Meniu

Psihiatru Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici la care poti apela pentru servicii de psihiatrie in Slatina, iar pentru a o alege pe cea mai potrivita pentru tine, ideal este sa te interesezi cu privire la mai multe aspecte legate de modul in care personalul medical isi desfasoara activitatea. Un exemplu bun in acest sens este pregatirea medicilor, care joaca un rol important in procesul de diagnosticare. 

La clinicile din Slatina isi practica meseria medici specialisti, care dispun de cunostintele necesare in domeniu pentru a-ti oferi diagnostic corect, pe baza simptomelor tale. De asemenea, acestia vor stabili un plan de tratament personalizat, astfel incat sa poti trece cu bine peste afectiunea de care suferi. In plus, personalul asigura conditii optime de siguranta si confort. 

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Slatina? 

Pretul serviciilor de psihiatrie in orasul Slatina, indiferent ca este vorba de consultatii de specialitate sau de alte tipuri de proceduri, variaza de la o clinica la alta. Tocmai de aceea, unele optiuni sunt mai accesibile ca altele. Consulta tabelul urmator pentru a afla care sunt sumele de la care pornesc tarifele consultatiilor cu medici specialisti in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Angel Psyhmed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Colaborare CNAS
 • Laborator de analize
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Centrul Alares
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii de psihiatrie pediatrica
 • Atmosfera placuta
Policlinica Promed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Diverse specialitati
 • Laborator de analize
 • Parteneriate cu centre medicale
 • Curatenie
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de psihiatrie in Slatina: 

Lista de mai jos reprezinta un bun punct de pornire pentru a gasi cea mai buna clinica de psihiatrie din Slatina pentru tine. In fiecare descriere au fost incluse detalii relevante cu privire la medicii care se ocupa de efectuarea serviciilor de psihiatrie, de la pregatirea in domeniu, la experienta acumulata pe parcursul carierei si tarifele practicate de acestia: 

1. Clinica Angel Psyhmed  

Lista incepe cu o prima clinica in cadrul careia isi desfasoara activitatea specialisti cu experienta in mai multe domenii medicale, printre care se numara si psihiatria in Slatina: clinica Angel Psyhmed. De ramura de psihiatrie se ocupa un medic specialist: Dr. Angela Dumitrescu, care a absolvit Facultatea in cadrul Universitatii Grigore T. Popa din Iasi. In portofoliul de servicii se regasesc consultatia si consilierea psihiatrica, analizele medicale, stimularea magnetica transcraniana, testul genetic Genomind, eliberarea a mai multe documente medicale si administrarea a diverse tratamente intramusculare si intravenoase. Consultatiile se pot efectua si in mediul online. De asemenea, pacientii care au bilet de trimitere beneficiaza de consultatii gratuite si de retete compensate, datorita contractului cu CNAS pe care il are clinica. In cazul in care medicii au nevoie de mai multe informatii legate de starea de sanatate a pacientilor, acestia isi pot face analizele tot aici. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Promptitudinea, profesionalismul si seriozitatea sunt doar cateva dintre aspectele pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la activitatea personalului Angel Psyhmed. Mediul in care sunt primiti pacientii este unul curat, linistit si modern, ceea ce contribuie la mentinerea unor conditii optime de confort. In plus, toti cei care vin aici sunt tratati cu empatie si respect. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Angel Psyhmed  
Vezi Pareri

2. Centrul Medical de Sanatate Mintala Alares 

La cabinetul de psihiatrie pentru adulti din cadrul Centrului Medical de Sanatate Mintala Alares din Slatina isi practica meseria doi medici bine pregatiti: Dr. Anca Gabriela Dicu, medic primar si Dr. Paun Badoi, medic specialist. Tot la acest centru exista si un cabinet de psihiatrie pediatrica, unde parintii ii pot gasi pe Dr. Oliver Angel Iancu si Flavia Cristina Teodorescu, medici specialisti. Pacientii pot opta pentru servicii medicale de urgenta, consultatii de specialitate, servicii diagnostice si terapeutice sau de sanatate conexe actului medical. Din ultima categorie fac parte evaluarea si consilierea de psihologie clinica, alaturi de interventia terapeutica. Programarile se pot face la unul din numerele de telefon ale centrului. 

O consultatie de specialitate costa 180 de lei. 

Cele doua aspecte care ies in evidenta la activitatea personalului de la acest centru sunt empatia si profesionalismul. Ratingul pozitiv pe care centrul l-a obtinut pe parcursul existentei sale scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate, ceea ce-i determina pe pacienti sa revina. 

3. Policlinica Promed  

Cea de-a treia clinica spre care se pot orienta oamenii pentru a beneficia de expertiza unui psihiatru in Slatina este Policlinica Promed. De la inceputul activitatii sale in anul 2001 si pana in prezent, misiunea Promed a fost de a oferi solutii medicale complete pacientilor care apeleaza la serviciile sale. Aici isi desfasoara activitatea Dr. David Marius, medic primar in psihiatrie, iar serviciile pe care la pune la dispozitia tuturor celor interesati sunt consultatia de specialitate, controlul si eliberarea a diverse acte medicale, precum certificatul medical de psihiatrie A5. In general, programarile se fac in zilele de marti, miercuri si joi prin intermediul unui apel telefonic si in prima jumatate a zilei. Merita mentionat faptul ca policlinica are parteneriate cu mai multe centre medicale, tocmai in scopul de a le oferi pacientilor acces la un portofoliu variat de servicii medicale de calitate. 

Pretul consultatiei de psihiatrie este de 180 de lei. 

Mai multe persoane care au beneficiat de serviciile prestate in cadrul Policlinicii Promed au scos in evidenta profesionalismul personalului medical de aici. Medicii ofera raspunsuri la intrebarile pacientilor cu amabilitate si rabdare, astfel incat la finalul consultatiei sa nu existe vreo nelamurire. Exista si cateva aspecte mai putin placute legate de organizarea clinicii, precum problema programarilor care nu sunt mereu respectate. 

Concluzii

In cele din urma, pe baza informatiilor de mai sus, iti poti face o programare la una din cele trei clinici de psihiatrie din orasul Slatina, unde vei gasi un specialist cu experienta in domeniu. Scopul acestuia este de a te ajuta sa depasesti situatia in care te afli la momentul actual, cu ajutorul unui plan de tratament individualizat! Ideal este ca la inceputul tratamentului sa te prezinti in mod periodic la un control de rutina, pentru ca medicul sa-ti poata monitoriza starea de sanatate.