poate recomanda medicamente si/sau terapie. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica vizita la psihiatru, mai jos poti vedea tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Irina Cirlig
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tratamente eficiente si ajustate la nevoie
 • Profesionalism
 • Empatie, amabilitate si implicare
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Atmosfera placuta
 • Sentiment de incredere si siguranta
Dr. Anca Dragan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente care functioneaza
 • Amabilitate si empatie
 • Energie pozitva
 • Atentie la nevoile pacientului
Mind Garden
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Tratamente personalizate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Clinica ingrijita
 • Programarile se decaleaza
AIS Clinics & Hospital
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Personal dedicat meseriei
 • Atentie la detalii
 • Programarile nu se respecta
Victoria Medical
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Diversitate de servicii medicale
 • Terapii eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun medic specializat in psihiatrie din sectorul 5?  

Sectorul 5 este o zona a capitalei in care sunt situate mai multe cabinete de psihiatrie, in cadrul carora vei gasi medici foarte buni. Acestia au devenit apreciati in Capitala pentru ca asigura terapii personalizate, in functie de nevoile si particularitatile pacientului. Feedback-ul pozitiv din partea clientilor si experienta vasta sunt principalele motive pentru care urmatoarele 5 clinici sunt considerate a fi cele mai bune optiuni: 

1. Dr. Irina Cirlig

Dr. Irina Cirlig este unul dintre cei mai buni medici specializati in pshiatrie pe care ii vei gasi in sectorul 5. Aici sunt disponibile servicii complete din domeniul psihiatriei. Pacientii beneficiaza de evaluare psihiatrica pentru identificarea precisa a diagnosticului, de tratament si consiliere in cazul a numeroase tulburari: anxietate, psihoza, dependenta, depresie, schizofrenie etc. Planul de tratament se contureaza in raport cu rezultatele obtinute in urma evaluarii, fiecare pacient avand parte de o abordare personalizata. 

Consultatia are tariful de 180 lei.

Foarte multe persoane au ales serviciile acestui cabinet si il recomanda cu incredere, dupa ce au beneficiat de tratamente eficiente si au avut parte de o experienta placuta. Dr. Irina Cirlig este descrisa de pacienti in recenziile din mediul online ca fiind o adevarata profesionista, ce da dovada de empatie, atentie si implicare. Aceasta e rabdatoare si preocupata de starea pacientului, dorind sa il ajute sa treaca peste momentele dificile si oferindu-i sprijin. Pacientii se declara impresionati de bunatatea si intelegerea cu care au fost tratati. Atmosfera din cabinet este placuta si oamenii care i-au trecut pragul spun ca s-au simtit confortabil si in siguranta. Tratamentele sunt eficiente si medicul le ajusteaza la nevoie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Irina Cirlig
Vezi Pareri

2. Dr. Anca Dragan

In sectorul 5, un alt medic la care poti apela pentru consultatie si tratamente din sfera psihiatriei este dr. Anca Dragan. Specializata in psihiatrie, aceasta detine competente in psihofarmacologie si psihoterapie congnitiv comportamentala, printre altele. Evaluarea psihiatrica sta la baza tratamentelor personalizate puse la dispozitia pacientilor, care au parte de o abordare complexa a problemelor pe care isi doresc sa le rezolve. 

Pentru o consultatie, vei achita suma de 200 lei.

Dr. Anca Dragan este un medic foarte bun, comunicativ si implicat. Asa reiese din parerile exprimate de pacienti pe diferite platforme online, unde si-au impartasit experienta si au vorbit despre calitatile medicului: empatie, amabilitate, atentie, energie pozitiva si profesionalism. Tratamentele sunt eficiente, iar rezultatele se ridica la nivelul asteptarilor. Dr. Anca Dragan este bine pregatita si trateaza fiecare pacient cu rabdare.

