Meniu

Psihiatru Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul unei tulburari mintale, multi oameni aleg sa se programeze la un cabinet de psihiatrie in Timisoara din proprie initiativa sau ca urmare a recomandarii medicului de familie. Psihiatrul e medicul care poate prescrie tratament medicamentos pentru afectiuni ca depresia severa, schizofrenia si alte tulburari ale caror simptome si manifestari interfereaza cu viata de zi cu zi si pun in pericol pacientul sau pe cei din jurul sau.

Cateva dintre motivele pentru a vedea un psihiatru sunt schimbarile nejustificate de dispozitie, halucinatiile, pierderile de memorie si dificultatile severe de concentrare. Catre psihiatru sunt indrumate persoanele in cazul carora psihoterapia nu este suficienta si devine necesara initierea unui tratament medicamentos, cele doua functionand impreuna de cele mai multe ori.

Care este pretul unei consultatii la psihiatrie in Timisoara ?

Pentru ca multi dintre cei interesati sa mearga in Timisoara la un cabinet de psihiatrie vor sa cunoasca pretul consultatiei, am alcatuit un tabel care sa le raspunda la intrebari. Acesta surprinde numele celor mai apreciate cabinete specializate in psihiatrie, precum si tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Med Anima
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie, intelegere si sprijin pentru pacient
 • Abordare personalizata
 • Tratamente tintite pe nevoile specifice
 • Mediu placut si calduros
Dr. Rodica Fabian
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Tratamente eficiente
 • Medic profesionist
 • Empatie si grija pentru pacient
 • Atentie la nevoile pacientului
Dr. Sorin Homa
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Tratamente personalizate
 • Sfaturi utile
Centrul Profilaxia
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitative
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
Dr. Dehelean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rezultate bune
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate
 • Servicii de calitate
 • Cabinet ingrijit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor si cabinetelor de psihiatrie din Timisoara

Daca te-ai decis sa apelezi la un specialist in psihiatrie din orasul Timisoara, urmatorul pas este sa cauti un cabinet bun, unde poti vorbi despre problemele tale intr-un mediu confortabil. Este important sa rezonezi cu psihiatrul si sa respecti indicatiile acestuia pentru a depasi situatia care te-a adus in cabinetul sau.

Pentru ca sunt apreciati in comunitate si pentru ca au abordari eficiente, urmatoarele cabinete de psihiatrie sunt considerate a fi cele mai bune optiuni din Timisoara: 

1. Clinica Med Anima

Clinica Med Anima este optiunea principala a oamenilor care locuiesc in Timisoara si vor sa apeleze la un medic specializat in psihiatrie. Clinica reuneste o echipa multidisciplinara cu experienta, din care fac parte medici psihiatri, psihologi si psihoterapeuti. Misiunea Med Anima este de a deveni lider la nivel national in gestionarea si tratamentul bolilor neuropsihice si de a integra in permanenta inovatiile din domeniu. Filozofia clinicii este de a combina standarde internationale cu valori interne, astfel incat calitatea serviciilor sa fie superioara. Sunt disponibile consultatii de specialitate, sedinte de consiliere psihologica si tratamente efectuate cu cele mai inalte tehnologii, cum ar fi terapia prin stimulare magnetica transcraniana. 

Consultatia de psihiatrie costa 150 lei.

Persoanele care au ales aceasta clinica si care si-au exprimat parerea prin recenzii in mediul online sustin ca au avut o experienta foarte placuta si ca totul a decurs bine in cadrul vizitelor la medic. Echipa este laudata pentru calitati ca profesionalismul, empatia, amabilitatea si dedicarea. Medicii sunt bine pregatiti, ofera sprijin si intelegere pacientilor, avand o abordare personalizata pentru fiecare caz si conturand tratamente in raport cu nevoile specifice. Mediul din clinica este placut si calduros. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Med Anima
Vezi Pareri

2. Dr. Rodica Fabian

Dr. Rodica Fabian isi desfasoara activitatea in Timisoara, fiind unul dintre cei mai apreciati specialisti in psihiatrie din zona. Aceasta are experienta vasta in domenii ca psihoterapia, programarea neurolingvistica si hipnoza ericksoniana. Dupa absolvirea studiilor de medicina, aceasta a urmat o formare in psihoterapie si ulterior s-a specializat in psihiatrie pentru adulti. Scopul sau este de a oferi sprijin comunitatii in recapatarea echilibrului psihic si a unei stari de bine. 

