Psiholog Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Perioadele de stres, dificultatea de exprimare a emotiilor si imposibilitatea de a trece peste o trauma sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii merg la psiholog. In Cluj, poti gasi rapid un psiholog bun, cu ajutorul caruia sa te cunosti mai bine si sa gasesti solutii la problemele care te coplesesc pe plan emotional.

Daca vrei sa gasesti un psiholog bun in Cluj, indicat ar fi sa alegi acele cabinete unde profeseaza specialisti cu o reputatie foarte buna. Pentru o colaborare armonioasa, care sa aiba un impact pozitiv asupra vietii tale, e nevoie sa rezonezi cu psihologul pe care l-ai ales. In acest fel, sedintele de terapie si consiliere vor da roade si vei reusi sa iti atingi obiectivul (depasirea unui moment dificil, gestionarea emotiilor, dezvoltarea autocontrolului emotional, descoperirea sinelui etc.)

Care este cel mai bun psiholog din Cluj?

In Cluj, la fel ca si in alte judete mari din tara, exista un numar mare de psihologi care sunt foarte bine pregatiti si care stiu exact cum sa ajute fiecare persoana ce le trece pragul. Persoanele care vor sa gaseasca cel mai potrivit psiholog trebuie sa se documenteze atent inainte, iar tabelul urmator le serveste ca punct de plecare in acest demers, pentru ca sintetizeaza cele mai bune optiuni:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Mental Training
Clinica-Verificata
170-200 Ron
 • Pret Consultatie intre 170-200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Consiliere cu rezultate rapide
 • Cadru confortabil
Dani C. Burlă
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atentie si empatie
 • Buna comunicare pacient-psiholog
Giredea Cosmin
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Psiholog bine pregatit
 • Atmosfera placuta
 • Sedinte de terapie eficiente
 • Atentie la detalii si flexibilitat
Stela Neamt
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Confidentialitate si siguranta
 • Atmosfera placuta
 • Terapie eficienta
Psygen
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rezultate eficiente
 • Profesionalism
 • Pozitivitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum gasesti cel mai potrivit psiholog din Cluj?

Gasirea unui psiholog bun nu se rezuma la o simpla cautare pe internet, mai ales ca persoanele din Cluj au la dispozitie foarte multe variante si alegerea poate fi dificila din acest punct de vedere. In general, criteriile care primeaza in identificarea psihologului potrivit sunt stilul sau de lucru si experienta profesionala.

Sedintele de terapie si consiliere sunt o investitie in propria persoana, iar faptul ca poti beneficia de serviciile unui psiholog din Cluj la pret accesibil reprezinta un avantaj real. Iata care sunt cele mai bune optiuni de cabinete dintre care poti alege daca locuiesti in acest judet si intentionezi sa te adresezi unui specialist:

1. Mental Training Center

Mental Training reprezinta una dintre optiunile de top pentru cei aflati in cautarea unor psihologi buni, fiind de altfel si primul centru de psihologie din Cluj-Napoca. In cadrul sau, activeaza o echipa de specialisti in psihologie, psihoterapie, training, consiliere si sexologie. Echipa s-a extins treptat, intrucat la inceput era formata exclusiv din psihoterapeuti. Misiunea centrului este de a oferi servicii la cele mai inalte standarde si de a atinge excelenta.

Privitor la tarife, o sedinta de psihoterapie individuala, consiliere, dezvoltare personala costa intre 170 si 200 lei.

Foarte multi pacienti au oferit feedback si in mediul online, declarand-se multumiti de servicii. Acestia recomanda centrul, spunand ca personalul este bine pregatit, calm, atent, empatic si creeaza un cadru confortabil. Pacientii spun ca rezultatele sunt vizibile in scurt timp si ca sedintele de consiliere i-au ajutat foarte mult.

