Meniu

Psihiatru Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tentativele de sinucidere, iluziile, halucinatiile, schizofrenia sau tulburarile psihice provocate de conditiile posttraumatice sunt doar cateva dintre afectiunile psihice care sunt tratate sau tinute sub control la un cabinet de psihiatrie din Targoviste. Daca te confrunti chiar tu cu astfel de probleme sau un apropiat tie, ia in considerare ajutorul pus la dispozitie de un medic psihiatru, care stie exact ce examinari sa aplice, dar si ce plan de tratament sa elaboreze, astfel incat sa opreasca din evolutie tulburarile afective. Din pacate, procentul persoanelor carora le este frica sa mearga la un cabinet de psihiatrie este destul de ridicat. Teama de a fi catalogati drept nebuni de catre prieteni sau de a descoperi o boala severa este mai puternica decat orice, multi dintre ei evitand sa primeasca un ajutor de specialitate.

Daca ai intrat pe acest articol, cel mai probabil esti printre curajosii care vor sa faca o schimbare semnificativa in viata lor, asa ca iti recomandam sa citesti pana la final pentru a vedea ce medic psihiatru iti sugeram in Targoviste. Exista o multime de optiuni disponibile, dar iata cine se afla in este topul celor mai preferati.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Targoviste?

Inainte de a merge la o consultatie de psihiatrie in Targoviste te incurajam sa afli care sunt preturile practicate pentru un astfel de serviciu medical, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti. Pentru a-ti simplifica munca ti-am pregatit tabelul de mai jos cu toate preturile actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Ionut Ene
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Atmosfera primitoare
 • Amabilitate
 • Atentie la detalii
 • Amenajare placuta
 • Rezultate excelente
Clinica Lorentina
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Buna pregatire
 • Medici primari in psihiatrie
 • Atentie la detalii
 • Pasiune pentru domeniu
 • Profesionalism
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
 • Atitudine pozitiva
MedLife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Cabinet primitor
 • Atitudine pozitiva
 • Psihodiagnostic corect
 • Plan eficient de tratament
 • Programari nerespectate
Hymarco Clinique
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Medici primari in psihiatrie
 • Rezultate bune
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Valleriana
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici empatici
 • Buna pregatire
 • Tratament eficient
 • Sedinte personalizate
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de psihiatrie in Targoviste la care poti apela

Locuiesti in Targoviste, dar nu ai nicio idee la ce medici psihiatri sa apelezi? Nu-ti face griji, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate cabinete din orasul tau la care poti apela cu incredere si unde vei primi un ajutor de specialitate. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate in cele ce urmeaza si sa afli care cadru medical are cea mai buna pregatire in domeniu. Iata care sunt medicii:

1. Dr. Ionut Ene

Dr. Ionut Ene este un medic specialist in psihiatrie in Targoviste cu o buna pregatire in domeniu, care asigura consultatii de specialitate amanuntit efectuate. In prezent este medic la Policlinica Militara din Targoviste, avand totodata si propriul sau cabinet individual in care isi trateaza pacientii de probleme psihice ca: depresie, anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, soc suferit de pierderea unei persoane apropiate, schizofrenie, ganduri intrusive, stres posttraumatic, atacuri de panica, halucinatii etc. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: psihodiagnoza corecta, elaborarea unui plan corect de tratament si adaptat in functie de afectiunile manifestate, eliberarea unei retete medicale etc. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Recenziile postate in mediul online in legatura cu activitatea desfasurata de dr. Ionut Ene sunt unanim pozitive, ceea ce inseamna ca toti au fost multumiti de serviciile oferite. Atmosfera este una primitoare, fiecare pacient fiind primit si trata cu amabilitate, medicul dand dovada de o buna pregatire in domeniu si o preocupare directa pentru vindecarea pacientului. Cabinetul este placut amenajat, astfel incat toata lumea sa mearga de drag cabinetul de specialitate, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Ionut Ene
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Clinica Lorentina este o unitate medicala multidisciplinara din Targoviste in cadrul careia se desfasoara si servicii de psihiatrie si psihologie la standarde ridicate. A fost infiintata in anul 2005 si inca de la inceput a acordat o atentie sporita necesitatilor pacientilor indiferent cat de severe sunt afectiunile cu care se confrunta. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Lorentina Florescu, dr. Cristina Sandulescu, dr. Viviana Falculete, dr. Melania Vasile, dr. Viorel Agavriloaie, medici primari si dr. Sorin Oancea, medic specialist in psihiatrie. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consultatie de specialitate, control, referat medical, aviz psihologic, adeverinta medicala, plan recuperator, diagnostic corect si tratament personalizat.

