Meniu

Psihiatru Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o bună calitate a vieții, aceeasi atentie pe care o acordam sanatatii corporale trebuie rezervata si sanatatii mintale si emotionale, domeniu in care te poate ajuta un specialist din proximitatea ta, in acest caz, un psihiatru din Suceava. Daca nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de o consultatie la un medic bun, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata serviciilor medicale private din oras.

In Suceava, te poti adresa unor cabinete si clinici de top cu servicii de psihiatrie, pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat al afectiunilor si simptomelor de care suferi.

Cat costa o consultatie la psihiatru in Suceava?

Cand te hotarasti sa mergi la medic pentru o problema sensibila, vrei sa stii cat mai multe despre cabinet, in acest caz despre conditiile in care se desfasoara o consultatie la psihiatru in Suceava si care este tariful incasat pentru acest serviciu. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor si clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si pretul perceput de fiecare dintre ele pentru o consultatie de psihiatrie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionut Puiu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet de 5 stele
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, competent
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Dascalescu
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Psihiatru profesionist
 • Abordare moderna
 • Blandete si empatie
 • Tratamente cu rezultate bune
Dr. Atanasoaie
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Siguranta si confort emotional
 • Medic profesionist
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Experienta clinica vasta
 • Sfaturi competente
 • Terapie si medicatie cu efecte pozitive
Cabinete Areni
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Programari nerespectate
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Policlinica Bucovina
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Servicii de calitate
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete si clinici in care poti merge la psihiatru in Suceava

Daca este sanatatea ta in joc, esti intotdeauna atent/-a la alegerile pe care le faci in materie de servicii medicale, prin urmare urmaresti sa iei cea mai buna decizie in alegerea unui psihiatru in Suceava care sa se ocupe in mod corespunzator de problemele tale, sa iti ofere un diagnostic precis si solutii eficiente de tratament. Este normal sa iti doresti sa afli cat mai multe informatii despre activitatea cabinetelor din clasament, pentru a putea sa faci o alegere optima pentru nevoile tale. In sectiunea urmatoare a articolului, poti citi amanunte despre calitatea serviciilor, despre competentele psihiatrilor, despre metodele pe care le folosesc in evaluarea clinica si terapie si despre parerile pacientilor care le-au vizitat cabinetul.

1. Dr. Ionut Puiu

Dr. Ionut Puiu, medic primar psihiatru, la Cabinetul sau Individual Privat de Psihiatrie din Suceava pune la dispozitia pacientilor consultatii de psihiatrie, evaluare psihiatrica pentru comisii de expertiza, referat medical, avize necesare in diverse domenii si prescriptii de tratament. Este un medic cu experienta dobandita in Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iasi si in Spitalul de Psihiatrie Siret din Iasi, unitate medicala in care lucreaza si in prezent.

Pentru o consultatie de psihiatrie, medicul percepe suma de 150 de lei.

Pacientii spun ca au avut o experienta pozitiva, la un cabinet de 5 stele, cu servicii de calitate, un medic profesionist, competent, amabil si empatic, ale carui metode de evaluare si tratament au dus la rezolvarea sau ameliorarea problemelor de sanatate ale persoanelor care i s-au adresat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionut Puiu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Dascalescu 

Cabinetul Medical Individual Privat de Psihiatrie Dr. Cristina Dascalescu din Suceava este locul in care poti adresa unui psihiatru bine pregatit, pentru servicii de evaluare si diagnosticare a tulburarilor psihice, terapia individuala, prescriere si monitorizare de medicamente psihotrope, consilierea pentru probleme de relatii si gestionarea stresului, precum si sprijin pentru tulburari de anxietate, depresie, tulburari bipolare sau schizofrenie. Dr. Cristina Dascalescu este medic specialist psihiatru care nu colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate si garanteaza o confidentialitate deplina a datelor despre pacienti.

Pretul consultatiei la acest psihiatru din Suceava este de 170 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestui cabinet, de atmosfera primitoare, de profesionalismul si abordarea moderna a psihiatrului, de blandetea si empatia de care da dovada, precum si de prescriptiile de tratamente care au avut rezultate bune.

