Meniu

Psihiatru Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile psihice trebuie sa fie tratate cu seriozitate, mai ales daca medicul de familie sau psihologul iti recomanda sa mergi la un cabinet de psihiatrie in Zalau. Principalele simptome care ar trebui sa iti dea de gandit sunt urmatoarele: episoade severe de depresie, tulburari anxioase, ganduri intrusive, atacuri de panica, dependente greu de tinut sub control, emotii si timiditate excesiva etc. Daca te confrunti si tu cu astfel de situatii si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, iti sugeram sa apelezi la ajutorul unui psihiatru cu experienta chiar din orasul tau, pentru a primi un ajutor de specialitate.

Cu toate ca in Zalau nu exista atat de multe optiuni disponibile, tot ai sansa sa beneficiezi de o consultatie de calitate. Citeste mai departe si descopera care sunt medicii pe care ii poti lua in considerare, dar si cat de bine pregatiti sunt. 

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Zalau?

Daca ai hotarat sa asculti de sfatul medicului de familie si sa mergi, pana la urma, la cabinetul de psihiatrie din Zalau, ar trebui, totusi, sa te informezi cu privire la preturile practicate. Din fericire, in tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
100 Ron
  • Pret Consultatie 100 Ron
  • Cabinet modern
  • Sedinte personalizate
  • Tratament adaptat
  • Diagnostic corect
  • Empatie si profesionalism
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de psihiatrie in Zalau?

Daca nu stii exact care varianta se dovedeste a fi mai buna atunci cand vrei sa apelezi la ajutorul unor medici psihiatri din Zalau, te incurajam sa citesti mai departe pana la final pentru a descoperi care sunt variantele pe care ti le prezentam. Fii la curent cu toate informatiile legate de activitatea doctorilor si afla si cat de apreciati sunt de pacientii care le-au pasit pragul. Iata tot ce trebuie sa stii:

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau

Spitalul Judetean de Urgenta Zalau este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de psihiatrie la o calitate superioara. Echipa este numeroasa si este formata din: dr. Mihai Ciobanu, dr. Mirela Ferenti, dr. Ciprian Negrea, dr. Monica Rus si dr. Ancuta Cristina Rusu, cu o buna pregatire in tratarea bolilor psihice. Departamentul dispune de 40 de paturi pentru bolnavii acuti adulti si 20 pentru copii, fiind recent modernizat si echipat. Printre serviciile puse in aplicare se numara: consultatii, controale, psihodiagnoza corecta, consiliere psihiatrica, tratament personalizat, sedinte personalizate etc.

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 100 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la Spitalul Judetean au ramas impresionati de preocuparea medicilor si de empatia de care acestia dau dovada. Departamentul de psihiatrie este corect echipat, pacientii avand posibilitatea de a fi tratati corespunzator. Sedintele sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecaruia, diagnosticul stabilit este unul corect, iar tratamentul este adaptat in functie de afectiunea suferita. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Zalau
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa vorbesti cu un medic psihiatru din Zalau in legatura cu o problema emotionala cu care te confrunti si nu stii la ajutorul caruia sa apelezi? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele doua optiuni prezentate anterior in articol, unde vei primi sprijin terapeutic si un ajutor de specialitate desavarsit.