Meniu

Psiholog Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dorinta de a obtine mai mult control asupra propriilor ganduri si emotii motiveaza numerosi oameni sa apeleze la psihologii din Alba Iulia. Ritmul de viata alert, lipsa timpului de reflectare asupra sinelui si de intelegere a propriilor comportamente cresc riscul de aparitie a anxietatii, depresiei si altor tulburari care isi pun amprenta asupra echilibrului interior si sanatatii mentale.

Problemele in relatiile cu cei din jur sau dificultatea de a comunica eficient cu acestia, dependenta de substante distructive, pierderea unei persoane, confruntarea cu o trauma sau dorinta de a obtine o mai mare claritate cu privire la propriile ganduri, credinte si aptitudini sunt motive foarte bune pentru a solicita ajutorul unui psiholog. 

Care sunt cei mai renumiti psihologi din Alba Iulia?

In alegerea psihologului potrivit, multi oameni din Alba Iulia se ghideaza inclusiv dupa tarifele practicate in cabinetul acestuia. Cand vine vorba despre costuri, poate fi util sa cunosti in avans pretul unei sedinte de consiliere psihologica. Tocmai de aceea, am selectat tarifele practicate in cadrul celor mai apreciate cabinete de psihologie si am alcatuit un tabel pentru cei interesati de acest serviciu: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Presecan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihologi bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Metode moderne
 • Abordare personalizata
Iuliana Todea
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Rabdare si implicare
 • Atentie la nevoile si obiectivele clientului
Dalia Retegan
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog dedicat
 • Profesionalism
 • Colaborare bazata pe incredere
 • Atitudine calma si rabdare
 • Pregatire continua
Eliza Boila
140 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 140 Ron
 • Sesiuni de terapie eficiente
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Strategii terapeutice personalizate
 • Servicii de calitate
Iulian Iliesu
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Amabilitate si implicare
 • Sfaturi utile
 • Comunicare eficienta client-psiholog
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul psihologilor din Alba Iulia pe care ii poti alege 

La fel ca si in celelalte orase mari din Romania, in Alba Iulia exista numerosi psihologi la care poti sa apelezi. Succesul terapiei depinde de mai multe aspecte, iar unul dintre ele este privitor la conexiunea dintre client si terapeut. Clientul trebuie sa rezoneze cu abordarea psihologului si sa se simta confortabil in prezenta lui.

Multi psihologi din acest oras indeplinesc cerintele unei bune colaborari. Pentru informatii concrete privind activitatea lor si tarifele practicate, poti consulta urmatorul tabel:   

1. Nicoleta & Bogdan Presecan

Nicoleta & Bogdan Presecan sunt o echipa de psihologi care profeseaza in Alba Iulia si la care poti apela pentru sedinte de consiliere psihologica, pentru evaluare psihologica si terapie de cuplu. Serviciile se adreseaza oamenilor de toate varstele care se confrunta cu probleme ca anxietatea, tulburarea obsesiv-compulsiva, stresul etc. Cei doi psihologi ofera consiliere cuplurilor care au nevoie de sprijin si indrumare pentru rezolvarea unor conflicte sau neintelegeri. De asemenea, ofera consiliere persoanelor care au dificultati in alegerea unei cariere. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, vei plati suma de 150 lei.

Cei doi psihologi sunt foarte apreciati in comunitate, iar numeroasele recomandari din mediul online dovedesc acest lucru. Serviciile sunt de calitate si persoanele care i-au ales ii descriu ca fiind profesionisti, implicati si rabdatori. Acestia folosesc metode moderne si asigura fiecarui client o abordare tintita pe obiective si adaptata la particularitatile sale unice. 

Vezi parerile pacientilor despre Nicoleta & Bogdan Presecan
Vezi Pareri

2. Iuliana Todea

Iuliana Todea este unul dintre cei mai buni psihologi pe care ii poti alege in Alba Iulia. Serviciile acesteia se adreseaza persoanelor de toate varstele, care pot beneficia de sedinte de consiliere psihologica si psihoterapie. Cateva dintre problemele in care Iuliana Todea ii ajuta pe clienti sunt dependentele, depresia, anxietatea, tulburarile de somn etc. In cazul cuplurilor, aceasta le ofera sprijin si sfaturi in perioade dificile, cum ar fi in cazul problemelor de comunicare. 

