Meniu

Terapie de cuplu Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de mai multa armonie si intelegere in viata de familie si ai decis ca este momentul sa apelezi la un ajutor specializat, la terapie de cuplu in Cluj. Daca nu stii unde sa mergi pentru a gasi un psihoterapeut competent care sa poata oferi un ghidaj util prin labirintul problemelor cu care te confrunti in relatia cu partenerul de viata, acest articol te va ajuta sa identifici cabinetul potrivit pentru nevoile tale. 

Citeste textul pana la capat pentru a descoperi ce optiuni ai in Cluj in materie de terapie de cuplu si care sunt conditiile in care se desfasoara sedintele.

Cat costa o sedinta de terapie de cuplu?

Ai decis ca solutia potrivita pentru tine si partenerul tau este sa urmati terapie de cuplu in Cluj. Insa inainte de a merge la un cabinet specializat de psihologie, vrei sa stii care ar fi costurile unui astfel de demers, pentru a va pregati din timp bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor de psihoterapie catre care ai putea sa te adresezi, precum si preturile practicate pentru o sesiune de terapie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie de cuplu
Rating
Website
Mental Training
Clinica-Verificata
260 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie de cuplu porneste de la 260 Ron
 • Servicii excelente
 • Psihoterapeuti competenti
 • Atmosfera placuta in timpul sedintelor
 • Intelegere si empatie
 • Solutii care au schimbat viata clientilor in bine
 • Diana Socaciu – profesionalism si caldura
Petruta Rosu
260 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Psihoterapeut bine pregatit
 • Empatie si atentie la detalii
 • Comunicarea excelenta
 • Autocunoastere
 • Depasirea unor comportamente daunatoare
Bianca Iuga
250 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 250 Ron
 • Standarde ridicate in consiliere si psihoterapie
 • Sedinte relaxante si revelatoare
 • Perspective noi asupra problemelor de viata
 • Modalitati eficiente de a depasi perioadele dificile
 • Profesionist de incredere
 • Persoana calda si empatica
Cristina Costache
300 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 300 Ron
 • Sedintele sunt experiente placute
 • Servicii impecabile
 • Psihoterapeuti profesionisti
 • Empatie si deschidere
 • Abordare cu zambetul pe buze
 • Ajutor specializat in depasirea unor momente critice
Stela Neamt
350 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut bine pregatit
 • Persoana empatica si intelegatoare
 • Atmosfera placuta in timpul sedintelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete de psihologie in care poti face terapie de cuplu

Pentru ca iti doresti cele mai bune servicii de terapie de cuplu in Cluj, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie in alegerea cabinetului de psihoterapie care sa va poata oferi solutii eficiente in a descoperi cauza problemelor si metode prin care sa puteti comunica mai bine unul cu celalalt. In consecinta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea cabinetelor din clasament, despre standardele de lucru, despre competentele psihoterapeutilor si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Mental Training Center

La Mental Training Center, centru de sanatate mintala, psihologie si psihoterapie din Cluj care reuneste o echipa dedicata de psihologi, coach, medici si logopezi, terapia de cuplu presupune in primul rand o sedinta in care psihoterapeutul va asculta ambii membri ai cuplului, va media comunicarea, apoi vei stabili impreuna care sunt problemele si un plan de remediere a lor, cu obiective specifice pentru sesiunile urmatoare. Tot in aceasta prima sedinta se va verifica si compatibilitatea cuplului cu psihoterapeutul, cei doi parteneri putand solicita un alt specialist. Centrul este deservit de 15 psihoterapeuti bine pregatiti. Diana Socaciu este psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental, specializat pe probleme de cuplu si sexologie.

Tarifele centrului sunt publicate pe site-ul web. Pentru o sedinta de terapie de cuplu de 60 de minute veti achita o suma de 260-400 de lei.

Clientii centrului se declara foarte multumiti de prestatiile acestuia, de serviciile excelente, de competentele psihoterapeutilor, de atmosfera placuta din timpul sedintelor, de intelegerea si empatia manifestate de specialisti, de solutiile care le-au schimbat viata in bine. Despre Diana Socaciu se spune ca este un psihoterapeut profesionist si o persoana calda.

Vezi parerile pacientilor despre Mental Training Center
Vezi Pareri

2. Petruta Rosu

La Cabinetul de Psihologie si Psihoterapie Petruta Rosu din Cluj, clientii pot solicita psihoterapie individuala, terapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie copii si adolescenti, consiliere psihologica si psihoterapie online. Petruta Rosu este psiholog si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Psihoterapia de cuplu se poate efectua atat la cabinet, cat si online. Domeniile de preocupare abordate in terapia de cuplu includ probleme legate de bani, educatie parentala, sex, infidelitate, neintelegeri in familia extinsa, probleme cronice de sanatate, infertilitate, adictii, distantare emotionala, sentimente de deconectare sau conflicte recurente.

