Meniu

Psiholog Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista multe situatii in care poti alege sa lucrezi cu un psiholog din Bacau. Dorinta de dezvoltare personala, dificultatea in alegerea unei cariere, problemele de gestionare a emotiilor negative si traversarea unei perioade delicate sunt doar cateva dintre circumstantele in care ajutorul unui psiholog poate face diferenta. Serviciile unui astfel de specialist sunt utile oamenilor de toate varstele, intrucat rolul sau este de a ii ghida pe clienti in eforturile de gestionare a emotiilor si de depasire a unor perioade grele din viata. 

Traumele, blocajele emotionale si dependentele sunt cateva dintre problemele pe care le poti rezolta impreuna cu un psiholog. Stresul din viata de zi cu zi, sentimentul constant de tristete si problemele in relationarea cu partenerul sau familia sunt cateva semne ca ai putea avea nevoie de ajutor specializat. Daca ai decis sa apelezi la un psiholog si locuiesti in Bacau, citeste acest articol pentru a afla care sunt cele mai bune cabinete si ce costuri implica sedintele de consiliere psihologica.

Unde gasesti un bun psiholog in Bacau?

Vrei sa cunosti tariful perceput de catre cei mai buni psihologi care profeseaza in Bacau? Urmatorul tabel iti ofera informatii detaliate cu privire la pretul aferent unei sedinte de consiliere psihologica in cadrul celor mai apreciate si cautate cabinete din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Cezara Nederi
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate de la prima sedinta
 • Psiholog dedicat meseriei si bine pregatit
 • Rabdare si implicare
 • Suport emotional
Roxana Voisei
90 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 90 Ron
 • Psiholog cu experienta si pasionat de meserie
 • Empatie si intelegere
 • Atentie la detalii
 • Atitudine pozitiva
 • Servicii de calitate
George Turcan
100 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 100 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Terapii eficiente
 • Psiholog cu experienta vasta
 • Implicare, intelegere si rabdare
 • Sprijin in perioade delicate
Dana Elena Iacob
90 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 90 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog bine pregatit
 • Empatie si implicare
 • Profesionalism
 • Mediu confortabil
Ionela Raducanu
90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 90 Ron
 • Diverse tipuri de terapie
 • Psiholog bine instruit
 • Empatie si implicare
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai cautati psihologi din Bacau

Daca ai luat hotararea de a colabora cu unul dintre psihologii care lucreaza in Bacau pentru identificarea cauzelor unor probleme sau blocaje emotionale, ce mai ramane de facut este sa gasesti un specialist cu abordarea caruia sa rezonezi. Pentru ca sedintele de terapie sa fie cu adevarat folositoare, clientul trebuie sa se simta confortabil in prezenta psihologului.

Mai jos, gasesti un clasament in care sunt prezentate cateva detalii despre pregatirea, experienta si calificarile psihologilor considerati a fi cei mai buni din Bacau:

1. Cezara Nederi

Cezara Nederi se numara printre psihologii cei mai cautati si apreciati din Bacau. Aceasta isi desfasoara activitatea in cadrul unui cabinet de psihologie si psihoterapie, unde ofera servicii de psihologie clinica, psihologia muncii si psihoterapie cognitiv-comportamentala, printre altele. Serviciile acestui cabinet se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor de toate varstele. Obiectivul psihologului este de a identifica eficient nevoile fiecarui client si de a propune solutii tintite pe problema, astfel incat oamenii sa isi recapete starea de bine si sa treaca printr-o schimbare pozitiva.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 100 lei.

Potrivit recenziilor disponibile in mediul online, psihologul este profesionist, dedicat meseriei si intelegator. Clientii o apreciaza pe doamna psiholog Cezara Nederi pentru atentia deosebita pe care o acorda detaliilor, pentru pasiunea de care da dovada fata de meserie si pentru felul in care interactioneaza cu oamenii care trec pragul cabinetului. Aceasta e dedicata, calma, rabdatoare, implicata, ofera clientilor suport emotional si ii ajuta in calatoria de redescoperire a sinelui. Cei care au ales-o sustin ca au observat rezultate inca de la prima sedinta. 