Pretul consultatiei este de 200 lei.

Dr. Rodica Fabian este foarte apreciata de pacienti, care o descriu ca fiind un medic profesionist, empatic si receptiv la nevoile celor care trec pragul cabinetului. Aceasta e grijulie, atenta si apropiata de pacient, caruia ii ofera sprijin. Tratamentele sunt eficiente, motiv pentru care oamenii recomanda cu incredere cabinetul.

3. Dr. Sorin Homa

Pentru cei care locuiesc in Timisoara, o optiune foarte buna de cabinet medical specializat in psihiatrie este cabinetul dr. Homa Sorin. Medic primar psihiatru, acesta asigura pacientilor consultatii de specialitate, consiliere psihiatrica si evaluare. Cateva dintre afectiunile pentru care poate recomanda tratament sunt depresia, anxietatea, tulburarea obsesiv-compulsiva si multe altele. Acesta se deplaseaza inclusiv la domiciliul pacientului pentru consultatie, atunci cand este cazul. Experienta vasta si interesul pentru inovatiile din domeniul psihiatriei permit recomandarea unor tratamente adecvate, inclusiv in cazul tulburarilor complexe.

Pentru o consultatie, se aplica tariful de 180 lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la acest cabinet. Consultatiile sunt amanuntite, iar medicul da dovada de profesionalism, amabilitate si implicare. Acesta studiaza in detaliu fiecare caz si propune tratamente personalizate, oferind sugestii utile si sprijinind pacientul.

4. Centrul Profilaxia

Psihiatria este una dintre specialitatile medicale acoperite in cadrul centrului Profilaxia din Timisoara. Aceasta clinica ofera ingrijiri medicale specifice mai multor discipline, avand scopul principal de a preveni aparitia sau evolutia unor afectiuni. Centrul Medical Profilaxia este impartit in trei departamente principale: unul dintre ele este specializat in homeopatie, altul in medicina preventiva, iar celalalt in medicina alopata. Centrul se afla intr-o continua dezvoltare, misiunea ramanand aceea de a identifica si propune solutii de preventie si control al bolilor. In cabinetul de psihiatrie isi desfasoara activitatea un medic primar care efectueaza consultatii de specialitate, evaluari psihiatrice, terapii personalizate, psihoterapie de suport etc. 

In cabinetul de psihiatrie se percepe suma de 200 lei pentru consultatie. 

Echipa clinicii este profesionista, lucreaza cu foarte mare atentie la detalii si este interesata de starea de bine a pacientului. Medicii sunt profesionisti, amabili si implicati, motiv pentru care pacientii recomanda serviciile Centrului Profilaxia.

5. Dr. Dehelean

Dr. Dehelean este un alt medic specializat in psihiatrie de serviciile caruia poti beneficia in Timisoara. La acest cabinet se ofera tratamente pentru diferite tulburari de sanatate mintala, se efectueaza sedinte de consiliere psihologica, psihoterapie integrativa si se deruleaza activitati stiintifice si de cercetare. Prof. Dr. Pompilia Dehelean si prof. Dr. Liana Dehelean lucreaza impreuna cu alti medici cu experienta, impreuna asigurand o abordare complexa a problemelor de sanatate mintala.

Pentru consultatia initiala, pacientul va plati 150 lei.

Persoanele care au lucrat cu medicii de la cabinetul Dr. Dehelean spun ca au obtinut rezultate bune si ca au avut o colaborare reusita. Medicii sunt bine pregatiti, amabili si intelegatori. Cabinetul este ingrijit si mediul este placut.

Concluzii 

Daca te-ai decis sa apelezi la psihiatru pentru a iti imbunatati starea de sanatate mintala, primul pas a fost facut, urmand sa alegi un cabinet din Timisoara sau din localitatea in care te afli. Multi specialisti din acest oras profeseaza in clinici sau cabinete moderne, unde recomanda tratamente eficiente pentru gestionarea si tratamentul unui spectru larg de tulburari psiho-afective.