Preturile serviciilor sunt afisate pe site-ul web al cabinetului. Pentru sedinta de terapie de cuplu cu o durata de 50-60 de minute, tariful este de 260 de lei.

Clientii cabinetului marturisesc ca au avut experiente placute aici, ca au beneficiat de servicii de calitate, de o atmosfera relaxanta in timpul sedintelor, de un psihoterapeut bine pregatit, empatic si atent la detalii, cu care au comunicat excelent si care i-a ajutat sa se inteleaga mai bine si sa puna capat unor comportamente daunatoare.

3. Bianca Iuga

Serviciile psihologice de la Cabinetul de Psihologie si Psihoterapie Bianca Iuga din Cluj includ psihoterapie individuala, terapie de cuplu si psihoterapie de familie. Abordarea terapiei de cuplu in acest cabinet se axeaza pe particularitatile fiecarui partener si dinamica relatiei si intentioneaza sa stimuleze comunicarea dintre cei doi. Procesul nu este individual, iar partenerii formeaza o echipa cu psihoterapeutul pentru a identifica, analiza probleme si a identifica soluții împreuna. Bianca Iuga este psiholog clinician, cu formare profesionala in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale la Asociatia de psihoterapii cognitive si comportamentale din Romania, Centrul de formare Albert Ellis Institute, SUA.

Preturile cabinetului pot fi consultate pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie de cuplu, cu durata de 90 de minute, vei plati aici 250 de lei.

Clientii care au beneficiat de serviciile cabinetului declara ca au gasit aici standarde ridicate in abordare in consiliere si psihoterapie, sedinte relaxante si revelatoare pentru intelegerea unor aspecte ale vietii, perspective noi asupra problemelor de zi cu zi si modalitati eficiente de a depasi perioadele si situatiile de criza. Despre Bianca Iuga se spune ca este un profesionist de incredere, un om cald si empatic.

4. Cristina Costache

Cristina Costache este psiholog clinician, psihoterapeut specializat in terapie cognitiv comportamentala, care ofera la Cabinetul sau de Psihologie si Psihoterapie din Cluj servicii de psihoterapie individuala, terapie de cuplu, psihoterapie de familie, dezvoltare personala, evaluare psihologica si psihoterapie online. Cabinetul este deservit si de Andreea Mihaita, psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental, careia te poti adresa, de asemenea, pentru evaluare, consiliere si psihoterapie.

O sedinta de terapie de cuplu, la cabinet sau online, cu o durata de 50-60 de minute, te va costa aici 300 de lei.

Clientii apreciaza ca sedintele de terapie la acest cabinet sunt experiente placute, ca serviciile sunt impecabile, psihoterapeutii sunt profesionisti, ca au fost abordati cu empatie si deschidere, cu zambetul pe buze si au fost ajutati sa depaseasca momente critice in viata.

5. Stela Neamt

O gama larga de servicii pune la dispozitia clientilor Cabinetul de Psihologie si Psihoterapie Stela Neamt din Cluj: psihoterapie individuala, evaluare psihologica, terapie de cuplu, terapie de grup, psihoterapie de familie, psiho-sexologie, terapie pentru fobii, dependente, tulburare obsesiv-compulsiva, tulburare de personalitate, tulburare afectiva bipolara, managementul furiei, dezvoltare personala, autocunoastere, consiliere psihologica, depresie, atacuri de panica si anxietate. Stela Neamt este psiholog clinician, psihoterapeut si psiho-sexolog.

Tariful pentru o sedinta de terapie de cuplu este de 350 de lei in acest cabinet.

Clientii cabinetului sunt in general multumiti de serviciile acestuia, pe care le considera de calitate. Despre psihoterapeut se spune ca este bine pregatit, empatic si intelegator, iar sedintele de terapie se desfasoara intr-un cadru placut. Unele persoane nu au gasit punti de comunicare eficienta cu specialistul.

Concluzii

Daca ai nevoie de terapie de cuplu in Cluj, te poti adresa pentru solutii eficiente cabinetelor de psihologie si psihoterapie de top prezentate in acest articol. Vei intalni specialisti competenti, cu ajutorul carora vei reusi sa identifici problemele in relatia cu partenerul, sa gasiti impreuna un plan de rezolvare a lor, cu obiective specifice pentru fiecare sedinta si pentru o perspectiva noua a comunicarii dintre membrii cuplului. 

Nu lasa dificultatile relatiei sa erodeze familia si apeleaza la terapie de cuplu in Cluj, prin care poti inlesni comunicarea si intelegerea dintre tine si partener, pentru armonie si sanatate emotionala in viata comuna.