Pretul unei sedinte de consiliere este de 130 lei.

Parerile despre acest cabinet sunt pozitive, oamenii spunand ca au reusit sa isi rezolve problemele care i-au determinat sa ceara ajutor. Doamna psiholog este apreciata pentru profesionalism, rabdare si implicare, precum si pentru indrumarea pe care o ofera fiecarui client.

3. Dalia Retegan

Daca locuiesti in Alba Iulia si te afli in cautarea unui psiholog bun, o alta optiune de luat in calcul este cabinetul doamnei Dalia Retegan. Aceasta e psiholog clinician si psihoterapeut, care foloseste instrumente, metode si tehnici de actualitate in abordarea terapeutica pe care o contureaza pentru fiecare client. Depresia, anxietatea, dificultatile de comunicare si problemele in cuplu sunt doar cateva dintre problemele pentru care te poti adresa acestui psiholog. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se aplica tariful de 170 lei.

Clientii acestui cabinet de psihologie o descriu pe Dalia Retegan ca fiind un psiholog dedicat, profesionist si de incredere. Aceasta e laudata pentru experienta de care da dovada, pentru rabdare si atitudinea calma. In plus, se afla intr-o pregatire continua si este interesata de noi metode de tratament al afectiunilor din sfera psihologiei.

4. Eliza Boila

Eliza Boila se numara printre psihologii care profeseaza de multa vreme in Alba Iulia si la care poti apela pentru orice problema de natura emotionala. Domeniile acoperite in cadrul acestui cabinet sunt psihologia clinica, psihologia aplicata in Securitate Nationala, psihologia muncii si psihologia transporturilor. Psihologia educativa, evaluarea cognitiva, consilierea psihologica si evaluarea dezvoltarii psihologice sunt cateva dintre serviciile prezente in portofoliul acestui cabinet. 

Pretul pentru o sedinta este de 140 lei.

Conform oamenilor care au ales-o pe Eliza Boila pentru sedintele de consiliere psihologica, serviciile sunt de calitate si sesiunile de terapie au efecte pozitive asupra lor. Fiecare client beneficiaza de o abordare personalizata, pe care psihologul o contureaza dupa o evaluare amanuntita a particularitatilor si obiectivelor fiecarui individ. Profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt cateva dintre calitatile doamnei psiholog.

5. Iulian Iliesu

Pe lista celor mai bine pregatiti psihologi care profeseaza in Alba Iulia se afla si Iulian Iliesu. Acesta e psiholog clinician si psiholog examinator, care a pus bazele unui cabinet specializat cu scopul de a oferi servicii de calitate superioara din domeniu. De-a lungul anilor de pregatire, a capatat experienta prin orele de practica efectuate in institutii publice si private. Poti alege acest cabinet pentru sedinte de consiliere psihologica, evaluare si psihodiagnostic si pentru eliberarea unor avize psihologice. 

O sedinta de consiliere psihologica are tariful de 200 lei.

Implicarea, profesionalismul si modul eficient de comunicare sunt principalele calitati pe care clientii le-au observat si le-au apreciat la Iulian Iliesu. Acesta e bine pregatit, prompt si amabil. Oamenii care l-au ales spun ca psihologul i-a ajutat sa isi schimbe perspectivele si sa devina mai optimisti.

Concluzii

Alba Iulia gazduieste numerosi psihologi cu experienta, care si-au dedicat intreaga activitate imbunatatirii sanatatii emotionale a oamenilor din comunitate. Acestia ii sprijina pe clienti in parcursul spre regasirea sinelui si in perioadele dificile din viata lor, ajutandu-i sa isi vindece traumele si suferintele prin metode care sa ii faca sa devina mai puternici.