Meniu

Psihiatru Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe situatii in care un consult de psihiatrie in Sibiu poate duce la o imbunatatire semnificativa, in ceea ce priveste calitatea vietii unei persoane. Psihiatrii sunt medici specializati, care dispun de cunostintele necesare pentru a evalua, diagnostica si trata tulburarile psihice, prin stabilirea unui plan de tratament personalizat. 

In Sibiu exista mai multe clinici in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti bine pregatiti si cu experienta in domeniul psihiatriei, care iti pot oferi solutiile de care ai nevoie. Pentru a alege persoana potrivita pentru tine, primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te interesezi cu privire la modul in care medicii din oras isi practica meseria. 

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Sibiu? 

Tarifele variaza de la un cabinet de psihiatrie din Sibiu la altul, asa ca nu este exclus ca doua persoane sa plateasca sume diferite de bani in schimbul aceluiasi serviciu. Noi ti-am pregatit un tabel in care sunt incluse tarifele practicate de mai multe clinici din oras pentru o consultatie de psihiatrie. Alege clinica cea mai potrivita pentru tine si bugetul tau pe baza acestor informatii:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mind Suport
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CJAS
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Misan Med
275 Ron
 • Pret Consultatie 275 Ron
 • Medic specialist
 • Aparatura performanta
 • Experienta in domeniu
 • Contract CJAS
 • Programarile nu se respecta
Policlinica Astra
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Laborator propriu de analize
 • Diverse promotii
 • Programarile nu sunt respectate
Policlinica Medica
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Medic specialist
 • Program flexibil
 • Promotii
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
MedLife
253 Ron
 • Pret Consultatie 253 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cinci clinici la care poti apela pentru servicii de psihiatrie in Sibiu:

In lista urmatoare sunt prezentate cinci clinici la care te poti programa, cu scopul de a beneficia de un consult de psihiatrie in orasul Sibiu. Fiecare optiune vine cu propriile sale puncte tari, prin care se diferentiaza de restul cabinetelor din top. Tine cont de pregatirea si experienta personalului medical, de preturi si de reputatia obtinuta de clinica pe parcursul activitatii: 

1. Mind Suport Medical

Prima clinica de psihiatrie la care pot apela locuitorii orasului Sibiu este Mind Suport Medical, iar aici isi desfasoara activitatea Dr. Catalin Matusa si Dr. Veronica Popa, medici specialisti, alaturi de doi asistenti medicali: As. Simona Barcutean si As. Adelina Parau. In gama de servicii la care au acces pacientii se regasesc consultul psihiatric, consilierea psihologica, evaluarea psihologica, eliberarea referatului medical, a avizului psihiatric etc. De asemenea, datorita contractului pe care clinica il are cu CJAS, pacientii cu bilet de trimitere au posibilitatea de a beneficia in mod gratuit de consultatia de specialitate. Programarile se pot face fie prin intermediul unui apel telefonic, fie completand formularul disponibil pe site-ul cabinetului. Cei care aleg a doua varianta trebuie sa astepte confirmarea programarii, pentru a nu exista surprize. Exista optiuni de programare atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. 

Pretul consultului psihiatric este de 250 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, numeroase persoane au trecut pragul cabinetului Mind Suport Medical, iar experienta de care au avut parte a fost una pe masura asteptarilor. Personalul medical de aici da dovada de profesionalism in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce este foarte important in relatia medic-pacient. Alte aspecte apreciate de pacienti sunt daruirea, devotamentul si atentia la detalii. Toate acestea ii determina pe oameni sa revina la cabinet de fiecare data cand au nevoie. 

Vezi parerile pacientilor despre Mind Suport Medical
Vezi Pareri

2. Misan Med

Activitatea clinicii Misan Med a inceput in mod oficial in anul 2003, iar odata cu trecerea timpului, aceasta a continuat sa-si extinda gama de servicii pentru a acoperi cat mai multe specializari, inclusiv psihiatria in Sibiu. De aceasta ramura de servicii se ocupa Dr. Leopold Delia Barbas, medic specialist. Serviciile prestate constau in consultatii de specialitate, consiliere si psihoterapie. Mai mult decat atat, oamenii pot beneficia de servicii gratuite prin CJAS. In ceea ce priveste programul medicului, acesta este prezent la clinica martea intre orele 18 si 20 si joia intre 16 si 18. Fiind vorba de un interval de timp restrans, cei care isi doresc sa beneficieze de o consultatie de specialitate trebuie sa se programeze din timp pentru aceasta. 

Un consult psihiatric costa 275 de lei. 

