Meniu

Psiholog Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Preocuparea pentru sanatatea mentala ar trebui sa fie la fel de importanta ca aceea pentru sanatatea fizica, iar un psiholog din Bistrita te poate ajuta foarte mult in acest demers. In ziua de astazi, oamenii sunt din ce in ce mai stresati, mai ocupati si mai expusi in fata burnout-ului, afectiunilor psihologice si psihice, anxietatii si depresiei.

Fii bine cu tine chiar si atunci cand nu mai poti face fata de unul singur! Apeleaza la un psiholog! Acesta te va ajuta sa-ti gestionezi emotiile, gandurile si comportamentele, sa depasesti traumele, sa te autocunosti si sa te autodezvolti. In acest articol vei gasi cativa psihologi din Bistrita la care sa te programezi pentru a incepe aceasta calatorie incitanta catre… tine.

Cat costa sedinta de consiliere la un psiholog din Bistrita?

Pretul unei sedinte de consiliere la un psiholog din Bistrita variaza de la cabinet la cabinet. Tabelul de mai jos cuprinde tarifele practicate de cei mai apreciati psihologi din oras. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Nicoleta Sasu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog cu o vasta pregatire si experienta
 • Psihoterapie pozitiva
 • Psihologia muncii si organizationala
 • Psihologie aplicata in siguranta nationala
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Dezvoltare personala
Liana Sut
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Servicii pentru copii, adolescenti si adulti
 • Consiliere pentru cupluri si familii
 • Consiliere pentru gravide
 • Terapie logopedica
 • Consiliere vocationala
 • Psihoterapie si consiliere online
Mihai Ticudean
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie individuala sau de cuplu
 • Consiliere pentru parintii care au copii cu probleme comportamentale
 • Psihologia muncii si organizationala
 • Psihologia transporturilor
 • Terapie pentru depresie si anxietate
Iosif Pintican
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Consultanta psihologica si coaching
 • Evaluare psihologica pentru angajati
 • Evaluare psihologica pentru obtinerea permisului de port-arma
 • Consiliere pentru parinti
 • Servicii diverse pentru persoane fizice si firme
 • Profesionist calm si bine pregatit
Andreea Ioana Petrut
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Dezvoltare personala
 • Evaluari psihologice
 • Coaching si autocunoastere
 • Consiliere scolara si vocationala
 • Consiliere pentru parinti
 • Psiho-diagnostic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun psiholog din Bistrita? Top 5 cabinete

Sunt 5 psihologi din Bistrita care te pot ajuta in obiectivul pe care ti l-ai propus. Te invitam sa afli care sunt acestia, ce servicii ofera si ce opinii si-au format clientii lor despre experienta de care au avut parte in aceste cabinete.

1. Nicoleta Sasu

Cabinetul individual de psihologie Nicoleta Sasu din Bistrita vine in sprijinul locuitorilor cu servicii de asistenta psihologica, psihologie aplicata si psihoterapie pozitiva. Nicoleta Sasu este psiholog din 1999 si este psiholog autonom cu drept de libera practica in Psihologia aplicata in securitarea nationala si in Psihoterapie pozitiva. Studiile de licenta au fost completate de un master in Psihologia muncii si organizationala, la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca. A obtinut premii si distinctii importante, printre care, in 2015 – Ordinul National „Serviciu Credincios” in grad de „Ofiter” cu insemn pentru civili. Numeroasele cursuri si workshopuri la care a participat i-au adus un plus de pregatire, avand teme diverse si utile pentru acest domeniu: interventii cognitiv-comportamentale, dezvoltarea inteligentei emotionale la copii, metode on-line de management al anxietatii sau de promovare a sanatatii mintale. De asemenea, a publicat diverse articole si studii de specialitate.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 de lei.

Clientii au impartasit in mediul online din impresiile pe care si le-au format in urma experientelor traite in acest cabinet. Din recenziile lor rezulta ca psihologul este foarte apreciat pentru modul profesionist cu care isi desfasoara activitatea, pentru intelegere, empatie si suport – toate oferite cu caldura si implicare, spre binele fiecarei persoane.

Vezi parerile pacientilor despre Nicoleta Sasu
Vezi Pareri

2. Liana Sut

Un alt psiholog apreciat din Bistrita este si Liana Sut. Atat copiii, cat si adultii pot beneficia de numeroase servicii puse in slujba lor: consiliere si psihoterapie individuala, pentru copii, adolescenti, pentru cupluri sau familii. Serviciile sunt oferite in cabinetul din Bistrita sau in mediul online. Tot pentru copii, psihologul efectueaza si terapie logopedica, iar gravidele pot opta pentru  consiliere prenatala, care le ofera sprijin emotional si psihologic, dar si ocazia de a-si explora si infrunta temerile si preocuparile legate de viitoarea viata de parinte.