3. Mind Garden

Mind Garden este una dintre locatiile pe care trebuie sa le iei in calcul daca locuiesti in sectorul 5 si trebuie sa mergi la o consultatie de psihiatrie. Aceasta clinica si-a propus inca de la deschidere sa ofere oamenilor sprijin psihologic si emotional in rezolvarea unor probleme de ordin psihic, prin metode si tratamente validate stiintific. Planurile terapeutice sunt personalizate si lista de servicii cuprinde evaluare psihiatrica, sedinte de psihologie, logopedie si psihoterapie pentru oamenii de toate varstele. Echipa Mind Garden este formata din medici bine pregatiti, care detin formari de actualitate si specializari multiple. 

La Mind Garden, consultatia psihiatrica costa 300 lei.

Clinica a primit recenzii foarte bune in mediul online. Pacientii spun ca au fost tratati de catre medici profesionisti, empatici si amabili. Tratamentele sunt personalizate si medicul este implicat. Clinica este ingrijita, curata si dotata corespunzator. Desi majoritatea parerilor despre clinica Mind Garden sunt bune, exista cateva persoane care spun ca programarile nu se respecta mereu.

4. AIS Clinics & Hospital

AIS Clinics & Hospital este situata in sectorul 5 si ofera servicii de psihiatrie, printre altele. Portofoliul clinicii este unul complex, fiind acoperite si alte specialitati medicale: neurologie, pediatrie, medicina interna, chirurgie generala etc. AIS Clinics & Hospital reuneste la momentul de fata patru clinici in cadrul carora se ofera servicii din peste 25 de arii terapeutice. Fiecare dintre cele patru cladiri este amenajata cu aparatura ultraperformanta, astfel incat pacientii sa aiba acces la ingrijiri medicale de inalta calitate. 

Consultatia costa 220 lei la medic specialist si 250 lei la medic primar. 

Pe internet, parerile despre AIS Clinics & Hospital sunt impartite. Cei mai multi dintre pacienti sunt de parere ca serviciile sunt de calitate, sustinand ca au intalnit medici profesionisti, amabili si dedicati meseriei. Tratamentele sunt eficiente si pacientii sunt consultati amanuntit, medicii fiind atenti la detalii si la nevoile oamenilor care trec pragul clinicii. La polul opus se afla pacientii care spun ca programarile nu se respecta si ca organizarea din clinica lasa de dorit. 

5. Victoria Medical Center

Victoria Medical Center completeaza topul celor mai bune clinici din sectorul 5 unde se ofera servicii de psihiatrie. Acestea sunt dedicate adultilor care au nevoie de consultatie psihiatrica, de referat medical sau de consiliere in cazul unor probleme ca tulburarile de somn, schizofrenia, tulburarile de adictie etc. Pe langa psihiatrie, sunt disponibile servicii din aproape toate celelalte discipline medicale. Victoria Medical Center este o retea din care fac parte mai multe centre medicale si un spital, in cadrul carora se asigura consultatii de specialitate si tratamente pentru un spectru larg de afectiuni, fiind utilizata tehnologie moderna. 

Pentru consultatie de psihiatrie, se aplica un tarif de 170 lei.

Victoria Medical Center este o clinica apreciata in Capitala, iar din recenziile disponibile in mediul online reiese ca medici sunt profesionisti, atenti la nevoile pacientului si dornici sa ajute. Sunt disponibile numeroase servicii medicale, iar pacientii sunt multumiti de diversitatea terapiilor si tratamentelor. 

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune optiuni de clinici si cabinete specializate din sectorul 5, unde vei gasi medici specialisti si medici primari in psihiatrie care vor contribui pozitiv la imbunatatirea sanatatii mintale si la gestionarea tulburarilor mintale. Evaluarea psihiatrica poate fi recomandata daca ai simptome precum scaderea capacitatii de memorare sau a randamentului, insomnii, comportamente neobisnuite si ganduri care iti pot pune viata in pericol.