Meniu

Psihiatru Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa primesti ghidarea necesara din partea unui psihiatru din Valcea pentru invingerea tulburarilor mintale, astfel incat sa te bucuri de o viata implinita? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt medicii psihiatri la care iti recomandam sa mergi si unde vei primi ajutorul de care ai nevoie. In competenta unui medic psihiatru intra diagnosticarea corecta a pacientului, dar si elaborarea unui plan eficient de tratament prin care pacientul sa isi reechilibreze emotiile si, implicit, comportamentul. Amanarea aplicarii tratamentului necesar sau a sedintelor de terapie are acelasi efect cu cel al unei boli netratate: avanseaza pana cand va fi prea dificil sau prea tarziu de tratat.

Evita sa te expui unui astfel de risc si apeleaza cat mai curand la ajutorul unui medic psihiatru din Valcea unde vei fi consultat corespunzator. Daca nu stii la ajutorul carui cabinet sa apelezi, iti recomandam sa citesti in continuare si sa descoperi care dintre unitatile medicale de mai jos este mai potrivita pentru tine. 

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Valcea?

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie in Valcea variaza de la un cabinet la altul in functie de pregatirea medicului, dar si de renumele clinicii. In cazul in care optezi pentru o consultatie la un medic primar, s-ar putea sa platesti un pret mai mare decat daca alegi un medic specialist. Pentru a evita orice dubiu, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele aplicate in Valcea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Berbece
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Buna instruire
 • Atmosfera primitoare
 • Decor placut
 • Act medical ireprosabil
 • Psihodiagnoza corecta
 • Solutii personalizate
Rapitest
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici primari in psihiatrie
 • Act medical complet si corect
 • Psihodiagnostic precis
 • Tratament personalizat
 • Cabinet placut amenajat
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Centrul Doinamed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatie ireprosabila
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Intelegere
 • Atmosfera prietenoasa
 • Mediu primitor
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de psihiatrie din Valcea la care poti merge cu incredere

Stim ca vrei sa beneficiezi de ajutorul unui medic specializat in psihiatrie in Valcea care sa iti asigure servicii de calitate si un act medical ireprosabil. Tocmai de aceea iti prezentam trei cabinete puternic frecventate si apreciate de pacienti multumita prestatiei ireprosabile a medicilor. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare medic in parte:

1. Dr. Berbece

Cabinetul medical Dr. Berbece din Valcea se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de o consultatie de psihiatrie sau de servicii de medicina de familie. In departamentul de psihiatrie isi desfasoara activitatea dr. Dragos Constantin Berbece, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu, care asigura: consultatii de specialitate, diagnosticare corecta, terapie personalizata, eliberare retete medicale pentru un posibil tratament etc. Rezultatele obtinute sunt conform asteptarilor, datorita experientei vaste in domeniu a medicului, dar si competentei sale in efectuarea unui act medical adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Profesionalismul, implicarea, empatia si buna instruire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti, majoritatea acordand recenzii pozitive. Atmosfera este primitoare, datorita cabinetului care este placut decorat, medicul primar dand dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte. Actul medical este constituit dintr-o psihodiagnoza corecta, dar si din solutii personalizate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Berbece
Vezi Pareri

2. Rapitest

Rapitest este un cabinet multidisciplinar din Valcea unde poti opta pentru o consultatie de psihiatrie la standarde ridicate. Acest departament este reprezentat de urmatorii medici cu o buna pregatire in domeniu: dr. Andreea Nicoleta Albinaru, dr. Roxana Dutulete, medici primari, dr. Alexandra Tolbariu, medic specialist. Printre problemele pe care le pot trata se numara si: tulburarile de dispozitie, maniile, depresia, tulburari de anxietate, schizofrenie, tulburari organice cerebrale, ale apetitului, de personalitate, somatizare, dependente. In atributiile medicului intra si: consultatiile de specialitate, psihodiagnoza corecta, elaborarea unui plan personalizat de tratament etc.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 180 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la ajutorul echipei de medici psihiatri si-au exprimat multumirea pentru prestatia ireprosabila a acesteia. Formata din medici primari si specialisti, actul medical desfasurat este unul complet si corect, psihodiagnosticul stabilit fiind intotdeauna precis, iar tratamentul personalizat. De asemenea, cabinetul este placut amenajat. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara in cele mai multe cazuri.

3. Centrul Doinamed

Centrul Doinamed este o alta unitate medicala multidisciplinara din Valcea catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de psihiatrie corect structurata. Echipa de medici este formata din: dr. Diana Isac, medic specialist si dr. Laurentiu Tomescu, medic primar, impreuna indeplinind un ac medical ireprosabil. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, consultatiile de psihiatrie sunt decontate de stat. Printre afectiunile psihice care sunt tratate se numara si: ADHD, anxietate, bipolaritate, Alzheimer, depresie, tulburari alimentare, tulburari obsesiv-compulsive, atacuri de panica, schizofrenie etc. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

Prestatia echipei medicale de la departamentul de psihiatrie este ireprosabila, pacientii beneficiind de un act medical de calitate. Medicii dau dovada de profesionalism, implicare, empatie si intelegere, asigurand o atmosfera prietenoasa si primitoare. Cabinetul in care activitatea se desfasoara este placut amenajat. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic psihiatru din Valcea care sa iti asigure un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat in functie de tulburarile cu care te confrunti? Atunci iti poti indrepta atentia catre clinicile de mai sus, unde vei fi tratat cu amabilitate si caldura de catre un colectiv competent si bine pregatit in domeniu.