Meniu

Psihiatru Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a face o programare la un cabinet de psihiatrie in Vaslui pentru tine sau o persoana draga, a carei stare de sanatate psihica te ingrijoreaza, primul pas este sa gasesti un cabinet sau o clinica specializata. Daca locuiesti in acest oras vei observa ca optiunile nu sunt foarte diversificate, dar suficiente. Medicul psihiatru este singurul care iti poate recomanda teste de laborator si tratament medicamentos daca prezinti simptomele unei probleme de sanatate mintala. 

Exista situatii in care terapia nu este suficienta pentru a gestiona sau trata anumite probleme, in cazul carora este nevoie de medicamente sau internare. De regula, tratamentul medicamentos functioneaza in armonie cu sedintele de psihoterapie, dar abordarea poate sa difere de la un pacient la altul. Schizofrenia, tulburarea maniaco-depresiva si atacurile de panica sunt cateva dintre problemele in rezolvarea carora ar putea fi necesara initierea unui tratament medicamentos. 

Unde sunt disponibile servicii de psihiatrie in Vaslui?

Daca locuiesti in Vaslui si te afli in cautarea unui cabinet de psihiatrie, in tabelul de mai jos poti vedea care sunt cele mai bune optiuni, alaturi de pretul pentru consultatia de specialitate: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Pascal
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Dragoste pentru meserie
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Empatie si implicare
Spitalul Judetean
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Diversitate de servicii medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete bune de psihiatrie din Vaslui

Persoanele care locuiesc in Vaslui si vor sa aleaga un cabinet de psihiatrie unde profeseaza medici buni au la dispozitie cateva optiuni foarte avantajoase. In continuare, vei afla mai multe despre activitatea celor mai buni medici specializati in psihiatrie la serviciile carora poti sa apelezi daca tu sau o persoana draga aveti nevoie de ajutor specializat:

1. Dr. Irinel Oana Pascal

Dr. Irinel Oana Pascal profeseaza in Vaslui si este medic primar in psihiatrie. Poti sa apelezi la cabinetul acesteia pentru consultatii psihiatrice, pentru sedinte de psihoterapie sau pentru servicii de consiliere vocationala. Dr. Irinel Oana Pascal a pus bazele acestui cabinet cu scopul de a oferi oamenilor suficienta atentie in timpul consultatiilor si de a le recomanda tratamente adecvate, conturate dupa o consultatie amanuntita. Pe langa consultatii de specialitate, aceasta pune la dispozitia oamenilor posibilitatea de a face sedinte de psihoterapie individual, in cuplu sau alaturi de familie. 

Pentru consultatia de specialitate, se va achita suma de 150 lei.

Pe diverse platforme online, cativa dintre oamenii care au ales serviciile dr. Irinel Oana Pascal spun ca au intalnit un medic bine pregatit, cu experienta, care isi iubeste meseria. Aceasta e foarte atenta la nevoile pacientului si este implicata. Pe langa pregatirea care isi spune cuvantul in calitatea actului medical, medicul este apreciat inclusiv pentru empatia de care da dovada. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Irinel Oana Pascal
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui

O alta unitate medicala din Vaslui pe care o poti alege pentru consultatia de psihiatrie este Spitalul Judetean de Urgenta. De la infiintare si pana in prezent, spitalul a trecut printr-o ampla dezvoltare din punct de vedere al portofoliului de servicii medicale. Activitatea medicala se desfasoara in mai multe departamente si laboratoare, ce gazduiesc personal calificat. In sectia de psihiatrie lucreaza o echipa formata din medici primari si medici specialisti care se ocupa de diagnosticul, tratamentul si monitorizarea tulburarilor psihice. 

Consultatia de psihiatrie are tariful de 100 lei.

Privitor la feedback-ul pacientilor, majoritatea dintre acestia se declara multumiti de calitatea actului medical. Medicii sunt apreciati pentru profesionalism, amabilitate si implicare. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie si ofera servicii de calitate din foarte multe ramuri medicale. Pe de alta parte, exista persoane care spun ca atitudinea unor medici lasa de dorit. 

Concluzii

Dupa analiza celor mai bune optiuni de cabinete de psihiatrie, poti alege in timp util un medic foarte bun din Vaslui care sa iti recomande un tratament adecvat. Intr-o societate in care problemele de natura psihica si emotionala sunt tot mai frecvente, nu ezita sa accepti ajutor specializat sau sa ii sustii pe cei dragi sa apeleze la profesionisti atunci cand se confrunta cu simptome si tulburari din sfera psihica.