Tariful sedintei de consiliere psihologica este de 170 de lei.

Clientii au notat in review-uri ca sedintele la psiholog au fost si sunt pentru ei o adevarata placere, pentru ca Liana Sut este un psihoterapeut cu rabdare, perspicacitate si foarte cunoscut pentru realizarile din domeniul sau. Un alt lucru pe care il apreciaza bistritenii la acest specialist este naturaletea cu care trateaza fiecare problema a oamenilor din fata sa, dandu-le incredere si siguranta ca vor reusi sa depaseasca toate obstacolele din viata.

3. Mihai Ticudean

Un alt psiholog din Bistrita de care poate ai auzit este si Mihai Ticudean, in al carui cabinet ofera servicii de psihologie, consiliere psihologica si psihoterapie. Acestea sunt cateva dintre problemele pe care le abordeaza: nervozitate, doliu, anxietate, depresie, stima de sine scazuta, stres. Serviciile de psihoterapie individuala sunt completate de psihoterapia de cuplu, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor si psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale. Mihai Ticudean a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca si a urmat un master la Targu Mures in Psihologie clinica si Tehnici de interventie prin consiliere si psihoterapie, la Facultatea de Psihologie a Universitatii Dimitrie Cantemir. Pregatirea si formarea sa il califica pentru a oferi consiliere individuala pentru probleme relationale si emotionale, pentru cupluri care intampina probleme de comunicare, pentru parintii care au copii cu probleme comportamentale etc.

Pretul sedintei la psiholog este cuprins intre 150 si 190 de lei.  

Colaborarea cu acest psiholog le-a adus multor bistriteni sansa de a se descoperi in profunzime, de a-si intelege anumite trairi si de a se dezvolta pe plan personal si spiritual. Din acest motiv, oamenii au notat impresii pozitive in mediul online, spunand ca psihologul este implicat, foarte bine pregatit si are abilitatea de a identifica si puncta in momentele cheie diverse aspecte din cadrul convorbirii, astfel incat sa-i ajute pe clienti sa contientizeze diverse aspecte.

4. Iosif Pintican

Psihologul Iosif Pintican din Bistrita ofera sedinte de consiliere psihologica, dar si alte servicii pentru persoane fizice sau firme. Printre acestea se numara: evaluari sau avize psihologice pentru: permis auto, soferi profesionisti, scoli de soferi, permis port-arma, angajati in functii de conducere sau in alte functii care implica evaluarea psihologica, expertize psihologice pentru Tribunal, rapoarte pentru comisia de handicap. Iosif Pintican este un psiholog cunoscut in judet, facandu-se remarcat atat pentru activitatea sa de la cabinet, cat si pentru activitatea din mass-media locala.

O sedinta de consiliere psihologica are un tarif de 180 de lei.

Calmul si pregatirea psihologului au fost observate de clientii sai care noteaza ca prin acestea si multe alte calitati ale profesionistului au reusit sa ajunga la obiectivele propuse. Un alt avantaj pe care il ofera psihologul este diversitatea serviciilor pentru persoane fizice si firme.

5. Andreea Ioana Petrut

Si in Cabinetul Individual de Psihologie Andreea Ioana Petrut poti afla raspunsuri la intrebarile care te macina si rezvolvare la problemele care te apasa. Aici vei gasi servicii de consiliere si asistenta psihologica, dar si de testare si evaluare sau supervizare in psihologie educationala. Tot in cabinet poti primi consiliere scolara sau vocationala sau iti poti imbunatati tehnicile de parenting, astfel incat sa ai o relatie sanatoasa si armonioasa cu copiii tai.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 de lei.

Bistritenii care au ajuns in cabinetul acestui psiholog declara ca au gasit o persoana prietenoasa, calda si preocupata de dezvoltarea clientilor sai. Acestia s-au simtit bine in cabinet si datorita amenajarii placute a acestuia, care le-a inspirat un sentiment de liniste si de incredere. Pe langa acesti clienti, au fost notate impresii si de la psihologii aflati in procesul de dezvoltare a identitatii profesionale, care au apreciat exemplele de bune practici, empatia si responsabilitatea specialistului.

Concluziile noastre

La un psiholog din Bistrita poti gasi sprijinul necesar pentru a depasi dificultatile emotionale, incepand o calatorie catre propria fiinta, catre crestere personala si autocunoastere. In cabinetele psihologilor vei gasi un spatiu propice in care sa gasesti raspunsurile de care ai nevoie si sa ai parte de suport in fata provocarilor vietii cotidiene.