Meniu

Psiholog Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat hotararea de a merge la un psiholog in Arad? Acest oras gazduieste multi specialisti la care poti apela atunci cand treci printr-o situatie dificila pe plan emotional si ai nevoie de sprijin. Cateva dintre situatiile in care oamenii apeleaza la psihologi sunt dorinta de dezvoltare personala, dificultatea de a trece peste pierderea unei persoane dragi, problemele in relationarea cu cei din jur etc. Serviciile psihologilor se adreseaza oamenilor de toate varstele, iar fiecare client are parte de o abordare personalizata.  

Daca vrei sa identifici un psiholog bun din Arad, citeste in continuare pentru a afla detalii despre cabinetele considerate a fi cele mai bune din orasul tau.

Cat vei plati pentru o sedinta la unul dintre cei mai buni psihologi din Arad?

Pentru ca exista mai multi psihologi care profeseaza in Arad, am alcatuit un tabel unde figureaza numele celor mai apreciate cabinete, alaturi de tariful perceput pentru o sedinta de consiliere psihologica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Ana Maria Rotaru
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente
 • Psiholog cu experienta
 • Amabilitate si empatie
 • Confort psihic
Alina Gordan
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la primele sedinte
 • Psiholog cu experienta
 • Interactiune bazata pe incredere
 • Empatie si intelegere
Ioana Nemeti Pasca
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Terapii eficiente si personalizate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Empatie si implicare
 • Servicii calitative
 • Diversitate de servicii din domeniul psihologiei
Radu Dan Badoiu
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Abordare personalizata
 • Psiholog bine instruit
 • Rezultate inca de la inceputul colaborarii
Sonia Dobromirescu
130 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 130 Ron
 • Terapie pentru intreaga familie
 • Psiholog bine pregatit
 • Servicii calitative
 • Empatie si intelegere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top psihologi in Arad

Pentru ca au primit feedback pozitiv si au experienta vasta in domeniul lor de activitate, numerosi psihologi din orasul Arad sunt considerati a fi optiuni de top pentru oamenii care locuiesc aici si au decis sa apeleze la terapie pentru a isi imbunatati situatia emotionala si pentru a se intelege mai bine.

Urmatorul clasament ofera detalii utile despre cabinetele celor mai buni psihologi din acest oras:

1. Ana Maria Rotaru

Ana Maria Rotaru este unul dintre cei mai cautati psihologi din orasul Arad. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai sedinte de consiliere psihologica, psihologie educativa, sedinte de coaching si dezvoltare personala, psihoterapie, consiliere si informare pentru parinti, psihodiagnostic, evaluare psihologica si hipnoza. Serviciile sale se adreseaza oamenilor de toate varstele, fiind disponibile inclusiv terapii de grup. Aceasta e psiholog si psihoterapeut, iar sesiunile de terapie se caracterizeaza prin abordarea personalizata. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 lei.

Clientii o descriu ca fiind o persoana bine pregatita, amabila, empatica si deschisa. Doamna psiholog Ana Maria Rotaru este apreciata pentru felul in care abordeaza fiecare caz si pentru faptul ca ii asculta pe oameni, oferindu-le solutii cu adevarat utile si un spatiu in care sa vorbeasca deschis despre emotiile lor si sa gaseasca o rezolvare.

Vezi parerile pacientilor despre Ana Maria Rotaru
Vezi Pareri

2. Alina Gordan

Alina Gordan profeseaza in cadrul unui cabinet din Arad si este unul dintre psihologii la care poti apela pentru evaluare si interventie psihologica. Psiholog clinician, Alina Gordan si-a propus sa contribuie pozitiv la redobandirea echilibrului emotional al copiilor, adolescentilor si adultilor, punandu-si la dispozitie serviciile pentru intreaga familie. Aceasta ii sustine pe oameni sa gaseasca resurse de vindecare in interiorul lor si ii ghideaza in calatoria de imbunatatire a calitatii vietii.