Personalul clinicii Misan Med iese in evidenta prin profesionalism, amabilitate si implicare. Nu de putine ori, oamenii care au apelat la serviciile clinicii au obtinut informatiile de care aveau nevoie pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Exista si aspecte neplacute, cum ar fi faptul care programarile nu sunt mereu respectate, ceea ce scoate in evidenta o lipsa de organizare. 

3. Policlinica Astra

Urmatoarea optiune pe lista in materie de consultatii de psihiatrie si alte servicii efectuate in Sibiu este Policlinica Astra. Din echipa departamentului de psihiatrie fac parte medici primari si specialisti precum Dr. Ciprian Bacila, Dr. Daniela Vulcu, Dr. Raul Talau si Dr. Claudia Anghel. Experienta in domeniu sprijina efectuarea unor consultatii de specialitate la standarde inalte. In legatura cu disponibilitatea personalului medical, un medic psihiatru este prezent la cabinet in zilele de luni, miercuri, joi si vineri, iar programul acestuia se desfasoara in cea de-a doua jumatate a zilei. Cu privire la gama de servicii la care au acces pacientii, aceasta include consultatia de psihiatrie, consilierea psihologica si psihoterapia. Programarile se fac prin intermediul numarului de telefon disponibil pe site. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Serviciile de calitate, profesionalismul medicilor si amabilitatea de care da dovada intregul personal Astra reprezinta aspectele care ies in evidenta la activitatea policlinicii. Nici rabdarea medicilor nu este trecuta cu vederea de persoanele care au apelat la expertiza lor. Au existat si situatii neplacute in care pacientii nu au fost anuntati de faptul ca programarile lor au fost anulate, ceea ce a dus la o pierdere de timp pe holurile spitalului. 

4. Policlinica Medica

La Policlinica Medica, parte din reteaua Regina Maria, oamenii o pot gasi pe Dr. Andreea Nicoleta Dobra, medic specialist in psihiatrie, care presteaza servicii in Sibiu. Aceasta a absolvit in anul 2012 Facultatea de Medicina Victor Papilian, iar mai apoi, in 2016, a obtinut titlul de medic specialist in psihiatrie. Pe parcursul carierei a participat la numeroase proiecte de voluntariat, tocmai pentru a ajuta oamenii si totodata, pentru a-si imbunatati cunostintele in domeniu. Medicul este prezent la policlinica de luni pana vineri, atat in prima jumatate a zilei, cat si in a doua. De asemenea, merita mentionat faptul ca Policlinica organizeaza in mod periodic diferite campanii si ofera promotii la servicii, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la o diagnosticare corecta. Programarile se pot face la telefon, prin E-mail sau prin formular online. 

Pretul consultatiei de psihiatrie este de 255 de lei. 

Oamenii care au avut parte de o experienta placuta la Policlinica Medica au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical bine pregatit si amabil, care este atent la nevoile pacientului si face tot posibilul sa ofere solutii personalizate. In acelasi timp, policlinica este adesea aglomerata, iar programarile nu sunt mereu respectate. 

5. Medlife

Ultima clinica de pe lista, pe care pacientii o pot vizita in scopul de a beneficia nu doar de servicii de psihiatrie, ci si de alte specializari in Sibiu este clinica Medlife. Aici isi desfasoara activitatea medici primari si specialisti in psihiatrie precum Dr. Andreea Dobra, Conf. Univ. Dr. Corina Duica si Dr. Raul Doru Talau. Serviciile medicale la care au acces pacientii clinicii Medlife cuprind diagnosticarea si tratamentul afectiunilor psihice. Cei care doresc sa-si faca o programare la clinica au la dispozitie numarul de telefon de pe site-ul acesteia. Programul medicilor este unul flexibil, asa ca pacientii se pot programa atat dimineata, cat si mai tarziu, in functie de timpul liber pe care il au la dispozitie. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei de psihiatrie, acesta este de 253 de lei. 

Cei care au beneficiat de serviciile oferite de clinica Medlife din oras au apreciat profesionalismul, rabdarea si explicatiile oferite de personalul medical de aici. In acelasi timp, multi pacienti atrag atentia asupra personalului nepregatit de la receptie si a programarilor care nu sunt respectate. Nici timpul dedicat consultatiilor nu este mereu suficient. 

Concluzii

In cele din urma, o consultatie de psihiatrie efectuata in Sibiu te poate ajuta cu informatii utile despre starea ta de sanatate. Mai mult decat atat, prin intermediul unui tratament personalizat, vei reusi sa-ti gestionezi cu succes simptomele si chiar sa-ti imbunatatesti calitatea vietii!