Meniu

Hipnoza Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fobiile, anxietatea, atacurile de panica, depresia si durerile cronice sunt doar cateva dintre problemele pe care pacientii le acuza in cadrul sedintelor de hipnoza in Cluj si de care vor sa se vindece, apeland la capacitatea regeneranta a psihicului. Specialistul cunoaste o serie generoasa de tehnici hipnotice pe care le personalizeaza in functie de necesitatile pacientului, astfel incat rezultatele sa fie intotdeuna cele dorite. Hipnoza regresiva este cunoscuta ca una dintre cele mai eficiente modalitati de vindecare, pe care toti practicantii ar trebui sa o aiba in arsenalul lor de tehnici de lucru. Intoarcerea in trecut cu scopul de a afla cauza anumitor traume are un puternic efect de autocunoastere si autovindecare in acelasi timp. Conform specialistilor, atunci cand te prezinti la o sedinta de hipnoza, cel mai important lucru este sa ai incredere in proces. Numai atunci vei reusi sa vezi imbunatatiri si sa te bucuri de efectele pozitive ale procedeului terapeutic.

Locuiesti in Cluj si ai luat hotararea de a participa la o sedinta de hipnoza, dar nu stii exact catre care clinica iti poti indrepta atentia cu incredere? Atunci iti recomandam sa parcurgi cu atentie articolul de mai jos pentru a descoperi care dintre cele cinci optiuni sunt potrivite pentru tine.

Care este pretul unei sedinte de hipnoza in Cluj?

Pretul practicat pentru o sedinta de hipnoza in Cluj-Napoca variaza de la o clinica la alta, in functie de nivelul de pregatire a terapeutului, dar si in functie de nivelul sau de popularitate. Pentru a fi la curent cu cele mai noi preturi practicate, dar si cu unitatile terapeutice din oras la care poti apela cu incredere, te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos pana la final:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hipnoza
Rating
Website
Loredana Bukos
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Hipnoza porneste de la 350 Ron
 • Servicii calitative
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
 • Sedinte online eficiente
Ternei HypnoTherapy
280 Ron
 • Pret sedinta Hipnoza 280 Ron
 • Rezultate excelente
 • Cunostinte vaste
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Sedinte online eficiente
 • Buna pregatire in domeniu
Maze Center
250 Ron
 • Pret sedinta Hipnoza 250 Ron
 • Interactiune pacient-terapeut eficienta
 • Servicii calitative
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Sedinte personalizate
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
Clinica Psygen
280 Ron
 • Pret sedinta Hipnoza 280 Ron
 • Sedinte personalizate
 • Solutii adecvate
 • Competenta
 • Nivel ridicat de implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare de bun gust
Gina Doja
300 Ron
 • Pret sedinta Hipnoza 300 Ron
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Buna pregatire
 • Experietna vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Sedinte online
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in sedinte de hipnoza in Cluj

Fie ca esti indemnat de apropiati sau ai citit un articol interesant online in legatura cu beneficiile hipnozei, in Cluj-Napoca ai suficiente clinici pe care le poti lua in considerare si o multime de terapeuti la ajutorul carora sa apelezi. Este important de mentionat ca beneficiile nu sunt vizibile imediat, mai ales in cazul pacientilor care se confrunta cu traume vechi, de exemplu. Daca ai luat hotararea sa faci o astfel de schimbare in viata ta, va trebui sa ai incredere in proces si sa te lasi purtat de el pentru ca, la final, sa te bucuri de rezultatele dorite. Iata care sunt specialistii pe care ti-i recomandam:

1. Loredana Bukos

Loredana Bukos este un hipnoterapeut din Cluj la care poti apela cu incredere daca vrei sa soliciti ajutorul unui expert cu privire la unele traume sau adictii pe care vrei sa le invingi. In prezent, isi desfasoara activitatea in propriul sau cabinet individual, in cadrul caruia pune in aplicare urmatoarele servicii: combaterea stresului, insomniei, anxietatii si atacurilor de panica, invingerea obiceiurilor nesanatoase, infertilitatii, cresterea stimei de sine, renuntarea la fumat. Terapeutul asigura sedinte de hipnoza atat de acasa, cat si de la cabinet, dupa posibilitatile pacientului. De mentionat ca rezultatele obtinute sunt eficiente in ambele cazuri, singura conditie este ca pacientul sa se simta cat mai in largul sau.

Pretul pentru o sedinta de hipnoza este 500 lei pentru cei care vin la cabinet, iar pretul pentru o sedinta online este de 350 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii fiind incantati de serviciile terapeutice de care au beneficiat. Fiind vorba de un terapeut cu o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta in tratarea diverselor probleme si tulburari emotionale, rezultatele obtinute sunt excelente de fiecare data. Cabinetul este primitor, amenajat placut, in cazul pacientilor care aleg sa vina la cabinet, iar sedintele hipnoterapeutice online sunt la fel de eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Loredana Bukos
Vezi Pareri

2. Ternei HypnoTherapy Center

Ternei HypnoTherapy Center este un centru de hipnoterapie din Cluj la serviciile caruia poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de rezultate ireprosabile, intr-un mediul atent controlat si supravegheat. In cadrul sau vei face cunostinta cu Attila, un hipnoterapeut cu o buna pregatire in domeniu, care are competenta de a pune in aplicare sedinte personalizate de hipnoza, adaptate in functie de necesitatile pacientului. Pe langa hipnoza, terapeutul este expert si in aplicarea mesmerismului (hipnozei nonverbale), energoterapiei balineze, avand competenta de a organiza si cursuri de specialitate pentru viitorii practicanti. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar efectele incep sa fie vizibile inca din primele sedinte.