Vezi parerile pacientilor despre Mental Training Center
Vezi Pareri

2. Dani C. Burlă

Un cabinet de psihologie foarte apreciat din Cluj este cabinetul individual Dani C. Burla, psiholog care isi desfasoara activitatea aici de 11 ani. Cu o experienta vasta in domeniu, acesta asigura consiliere si psihoterapie de inalta calitate, ajutand pacientii care ii trec pragul sa isi recapete echilibrul emotional printr-o abordare profesionista. Este membru al Asociatiei Romane de Psihoterapie si Hipnoza Clinica si al Asociatiei Europene de Psihoterapie EAP.

O sedinta de psihoterapie individuala costa 200 lei.

Serviciile sunt de calitate, asa cum reiese din numeroasele recenzii oferite in mediul online. Pacientii il descriu ca fiind un psihoterapeut profesionist, bine pregatit, atent, empatic si dedicat. Foarte apreciata este si conexiunea naturala cu terapeutul.

3. Giredea Cosmin

Un nume de rezonanta printre numerosii psihologi din judetul Cluj este si Giredea Cosmin, care elaboreaza planuri de interventie specifice pentru nevoile unice ale fiecarui pacient. Acesta a studiat la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, are competente certificate in psihoterapia cognitiv-comportamentala si are experienta practica de 2 ani la Institutul de Medicina Legala din Cluj-Napoca.

O sedinta de consiliere psihologica individuala costa 250 lei. La 8 sedinte achizitionate, pacientii primesc inca una gratis, pe care o pot folosi ei insisi sau o pot oferi unei alte persoane.

Parerile impartasite in mediul online sunt pozitive, pacientii mentionand ca psihologul este bine pregatit, atent la detalii, inteligent, empatic, flexibil si rabdator. Acestia se declara foarte multumiti de servicii si de atmsofera din cabinet, care este placuta. De asemenea, ei spun ca au observat rapid rezultate si ca sedintele de terapie au fost benefice.

4. Stela Neamt

Un psiholog clinician, psihoterapeut si psiho-sexolog renumit in Cluj este Stela Neamt, la care poti apela pentru sedinte de consiliere individuala, de grup, de familie sau de cuplu. Aceasta ofera servicii de calitate si gaseste solutii de terapie adaptate pe nevoile fiecarei persoane care ii solicita sprijinul.  

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala, consiliere psihologica, dezvoltare personala este de 200 lei.

Mai multe persoane care au ales acest cabinet de psihologie au scris si pareri pe internet despre experienta lor. Sunt apreciate profesionalismul, seriozitatea, dedicarea, intelegerea, confidentialitatea si atmosfera placuta. Pacintii au beneficiat de intelegere, siguranta si spun ca experienta a fost pozitiva si productiva, deoarece au reusit sa isi rezolve problemele.

5. Psygen

Pentru a colabora cu un psiholog bine pregatit din Cluj, poti alege clinica de psihologie Psygen. Aceasta a fost infiintata in anul 2018 de catre Adelina Burus, psihoterapeut acreditat in hipnoza ericksoniana, cu o experienta de peste 10 ani in calitate de psiholog. Aceasta si-a inceput studiile pentru obtinerea doctoratului in Genetica medicala in anul 2014, in cadrul UMF Iuliu Hatieganu.

Tariful unei sedinte de consiliere psihologica este de 250 lei.

Pacientii se declara multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut in urma terapiei si o recomanda pe doamna psiholog Adelina Burus, pe care o descriu ca fiind profesionista si pozitiva. Ei spun ca au reusit sa isi inteleaga problemele si sa gaseasca rezolvari.

Concluzii

Locuitorii din Cluj au la dispozitie numeroase clinici si cabinete unde pot gasi psihologi cu experienta, care sa ii ajute sa treaca mai usor peste experientele dificile din viata, sa fie motivati si sa depaseasca traumele si dificultatile de ordin emotional.

Te poti adresa unui astfel de profesionist chiar daca nu consideri ca ai probleme in gestionarea emotiilor. Dezvoltarea personala sau dorinta de a te cunoaste mai bine sunt motive la fel de bune sa treci pragul cabinetului unui psiholog din Cluj.