Vezi parerile pacientilor despre Cezara Nederi
Vezi Pareri

2. Roxana Voisei

Roxana Voisei se numara printre psihologii care se bucura de o reputatie foarte buna in Bacau si la care poti apela pentru servicii de psihologie clinica, logopedie si consiliere psihologica. De-a lungul carierei sale in domeniu psihologiei, a participat la numeroase cursuri, seminare si conferinte prin care si-a consolodat cunostintele si experienta. Serviciile se adreseaza in egala masura copiilor si adultilor. In acelasi cabinet este disponibila si terapia Bowen, menita sa contribuie la echilibrarea neuro-musculara. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, vei plati 90 lei.

Cabinetul a primit recenzii pozitiv de la un numar mare de clienti care i-au ales serviciile. Oamenii spun ca Roxana Voisei este un psiholog care isi cunoaste bine meseria si care da dovada de profesionalism, pasiune, atentie la detalii, intelegere, empatie si pozitivitate. Aceasta ii ajuta pe clienti sa isi recapete echilibrul emotional si increderea  in sine, fiind un psiholog dedicat ce propune solutii personalizate.

3. George Turcan

Psihologul George Turcan din Bacau este unul dintre specialistii pe care ii poti alege pentru servicii din sfera psihologiei, dezvoltarii personale si psihoterapiei. Serviciile sunt dedicate copiilor, adolescentilor, adultilor, cuplurilor, familiilor si grupurilor. Acesta a urmat cursuri de specializare si propune clientilor un proces terapeutic in care integreaza tehnici si strategii moderne de gestionare a problemelor si de atingere a potentialului maxim in materie de dezvoltare personala. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, tariful este de 100 lei.

Persoanele care l-au ales pe George Turcan considera ca sedintele de terapie au fost un succes, deoarece au reusit sa depaseasca probleme delicate cu ajutorul psihologului si sa realizeze ca cele mai utile resurse se afla in interiorul lor. Psihologul este profesionist, empatic, implicat si ii indruma pe client sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care ii framanta, sa isi identifice blocajele emotionale si sa le depaseasca. Acesta da dovada de intelegere, rabdare si experienta. 

4. Dana Elena Iacob

Printre cei mai buni psihologi din orasul Bacau se numara si Dana Elena Iacob, un specialist ale carui servicii sunt dedicate oamenilor de toate varstele. In cabinetul sau, pune la dispozitia clientilor sedinte de consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala. Aceasta se adreseaza in egala masura copiilor, adolescentilor, cuplurilor si familiilor care au nevoie de sprijin in depasirea unor traume, evenimente nefericite sau dificultati de comunicare. Dana Elena Iacob este psiholog clinician si psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, care ii sprijina pe oameni in procesul de dezvoltare personala.

Referitor la tarife, pentru o sedinta de consiliere se percepe suma de 90 lei.

Empatia, dedicarea si profesionalismul sunt principalele calitati ale acestui psiholog, conform recenziilor disponibile in mediul online. Clientii spun ca in urma sedintelor de terapie s-au simtit mai increzatori in sine si au reusit sa isi rezolve anumite probleme delicate, cum ar fi depresia. Aceasta ii ghideaza pe oameni si le creeaza un mediu confortabil in care sa vorbeasca despre trairi, frici si emotii. 

5. Ionela Raducanu

Daca te afli in Bacau si vrei sa mergi la un psiholog foarte bun, Ionela Raducanu este unul dintre specialistii pe care sa ii ai in vedere. In cabinetul sau promoveaza respectul reciproc, acceptarea neconditionata si suportul emotional. Aceasta ofera o abordare personalizata fiecarui client, pe care o elaboreaza in baza unor tehnici validate stiintific. Ionela Raducanu practica psihoterapie cognitiv-comportamentala si a absolvit inclusiv un curs de logopedie.

Pretul unei sedinte porneste de la 90 lei.

Ionela Raducanu se bucura de feedback pozitiv din partea clientilor, care o recomanda si sunt de parere ca este un psiholog bun. Aceasta e implicata, empatica si asculta cu rabdare oamenii care ii trec pragul cabinetului, punandu-si toate cunostintele si experienta in elaborarea unor strategii tintite pe problema. 

Concluzii

Alegerea unui psiholog din orasul Bacau este o decizie personala, care se ia in baza unor factori ca experienta, recomandarile si tipul de servicii oferite. Poti alege un psiholog la care sa mergi singur sau impreuna cu intreaga familie, atunci cand consideri ca terapia de grup este solutia pentru problemele tale. Traumele, pierdererea unei persoane dragi, stresul la locul de munca sau in viata cotidiana sunt situatii care pot fi gestionate mai usor cu ajutorul sedintelor de terapie la un cabinet bun de psihologie.