3. Dr. Bogdan Atanasoaie

Confidens este numele Cabinetului Individual Privat de Psihiatrie al dr. Bogdan Atanasoaie, medic primar psihiatru apreciat de pacientii din Suceava pentru vasta sa experienta clinica si modul de abordare a persoanelor care ii solicita ajutorul de specialitate. Se pot accesa in acest cabinet evaluare psihiatrica, consultatii, controale, prescriptii tratament, monitorizarea bolilor psihice cronice si consiliere pe diverse probleme de sanatate emotionala si mintala. 

Tariful pentru o consultatie de psihiatrie este de 170 de lei.

Pacientii marturisesc ca acest cabinet este locul in care s-au simtit in siguranta, cu servicii de calitate, in care au gasit un medic profesionist, atent la nevoile lor, cu experienta vasta, sfaturi competente, terapie si medicatie care au adus imbunatatiri considerabile in viata lor.

4. Cabinete Medicale Grupate Areni

Nu mai putin de patru cabinete individuale private de psihiatrie functioneaza in cadrul fostei Policlinici Suveava, actualmente intitulata Cabinete Medicale Grupate Areni: CMI Psihiatrie, in care ii vei gasi pe dr. Irina Manuela Balanuta, medic primar psihiatru, si pe dr. Silviu Demetriu, medic primar psihiatru; Serena Mentis al dr. Lorelay Hasovschi, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale, si al psihologului Gheorghe Hasovschi; Confidens Terapii holistice, in care activeaza dr. Bogdan Atanasoaie, medic primar psihiatru, si dr. Andrei Perdeica, medic primar psihiatru; Medizen Psihiatrie, in care te vei adresa dr. Stefania Bontas, medic primar psihiatru. Cabinete Medicale Grupate Areni este un centru medical pluridisciplinar cu o traditie din 1962, care ofera sucevenilor servicii in majoritatea specialitatilor clinice si servicii paraclinice de imagistica medicala.

Pretul unei consultatii la psihiatrie variaza de la 150 la 170 de lei, in functie de medic.

Experientele pacientilor la aceasta clinica depind in mare parte de cabinetul la care au apelat.

Pacientii au opinii diferite fata de experienta la Centrul Areni. O parte dintre ei vorbesc despre servicii de calitate, despre dotari moderne si despre medici profesionisti. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti de aglomeratia din policlinica, de timpul mare de asteptare si de personalul de la receptie, care este lipsit de solicitudine.

5. Policlinica Bucovina

La cabinetul de psihiatrie al Policlinicii Bucovina poti conta pe servicii de calitate in evaluare psihiatrica, terapie, monitorizare si prescriptie tratament pentru afectiunile de sanatate mintala si emotionala, eliberare avize necesare in diverse domenii de activitate. Cabinetul este deservit de dr. Paula Bianca Spatariu, medic specialist psihiatru, care ofera consultatii contra cost. Policlinica Bucovina, cunoscuta locuitorilor din Suceava si ca Policlinica Industriala, este prezenta de peste 45 de ani pe piata de servicii din oras, si ofera sucevenilor diagnostic si tratament in 20 de specializari si analize medicale in laboratorul propriu.

Consultatia la psihiatrie te va costa aici 150 de lei. 

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu acesta clinica. Sunt apreciate serviciile de calitate, dotarile moderne ale centrului medical, profesionalismul medicilor si experinta lor clinica. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite, precum gestionarea programarilor, care genera, la data inregistrarii recenziilor, timp de asteptare mare si comportamentul lipsit de empatie al unora dintre cadrele medicale si administrative din unitate.

Concluzii

Daca te afli in cautarea unei solutii pentru o problema de sanatate mintala, orasul in care locuiesti iti ofera numeroase variante pentru rezolvarea ei, prin accesul la cabinete de psihiatru in Suceava, cu standarde de lucru ridicate si metode de abordare moderne. In municipiul resedinta al judetului cu acelasi nume exista unitati medicale de top specializate in psihiatrie, in care activeaza medici profesionisti, cu vasta experienta clinica.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua o decizie inspirata pentru sanatatea ta, in alegerea unui psihiatru bun in Suceava, care sa iti poata aduce o rezolvare eficienta a problemelor, cu un diagnostic corect si un tratament adecvat.