Meniu

Psihiatru Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de psihiatrie in sector 6, Bucuresti, in care sa gasesti un specialist competent pentru diagnosticarea si tratamentul eficient al afectiunilor mintale sau tulburarilor de comportament. Daca nu ai gasit inca specialistul potrivit in proximitatea ta, acest articol te va ajuta sa identifici cele mai bune solutii pentru sanatatea ta sau a unei persoane apropiate tie.

Citeste-l pana la capat pentru a afla ce optiuni ai la clinicile si cabinetele de top din aceasta zona a Capitalei, pentru servicii de calitate la un psihiatru competent.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in sector 6?

Chiar daca nu este cel mai important aspect al unei prime interactiuni cu medicul, vrei sa afli pretul unei consultatii la psihiatrie in sector 6, pentru a-ti planifica din timp bugetul rezervat ingrijirii medicale. Tariful pentru acest serviciu ar putea sa fie influentat de politica de preturi a clinicii, de calificarile medicului, de dotarile cu echipamente si de alte prestatii sau investigatii incluse. In tabelul de mai jos vrei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ar trebui sa mergi si preturile pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Balasa
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Empatie si amabilitate
 • Rabdare fata de pacienti
 • Responsabilitate maxima in evaluarea simptomelor clinice
Clinica Diamed
170 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 170 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Investigatii de acuratete
 • Medici profesionisti si amabili
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Centrul Sf. Nectarie
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aspectul impecabil al centrului
 • Servicii pentru toate categoriile sociale
 • Profesionalismul si competenta medicilor
 • Buna organizare
 • Interior curat
 • Timp de asteptare mare
 • Atitutdinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Dali Medical
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti si amabili
 • Recomandari competente de tratament
 • Receptia nu raspunde la telefon
Rosana Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Apelurile sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasificarea clinicilor si cabinetelor cu servicii de psihiatrie in sector 6

Iti doresti desigur tot ce este mai bun pentru sanatatea ta, aici incluzandu-se si serviciile de psihiatrie din sector 6. Pentru a atinge acest obiectiv, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea prestatiilor unitatilor medicale din top, despre dotarile de care dispun, despre calificarile medicilor psihiatri si despre parerile pacientilor care s-au aflat cu ceva vreme in urma in aceeasi situatie de nehotarare in care te gasesti tu. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla raspunsul multora dintre intrebarile tale, aspecte care te vor ajuta sa te decizi care este clinica sau cabinetul potrivit pentru nevoile tale.

1. Dr. Veronica Balasa

Cabinetul Medical Individual Privat de Psihiatrie Dr. Veronica Balasa din sector 6 pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament, consiliere si psihoterapie pentru anxietate, atacuri de panica, fobii, tulburare obsesiv-compulsiva, managementul stresului, depresia, doliu, tulburari de memorie: boala Alzheimer, dementele vasculare si mixte, psihoze: schizofrenia, tulburarea bipolara, tulburarea schizoafectiva, tulburarea psihotica acuta, tulburarile de alimentatie, probleme sexuale, probleme legate de consumul de alcool si droguri, probleme de cuplu (divort sau separare), insomnie. Dr. Veronica Balasa este medic specialist in psihiatrie, cu vasta experienta clinica.

Pretul unei consultatii la acest psihiatru este de 250 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire a pacientilor, acesta este unul ridicat, persoanele tratate aici apreciind calitatea serviciilor, profesionalismul medicului, empatia si amabilitatea de care da dovada, rabdarea de a asculta problemele acestora si de a evalua cu maxima responsabilitate simptomele clinice.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Veronica Balasa
Vezi Pareri

2. Clinica Diamed

Clinica Diamed din sector 6 reuneste cabinete de specialitate in medicina interna, endocrinologie, cardiologie, psihiatrie si psihologie. Consultatiile se pot accesa aici prin decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, sau contra cost. La psihiatrie, serviciile includ consultatii gratuite sau contra-cost, controale periodice, referat medical, eliberare certificate medicale si adeverinta, precum si tratamente de electrostimulare craniana. Vei putea conta aici pe pregatirea a doi medici dedicati: dr. Diana Patriche, medic specialist psihiatru cu peste 12 ani experienta in acest domeniu, doctor in stiinte medicale, si pe dr. Madalina Goia, medic specialist psihiatru cu peste 17 ani de activitate clinica in aceasta ramura medicala si 12 de implicare in studii si cercetari clinice. Cei doi medici evalueaza pacientii si la domiciliu, in caz de necesitate.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru consultatie, evaluare clinica si psihodiagnostic, vei plati suma de 170 de lei. Consultatia la domiciliu are pretul de 300 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera la standarde inalte, de investigatiile amanuntite, cu rezultate de acuratate, de medicii profesionisti si amabili si de solutiile eficiente de tratament prescrise sau administrate aici. Comportamentul lipsit de solicitudine al pesonalului de la receptie starneste insa nemultumiri.

