Meniu

Psiholog Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa lucrezi cu un psiholog din Baia Mare? Decizia de a cere ajutorul si sfaturile unui specialist poate veni in urma unui eveniment major din viata ta, peste care iti este dificil sa treci de unul singur. Schimbarile in relatiile cu oamenii din jur, modificarea perceptiei asupra lumii si tulburarea ritmului de somn sunt cateva situatii in care poti sa apelezi la psiholog. Anxietatea si depresia sau simpla dorinta de dezvoltare personala sunt alte motive pentru care poti decide sa mergi la psiholog. 

Pentru a te cunoaste mai bine, pentru a discuta despre problemele si emotiile negative care te coplesesc ori pentru a te pregati de o schimbare majora in viata ta, poti lua hotararea de a merge la terapie. In cadrul sedintelor, psihologul te va ajuta sa depistezi cauza problemelor si sa le rezolvi folosind resurse din interiorul tau. Acest articol iti prezinta care sunt cele mai bune optiuni de cabinete specializate in psihologie din Baia Mare, precum si detalii legate de pret. 

Pretul unei sedinte de consiliere la cei mai buni psihologi din Baia Mare

Inainte sa te programezi la o sedinta de consiliere in cadrul unui cabinet din Baia Mare, este de preferat sa te interesezi cu privire la tarifele pe care le percep psihologii. In tabelul de mai jos am selectat preturile pentru o sedinta de terapie in cadrul celor mai bune cabinete din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Dr. Madalina Palfi
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate bune
 • Psiholog cu experienta
 • Atentie deplina pentru client
 • Devotament si dedicare fata de meserie
 • Ambient placut
Dr. Rebeca Ciurdas
180 Ron
 • Pretul unei sedinte de Consiliere psihologica porneste de la 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Empatie si deschidere
 • Sprijin pentru client
 • Ascultare activa
 • Ambianta placuta
Liana Rozalia Rotaru
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism
 • Rabdare, blandete si empatie
 • Sprijin, implicare si interes fata de client
 • Terapii eficiente si rezultate bune
Adela Dobran
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si abilitati remarcabile in psihologie
 • Empatie si rabdare
 • Implicare si dedicare
 • Sprijin in intelegerea si depasirea problemelor
 • Rezultate foarte bune
Dr. Elena Polgar
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Atitudine optimista
 • Sprijin si sfaturi utile
 • Rezultate foarte bune in urma sedintelor de terapie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cei mai buni psihologi din Baia Mare? 

Cand alegi sa lucrezi cu un psiholog, este important sa gasesti un specialist in prezenta caruia sa te simti confortabil, iar in Baia Mare vei gasi numerosi psihologi care pun accent pe confortul psihic al clientului. 

Pentru ca au experienta vasta in acest domeniu de activitate si pentru ca multi oameni au avut colaborari reusite cu ei, urmatorii psihologi sunt considerati a fi cei mai buni din Baia Mare:

1. Madalina Palfi

Madalina Palfi este unul dintre psihologii din orasul Baia Mare ale carui servicii se adreseaza clientilor de toate varstele. Aceasta lucreaza in egala masura cu adulti, adolescenti si copii. Specializata in psihologie clinica si psihoterapie, Madalina Palfi ii sustine pe oameni in calatoria de redescoperire a sinelui si le propune solutii eficiente, care ii ajuta sa isi vindece traumele si sa gaseasca raspunsuri la intrebari si incertitudini. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica vei plati 180 lei.

Sute de persoane recomanda serviciile doamnei psiholog Madalina Palfi. Aceasta e bine pregatita, intelegatoare, amabila si calma. Oamenii care au trecut pragul cabinetului sau spun ca au gasit un ambient placut, o atitudine profesionista si solutii care i-au ajutat sa isi recapete increderea in sine. Atentia deplina acordata clientului, devotamentul si dedicarea sunt alte calitati apreciate la acest psiholog. 

Vezi parerile pacientilor despre Madalina Palfi
Vezi Pareri

2. Rebeca Ciurdas

Psiholog clinician si psihoterapeut, Rebeca Ciurdas este unul dintre specialistii la care poti apela daca locuiesti in Baia Mare si vrei sa lucrezi cu un psiholog bun. Din lista de servicii fac parte consilierea psihologica, psihoterapia cognitiv comportamentala, psihoterapia de cuplu sau familie si sedintele de coaching cognitiv comportamental. Rebeca Ciurdas a ales aceasta meserie din dorinta de a oferi oamenilor solutii de gestionare a comportamentelor negative si de descoperire a potentialului maxim pe plan personal. 

Pretul unei sedinte de consiliere porneste de la 180 de lei.

