Meniu

Hipnoza Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda utila de terapie in gestionarea unor afectiuni psihice sau fizice, pentru persoanele la care nu functioneaza solutiile conventionale de tratament, hipnoza in Timisoara poate fi accesata in cadrul unor cabinete de psihoterapie, in care activeaza specialisti competenti, cu practica autorizata. Daca nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de avantajele hipnozei clinice, articolul de fata se constituie intr-un indrumar pe piata de servicii de psihologie si psihoterapie a municipiului resedinta a judetului Timis.

Citeste textul pana la capat pentru a afla care sunt cele mai bune optiuni in Timisoara pentru tine, in ceea ce priveste cabinetele care ofera sedinte de hipnoza.

Cat costa o sesiune de terapie prin hipnoza in Timisoara?

Ai auzit multe lucruri despre aceasta metoda utilizata in psihoterapie, insa, inainte de a te programa la un cabinet pentru hipnoza in Timisoara, trebuie sa cunosti cateva detalii esentiale, printre care si costurile unei sedinte de hipnoza clinica. In tabelul de mai jos vei gasi numele psihoterapeutilor sau cabinetelor practicante, precum si tarifele incasate pentru serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Hipnoza
Rating
Website
Mihaela Sava
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Hipnoza porneste de la 400 Ron
 • Experiente placute si folositoare
 • Terapeut profesionist si implicat
 • Empatie si intelegere
 • Inspira incredere
 • Sedinte de hipnoza eficiente
Gabriela Micu
200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Hipnoza porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeut profesionist
 • Abilitatea coordonarii sedintelor de hipnoza
 • Terapie eficienta
 • Identificarea surselor problemelor emotionale, fizice si comportamentale
 • Vindecarea unor fobii, anxietati, dependente si afectiuni
Prohipnoza
250 Ron
 • Pret sedinta Hipnoza 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Experiente placute
 • Eficienta sedintelor de hipnoterapie
 • Terapeut profesionist si pasionat de meserie
 • Empatie si rabdare
 • Explicarea problemelor cu care se confrunta pacientii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii de hipnoza in Timisoara?

Este in joc sanatatea ta emotionala si problemele intime care te framanta, de aceea vrei sa te incredintezi ca faci cea mai buna alegere a cabinetului in care vei beneficia de hipnoza in Timisoara. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor cabinetelor mentionate mai sus, despre competentele psihoterapeutilor, despre maniera de abordare, precum si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului, vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Mihaela Sava

Mihaela Sava este hipnoterapeut, specializat in terapia traumelor prin hipnoza regresiva. Cabinetul sau din Timisoara ofera atat sesiuni individuale de terapie prin hipnoza regresiva desfasurate fizic sau online, cat si cursuri online, cursuri fata in fata, workshopuri educationale si experientiale, webinarii. Terapeutul abordeaza problemele pacientilor prin metoda regresiei in viata prezenta, prin care se ajunge la momentul care a provocat trauma, manifestata emotional, fizica sau comportamental; prin metoda regresiei in viata anterioara, prin care se elucideaza anumite tipare, emotii, probleme fizice sau comportamente care ii afecteaza in prezent; și prin regresia spirituala, la viata dintre vieti, in care se presupune ca te poti intalni cu ghidul spiritual, familia de suflete, grupul inteleptilor si eventuale suflete pereche.

Tarifele sunt afisate pe site-ul cabinetului. Pentru o sesiune de hipnoza regresiva de doua ore, terapeutul percepe suma de 400 de lei, in timp ce hipnoza de tip „viata dintre vieti” dureaza patru ore si te va costa 800 de lei.

Clientii cabinetului marturisesc ca au avut experiente placute si foarte folositoare aici, ca Mihaela Sava este un terapeut profesionist si implicat, cu empatie si intelegere, care inspira incredere si actioneaza ca un ghid prin ungherele intunecate ale sufletului, aducand lumina acolo unde este nevoie. De asemenea, in recenzii se mentioneaza ca sedintele de hipnoza au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Mihaela Sava
Vezi Pareri

2. Gabriela Micu

Gabriela Micu este psiholog clinician cu peste 18 ani de experienta in domeniul resurselor umane in corporatii, care a descoperit in 2016 pasiunea pentru hipnoza regresiva, pe care o practica azi cu succes la cabinetul sau privat din Timisoara. Serviciile oferite aici includ: hipnoza eriksoniana, hipnoza regresiva, regresii in viata curenta si in vieti anterioare, regresie in viata dintre vieti, regresie by proxy, dezvoltare personala si sedinte la distanta. Gabriela Micu este terapeut certificat in hipnoza eriksoniana si in terapia prin regresie. Este membru EARTH (European Association for Regression THerapy) si membru fondator al AHTR – Asociatia de Hipnoza si Terapie prin Regresie.

O sedinta de hipnoza eriksoniana are pretul de 200 de lei si dureaza o ora. Sedinta de hipnoza regresiva se intinde pe o durata de 2 ore, iar pretul ei este de 450 de lei.

Clientii cabinetului apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul terapeutului, abilitatea cu care conduce sedintele de hipnoza, eficienta terapiei, in identificarea sursei problemelor emotionale, fizice si comportamentale si vindecarea multor fobii, anxietati, dependente si afectiuni prin aceasta metoda.

3. Prohipnoza

Cabinetul Prohipnoza din Timisoara pune la dispozitia pacientilor sedinte de hipnoza pentru renuntarea la fumat, pierderea in greutate, imbunatatirea relatiilor si atragerea persoanelor potrivite in viata, schimbari comportamentale durabile si gestiunea stresului. Il vei gasi aici pe hipnoterapeutul Andrei Samoila, absolvent al Institutului Hypnosis Motivation Institute, Tarzana California, SUA, Iunie 2020. Sedintele se desfasoara atat fizic, la cabinetele de hipnototerapie  Prohipnoza din Timisoara si Iasi, cat si online.

O sedinta de hipnoza in acest cabinet are pretul de 250 de lei.

Clientii cabinetului apreciaza ca au beneficiat de servicii de calitate, de experiente placute, de eficienta sedintelor de terapie, de un terapeut profesionist si pasionat de meserie, de empatie si rabdare, precum si de explicatii ale problemelor cu care s-au confruntat.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de sedinte eficiente de hipnoza in Timisoara, te poti adresa unui hipnoterapeut autorizat, cu o buna pregatire si experienta in aceasta metoda de tratament a tulburarilor emotionale, afectiunilor fizice si problemelor de comportament. Cu ajutorul hipnozei, pacientii tratati la cabinetele de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, marturisesc ca au reusit sa identifice cauzele problemelor cu care se confruntau si ca au gasit solutii de rezolvare a lor. 

In Timisoara sunt disponibile metode de hipnoza eriksoniana si hipnoza regresiva – regresia in viata curenta, regresia in viata anterioara si regresia in viata dintre vieti. Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si imbunatatirea calitatii vietii.