3. Centrul de Sanatate ,,Sfantul Nectarie”

Centrul Medical „Sfântul Nectarie”, unitate sanitara cu personalitate juridica, aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, in care pacientii au acces la diagnostic si tratament de cardiologie, medicina interna, endocrinologie, pneumologie, dermatologie, diabet si nutritie, gasteroenterologie, ginecologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, psihiatrie, psihologie, urologie, stomatologie si recuperare medicala. Clinica are contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti si pune la dispozitia pacientilor consultatii, analize si investigatii cu plata, gratuite sau partial decontate. La cabinetul de psihiatrie o vei întâlni pe dr. Adina Menu, medic primar psihiatru, cu experienta in Spitalul Clinic „Al. Obregia” și în clinici private.

Tariful pentru o consultatie la psihiatrie este de 200 de lei.

O buna parte a pacientilor care au beneficiat de serviciile clinicii se declara multumiti de calitatea acestora, de aspectul impecabil al centrului si de faptul ca acesta presteaza servicii pentru toate categoriile sociale. Aspecte precum profesionalismul, competenta, buna organizare si curatenia din interior fac ca persoanele care au trecut pragul clinicii sa o recomande in cuvinte laudative. Pe de alta parte, sunt multi pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, peste ora programata si de comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

4. Dali Medical

Clinica Dali Medical din sector 6 se adreseaza pacientilor cu asistenta medicala de calitate, consultatii si investigatii in specializarile: medicina de familie, dermato-venerologie, diabet, nutritie si boli metabolice, pediatrie, psihiatrie, psihologie, neurologie si medicina muncii. Cabinetul de psihiatrie este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, desi bucurestenii se pot adresa medicului pentru consultatii gratuite, cu bilet de trimitere, si pentru eliberare retete compensate sau gratuite. Vor conta pe experienta dr. Laura Popa, medic primar psihiatru. Cabinetele Dali Medical functioneaza in incinta Policlinicii Cetatea Histria.

Preturile percepute se gasesc afisate pe site-ul Dali Medical. Fara bilet de trimitere de la medicul de familie, consultatia te va costa aici 100 de lei.

Parerile pacientilor in legatura cu activitatea clinicii sunt impartite. Pe de o parte, cei care au trecut pragul cabinetelor de la Dali spun ca serviciile sunt bune, ca medicii sunt profesionisti si amabili, iar recomandarile de tratament ale acestora au dus la solutionarea problemelor de sanatate. Pe de alta parte insa, multe persoane sustin ca nu reusesc sa isi faca programarea necesara vizitei la medic, intrucat serviciul receptie este aproape imposibil de contactat telefonic.

5. Rosana Medical

Policlinica Rosana Medical din sector 6 Bucuresti este un centru medical cu servicii integrate, unde se pot rezolva majoritatea problemelor de sanatate – medic de familie, analize, consultatii de specialitate in 30 de specializari, investigatii, fizioterapie, intr-un spatiu modern, curat si bine dotat din punct de vedere al echipamentelor medicale. La cabinetul de psihiatrie, pacientii pot apela pentru consultatii contra-cost, consultatii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, consultatii pentru certificat CECAR si retete compensate sau gratuite. Specialistul care activeaza aici este dr. Sorina Ionescu, medic primar psihiatru, cu peste 10 ani de experienta si o expertiza vasta in patologia psihiatrica.

Consultatia cu plata la psihiatrie are un tarif de 150 de lei.

Recenziile pacientilor acesti clinici consemneaza experiente diferite. O buna parte a acestora mentioneaza ca Rosana Medical din sectorul 6 presteaza servicii de calitate, iar medicii sunt profesionisti si empatici. Pe de alta parte, multi pacienti reclama faptul ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie nu este amabil si raspunde foarte greu la telefon.

Concluzii

Ca in orice capitala europeana, si in Bucuresti serviciile medicale in mediul privat se desfasoara la standarde inalte, iar psihiatria in sector 6 este una dintre specializarile bine reprezentate in oras. Optiunile de top selectate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit pot reprezenta oricand solutii pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat in abordarea afectiunilor mintale si a tulburarilor de comportament. 

Vei intalni la cabinetele din sector 6 incluse in clasament, medici profesionisti, cu experienta in lucrul cu pacientii, atat in spitalele publice de profil din Capitala, cat si in clinici private. Abordarea empatica si metodele moderne de terapie te vor ajuta sa treci mai eficient si mai rapid pentru problemele de sanatate de care suferi sau care afecteaza pe cineva din familia ori anturajul tau.