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei la medicul primar si 150 lei la medicul specialist.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere ca medicii psihiatri dau dovada de o buna pregatire in domeniu. Atentia la detalii, pasiunea pentru activitate si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii iau in considerare aceasta unitate medicala. Interiorul cabinetului este primitor si placut amenajat, iar atitudinea medicilor este intotdeauna pozitiva.

3. MedLife

MedLife Polimed este o institutie medicala cu multiple specialitati disponibile din Targoviste in cadrul careia poti opta si pentru serviciile de psihiatrie. Echipa din cadrul acestui departament este formata din: dr. Dan Manoiu, dr. Andreea Valentina Voina, dr. Emilia Popa, dr. Mariana Olescu, medici speicializati in psihiatrie. Printre testele si tratamentele pe care medicii le asigura cu scopul stabilirii unui diagnostic corect se numara si: terapia electroconvulsiva, stimularea creierului profund, stimularea nervului vag, stimularea magnetica transcraniana. Acestia au competenta de a asigura servicii de psihiatrie pentru copii si adolescenti, geriatrica, criminalistica, pentru dependente, medicina psihosomatica, psihanaliza etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Echipa medicala din cadrul departamentului de psihiatrie a primit o multime de aprecieri, datorita activitatii desfasurate cu ireprosabilitate. Cabinetul este primitor, atitudinea medicilor este intotdeauna pozitiva, psihodiagnosticul este corect, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

4. Hymarco Clinique

Hymarco Clinique este o clinica multidisciplinara din Targoviste in cadrul careia se desfasoara si servicii de psihiatrie la standarde ridicate. In cadrul echipei din acest departament isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Mihaela Nastase, medic specialist, dr. Alina Ocneanu, dr. Dorel Trandafir, dr. Dan Manoiu, medici primari. Pacientii pot beneficia de consultatii de specialitate gratuite, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in colaborare cu CAS. Pe langa consultatie, specialistii sunt specializati si in diagnosticarea corecta a pacientului, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament adaptat in functie de problemele de care suferi.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Datorita serviciilor de calitate, multi dintre pacientii care au pasit pragul clinicii se declara multumiti de felul in care au fost tratati si primiti. Departamentul de psihiatrie este alcatuit din medici specialisti si primari cu o buna pregatire in domeniu, care dau dovada de profesionalism si amabilitate in incercarea de a rezolva problemele pacientului. Din pacate, multe dintre programarile efectuate nu sunt onorate la timp, din cauza numarului ridicat de solicitari.

5. Clinica Valleriana

Ultima optiune, dar nu cea din urma pe care ti-o recomandam este clinica Valleriana din Targoviste, in cadrul careia exista si specialisti in psihiatrie. Colectivul este format din dr. Stefan Iordache, medic primar si dr. Mihaela Craciun, medic specialist, doi medici cu o buna pregatire in domeniu, care asigura un act medical ireprosabil. Printre serviciile care sunt puse in aplicare sunt amintite si: consultatie de specialitate, psihodiagnoza, solutii personalizate in functie de problemele suferite etc. De asemenea, este aplicata si consilierea psihologica pentru reintegrare in viata sociala si ocupationala. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 180 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere serviciile de calitate puse in aplicare de cadrele medicale competente. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de medici empatici si bine pregatiti, dispusi sa rezolve printr-un tratament eficient si corect aplicat toate problemele de care pacientul sufera. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate strict.

Concluzii

In cele din urma, daca vrei sa mergi la un cabinet de psihiatrie din Targoviste unde sa fii corect consultat, diagnosticat si tratat de catre un medic specialist, iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior. Alege sa iti prioritizezi sanatatea mintala si nu amana vizita la medic, mai ales daca ti-a fost recomandat de catre un psiholog sau de medicul de familie sa mergi la un psihiatru.