Pretul pentru o sedinta de hipnoterapie este de 280 lei.

Majoritatea recenziilor postate de pacienti sunt pozitive, datorita faptului ca rezultatele obtinute de acestea au fost excelente inca de la primele sedinte in preajma terapeutului. Avand o serie vasta de cunostinte si competenta de a pune in aplicare o multime de sedinte terapeutice atent personalizate, Attila asigura un parcurs ireprosabil pentru pacient. Sedintele se pot desfasura online, ceea ce inseamna ca pacientul isi poate crea propriul spatiu de confort, in functie de propriile preferinte.

3. Maze Center

Maze Center este un cabinet de psihologie si psihoterapie din Cluj, care asigura si sedinte de hipnoza la o calitate superioara, pentru pacientii care vor sa incerce si aceasta terapie alternativa. Durata unei sedinte variaza intre 50 si 60 de minute, timp in care terapeutul pune in aplicare tehnicile si metodele adecvate pentru vindecarea eficienta a pacientului. Printre tulburarile pe care le pot ameliora se numara si: stresul, anxietatea, durerea, insomnia, tulburarile de dispozitie, probleme cu increderea in sine. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu un specialist bine pregatit, care te va insoti in calatoria catre autovindecare si autocunoastere. Pe langa hipnoza, mai poti opta si pentru: psihoterapie individuala, online, psihiatrie, dezvoltare personala, psihoterapie de cuplu, familie, grup, psihooncologie.

Pretul pentru o sedinta de hipnoza este de 250 lei pentru 50 de minute.

Conform impresiilor postate in mediul online de catre pacienti, majoritatea se declara multumiti de interactiunea cu terapeutii specializati, beneficiind de servicii calitative. Avand o experienta vasta si o buna pregatire in domeniu, terapeutii profesionisti asigura rezultate excelente pentru fiecare persoana in parte si sedinte personalizate. Cabinetul in care activitatea se desfasoara este unul primitor, iar amenajarea este placuta, astfel incat fiecare pacient sa se simta in largul sau.

4. Clinica Psygen

Clinica Psygen este o unitate terapeutica specializata in psihologie in Cluj, unde pacientii au sansa de a beneficia si de sedinte de hipnoza sub atenta indrumare a specialistului. In cadrul acestui departament vei face cunostinta cu Adelina Burus, psihoterapeut acreditat in Hipnoza Ericksoniana, cu o experienta in psihologie de peste 10 ani. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si masteratul in specializarea Consiliere Genetica, tot in cadrul Facultatii de Psihologie. Ulterior, a urmat doctoratului in Genetica medicala, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hateganu, din Cluj Napoca. Avand o buna pregatire, Adelina Burus are competenta de a stabili sedinte personalizate de hipnoza cu scopul combaterii adictiilor nesanatoase, insomniilor, tulburarilor de incredere in propria persoana etc.

Pretul pentru o sedinta de hipnoza este de 280 lei pentru 50 de minute.

Clinica a primit din partea pacientilor doar recenzii pozitive, ca dovada a implicarii terapeutilor in sedintele de psihoterapie si hipnoterapie. Sedintele de hipnoza sunt organizate de Andreea Burus, competenta in elaborarea unor sedinte personalizate, dar si in stabilirea unor solutii adecvate in functie de fiecare persoana in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare, toata lumea avand parte de o stare de confort, iar amenajarea cabinetului este una de bun gust.

5. Gina Doja

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si cabinetul Ginei Doja, un hipnoterapeut din Cluj, care are o experienta vasta in desfasurarea unor sedinte ireprosabile. Aceasta este specialista in practicarea terapiei prin hipnoza regresiva ezoterica, tratand astfel traume din copilarie, temeri, fobii, obiceiuri nesanatoase, prin apelarea la constientizare si la puterea interioara a pacientilor sai. Avand o buna pregatire in domeniu si participand la diverse cursuri de perfectionare a activitatii, hipnoterapeutul reuseste sa gaseasca solutii potrivite pentru fiecare pacient, asigurand o atmosfera primitoare si sigura. Aplica sedinte de hipnoterapie online, astfel incat participantii sa se bucure de sedinte confortabile.

Pretul pentru o sedinta de hipnoza este de 300 lei.

Toti cei care au apelat la serviciile sale se declara multumiti de ajutorul primit, avand posibilitatea de a-si clarifica tulburarile emotionale ale propriului sine si de a le vindeca de la radacina. Fiecare sedinta este personalizata in functe de problemele fiecarei persoane, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate ireprosabile. Pacientii pot beneficia de sedinte online, intr-o atmosfera primitoare, atent ghidata de Gina Doja, un specialist in hipnoterapie.

Concluzii

Ai luat hotararea sa faci o schimbare de perspectiva, asa ca vrei sa incerci sedintele de hipnoza dn Cluj pentru a te reconecta cu propriul sine, dar si pentru a-l vindeca? Atunci cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de rezultatele dorite in cadrul unor sedinte atent ghidate de experti in hipnoterapie. Incepe prin a-ti face o programare la cabinet sau online, in functie de preferinte, si culege roadele acestei terapii alternative apreciate in randul pacientilor cu traume din copilarie, adictii distructive si probleme de incredere in propria persoana.