Clientii care au ales serviciile doamnei psiholog Rebeca Ciurdas o descriu ca fiind o persoana bine pregatita in domeniul sau de activitate, care i-a ajutat sa se simta confortabil si sa gaseasca raspunsuri la intrebarile care ii framantau. Aceasta ii asculta pe oameni cu atentie, ii ajuta sa isi puna ordine in ganduri si ii sprijina in momentele dificile. Atitudinea deschisa, calma si empatica reprezinta un alt motiv pentru care oamenii o apreciaza. In recenziile din mediul online, clientii au mentionat faptul ca la acest cabinet s-au simtit ascultati, intelesi si sustinuti. In plus, ambianta din cabinet este placuta.

3. Liana Rozalia Rotaru

Printre cei mai buni psihologi care lucreaza in Baia Mare se afla si Liana Rozalia Rotaru. Aceasta ofera servicii de consiliere psihologica, psihoterapie individuala, coaching si dezvoltare personala. Terapiile se adreseaza inclusiv copiilor, adolescentilor, cuplurilor si grupurilor. Liana Rozaliu Rotaru detine competente in psihologia clinica, psihoterapia sistemica de familie si cuplu, psihologia muncii si logopedie. Pe parcursul anilor de activitate a urmat numeroase cursuri de specializare si formare. 

Privitor la tarif, o sedinta de consiliere psihologica la acest cabinet costa 170 lei.

Liana Rozalia Rotaru este unul dintre cei mai apreciati psihologi din Baia Mare, iar zecile de recenzii pozitive din partea clientilor sustin acest lucru. Persoanele care i-au ales serviciile spun ca au fost ajutate sa se descopere, sa isi schimbe modul de gandire si sa isi abordeze corect starile emotionale. Cateva dintre calitatile psihologului sunt profesionalismul, rabdarea, blandetea, empatia si intelegerea. Clientii ii sunt recunoscatori pentru sprijinul, interesul si implicarea oferite. 

4. Adela Dobran

Adela Dobran este unul dintre psihologii pe care ii poti alege in Baia Mare daca iti doresti sa lucrezi cu un profesionist. Aceasta si-a propus sa ajute oamenii in procesul de vindecare a suferintelor si s-a specializat mai ales in psihologia copiilor. La momentul actual, vine in intampinarea oamenilor de toate varstele, asigurand servicii de psihologie clinica, hipnoza terapeutica, evaluare comportamentala, terapii de relaxare, terapie suportiva etc.  

Tariful pentru sedinta de consiliere este de 200 lei.

Conform opiniilor exprimate de clienti in mediul online, Adela Dobran este o profesionista desavarsita, ce da dovada de empatie, rabdare si profesionalism. Aceasta ii ghideaza pe oameni in explorarea si depasirea problemelor personale, dovedind o intelegere profunda si abilitati remarcabile in domeniul psihologiei. Psihologul este implicat, dedicat si are o intuitie puternica. Multi clienti spun ca au fost ajutati sa isi inteleaga si sa isi rezolve problemele de natura emotionala, beneficiind de sprijin si sfaturi inspirate. 

5. Elena Polgar

Pentru sedinte de terapie cognitiv-comportamentala, oamenii care locuiesc in Baia Mare se pot adresa Elenei Polgar, psiholog clinician si psihoterapeut. Aceasta a participat la numeroase sesiuni de practica psihologica in centre de sanatate si la cursuri de formare profesionala, in cadrul carora si-a consolidat cunostintele si experienta in domeniul psihologiei. Serviciile disponibile in cabinetul acestui psiholog sunt evaluarea psihologica, psihoterapia individuala sau de grup si consilierea psihologica.  

Pentru sedinta de consiliere, se aplica tariful de 200 lei.

Elena Polgar este descrisa de clienti ca fiind un psiholog foarte bun, ce rezoneaza usor cu persoanele care trec pragul cabinetului. Atitudinea optimista, implicarea si empatia sunt alte calitati ale psihologului. Dintre clientii care au ales sa isi impartaseasca in mediul online experienta, multi au notat faptul ca doamna psiholog i-a ajutat sa faca schimbari importante in viata lor, sa interpreteze altfel situatiile negative si sa incerce lucruri noi. 

Concluzii

Acestia sunt cei mai cautati psihologi care profeseaza in Baia Mare. Poti solicita serviciile lor atunci cand ai nevoie de sprijin in depasirea unor perioade dificile pe plan personal, atunci cand ai nevoie de consiliere vocationala sau cand iti doresti sa te dezvolti pe plan personal. Oricine poate sa apeleze la consiliere psihologica, insa e important sa alegi un psiholog cu a carui abordare sa rezonezi.