Pentru o sedinta de consiliere, vei plati 170 lei. 

Din recenziile disponibile pe diferite platforme online, reiese faptul ca doamna psiholog Alina Gordan este o persoana bine pregatita, intelegatoare, amabila si empatica. Oamenii care i-au ales serviciile spun ca s-au simtit ascultati, intelesi si ca au fost incurajati. Cabinetul este primitor si frumos amenajat. Interactiunea client-psiholog este bazata pe incredere, iar multe persoane sustin ca au simtit diferente inca de la prima sedinta de terapie.

3. Ioana Nemeti Pasca

Daca locuiesti in Arad si vrei sa mergi la un psiholog bun, o alta persoana pe care trebuie sa o iei in calcul este Ioana Nemeti Pasca. Aceasta este psiholog, trainer, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu. In cabinetul sau poti beneficia de sedinte de consiliere psihologica, psihoterapie individuala, de familie sau de cuplu, sedinte de training pe partea de dezvoltare personala si de consiliere premaritala, acesta fiind un serviciu unic in oras. Ioana Nemeti Pasca are o abordare integrativa si detine specializari in mai multe domenii: hipnoza, terapie de grup, consiliere premaritala si training. 

Tariful pentru o sedinta este de 150 lei.

Persoanele care au ales serviciile acestui cabinet se declara multumite de felul in care au decurs sedintele de terapie si de rezultatele obtinute. Profesionalismul, empatia, implicarea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile acestui psiholog. In plus, este apreciata diversitatea de servicii din domeniul psihologiei disponibile la cabinet.

4. Radu Dan Badoiu

Pentru consiliere si sprijin din partea unui bun psiholog, poti sa te adresezi domnului Radu Dan Badoiu in Arad. Printr-o abordare personalizata in care integreaza tehnici moderne de gestionare a comportamentelor si emotiilor, psihologul ii ajuta pe clienti sa se cunoasca pe ei insisi, oferindu-le sprijinul si solutiile de care au nevoie pentru a isi rezolva problemele emotionale si pentru a isi recapata echilibrul. La cabinetul sau poti beneficia de sedinte de consiliere individuala sau psihoterapie de grup. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, pretul este de 150 lei.

In mediul online, cativa dintre oamenii care l-au ales pe Radu Dan Badoiu si-au relatat experienta, sustinand ca au beneficiat de sprijin din partea unui profesionist. Serviciile sunt de calitate si rezultatele sunt simtite inca de la primele sedinte de consiliere psihologica. Oamenii spun ca au reusit sa isi rezolve problemele care i-au adus in cabinet si ca au depasit cu brio perioade dificile.

5. Sonia Dobromirescu

Din topul celor mai buni psihologi care lucreaza in Arad face parte si Sonia Dobromirescu. In lista de servicii se regasesc psihoterapia individuala, psihoterapia de cuplu si psihoterapia de familie. Scopul sedintelor de terapie este de a ii ajuta pe oameni sa isi inteleaga problemele, sa isi atinga obiectivele personale si sa isi imbunatateasca relatiile cu cei din jur. Sonia Dobromirescu este psihoterapeut ce detine competente in psihologia sistemica familiala si de cuplu. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica individuala, tariful este de 130 lei.

Acest cabinet este considerat a fi unul dintre cele mai bune datorita calitatii si eficientei sedintelor de terapie. Psihologul este bine pregatit, empatic, intelegator si ofera servicii pentru intreaga familie, asigurand clientilor o abordare personalizata, in functie de varsta, particularitati si obiective. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni din Arad atunci cand vine vorba despre psihologi. Multe persoane le-au ales serviciile si au declarat pe diverse platforme online ca au rezonat foarte bine cu ei si ca au beneficiat de o abordare personalizata. Instrumentele, metodele si sfaturile propuse de psihologi i-au ajutat sa depaseasca momente dificile si sa se dezvolte semnificativ pe plan personal.