Meniu

Psiholog Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In contextul importantei tot mai mari acordate sanatatii mintale si echilibrului emotional, un psiholog din Botosani te poate ajuta sa iti redobandesti starea de bine si sa faci mai usor fata provocarilor sau dificultatilor din viata. Daca te confrunti cu simptome de depresie, anxietate, probleme in relatiile cu cei dragi sau daca treci printr-un eveniment care te-a marcat, nu ezita sa ceri ajutor de specialitate. Sedintele de terapie te vor ajuta sa intelegi mai bine cauza suferintei si, in cele din urma, sa o depasesti. 

Relatia dintre client si psiholog trebuie sa fie bazata pe incredere, altfel colaborarea nu va aduce rezultatele dorite. Psihologul este specialistul care te ajuta sa te cunosti mai bine, sa iti dai seama care este sursa reala a problemelor si sa gasesti in interiorul tau resursele de care ai nevoie pentru vindecare si pentru depasirea unor perioade grele. Mai multe cabinete din Botosani sunt specializate in psihologie si gazduiesc profesionisti care te vor sustine in eforturile de depasire a problemelor emotionale. 

Cat costa sedinta la unul dintre cei mai buni psihologi din Botosani?

Foarte multi psihologi care lucreaza in Botosani au devenit cunoscuti pentru calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru faptul ca multi oameni i-au ales deja si au avut colaborari de succes. Pretul terapiei este un aspect important pentru cei care iau decizia de a merge la sedinte de consiliere psihologica, motiv pentru care am alcatuit un tabel in care am inclus numele psihologilor de referinta din acest oras, alaturi de tariful pe care il percep pentru o sedinta: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
Anca Larionesei
1
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog foarte bine pregatit
 • Implicare
 • Atentie la nevoile clientului
 • Tehnici psihologice moderne
 • Strategii terapeutice personalizate
Cristiana Musca
2 Clinica-Verificata
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Accent pe nevoile clientului
 • Atentie la detalii
Ionela Lungu
3
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Portofoliu diversificat
 • Profesionalism
 • Amabilitate si implicare
Carmen Galan
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog cu experienta vasta
 • Amabilitate
 • Interes fata de nevoile si particularitatile clientului
 • Abordare personalizata
 • Mediu placut
Adrian Petrariu
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Implicare, intelegere si rabdare
 • Atentie la particularitatile clientului
 • Dorinta de a ajuta
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni 5 psihologi din Botosani

Indiferent de motivul pentru care ai ales sa mergi la psiholog, daca locuiesti in Botosani vei observa ca ai la dispozitie multe variante. Cateva dintre cabinete au castigat aprecierea unui numar mare de oameni, iar in continuare poti afla mai multe informatii despre ele: 

1. Anca Larionesei

Cei aflati in cautarea unui psiholog bun din Botosani trebuie sa aiba in calcul serviciile Ancai Larionesei. Cu experienta vasta in psihoterapie si hipnoza, aceasta foloseste tehnici moderne pentru a isi ajuta pe oameni sa gaseasca in interiorul lor resursele necesare depasirii unor perioade dificile. Fiecare client are parte de o abordare individuala, iar serviciile se adreseaza in egala masura oamenilor care vor sa isi rezolve problemele interioare, cat si celor care doresc sa isi dezvolte anumite abilitati care ii vor ajuta sa atinga succesul pe plan personal. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 lei.

Anca Larionesei a primit feedback pozitiv de la numerosi clienti, care o descriu ca fiind un psiholog foarte bine pregatit, implicat si atent la nevoile oamenilor. Aceasta are experienta vasta si foloseste tehnici moderne, precum hipnoza. Fiecare client beneficiaza de sfaturi si strategii terapeutice personalizate. 

Vezi parerile pacientilor despre Anca Larionesei
Vezi Pareri

2. Cristiana Musca

Cristiana Musca este unul dintre psihologii de incredere din Botosani, recunoscut pentru serviciile sale variate si profesionale in domeniul psihologiei. Cabinetul sau este un spatiu dedicat evaluarii, consilierii si psihoterapiei, deservind o gama larga de varste si nevoi. Cu competente extinse in psihodiagnosticul clinic si interventia psihologica clinica primara este capabila sa ofere suport adecvat si adaptat la fiecare client. Investind constant in dezvoltarea sa profesionala, participand la evenimente de specialitate si insusind cele mai recente tehnici si metode, ea se asigura ca serviciile oferite sunt la cel mai inalt standard. Aceasta abordare proactiva si orientata spre invatare continua demonstreaza angajamentul sau fata de clienti si fata de excelenta in practica sa psihologica.

Pretul pentru o sedinta de consiliere in acest cabinet este de 160 lei.

Clientii care au ales acest cabinet impartasesc ca au obtinut rezultate remarcabile in urma sedintelor de terapie. Experienta lor este una pozitiva, evidentiind abilitatile profesionale ale doamnei psiholog Cristiana Musca. Aceasta este apreciata pentru atentia pe care o acorda detaliilor si pentru implicarea profunda in nevoile fiecarui client. Prin abordarea sa intelegatoare, reuseste sa creeze un mediu sigur si deschis in cadrul sesiunilor de consiliere, oferind clientilor oportunitatea de a-si exprima liber gandurile si emotiile.

Vezi parerile pacientilor despre Cristiana Musca
Vezi Pareri

3. Ionela Lungu

Ionela Lungu este unul dintre psihologii care profeseaza in Botosani si pe care ii poti alege daca vrei sa mergi la sedinte de terapie sau daca micutul tau are nevoie de consiliere psihologica. Lista de servicii este una complexa si cuprinde evaluarea psihologica, interventia si consultanta psihologica, psihologia muncii, evaluarea copiilor etc. Misiunea acestui psiholog este de a ajuta oamenii de toate varstele sa isi recapete echilibrul si psihic si emotional, punand la dispozitia acestora mai multe tipuri de terapii personalizate.

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, tariful este de 150 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales sa lucreze cu doamna psiholog Ionela Lungu pentru sedintele de terapie se declara multumite si sunt de parere ca profesionalismul, amabilitatea si implicarea sunt calitati care o descriu. Sunt disponibile servicii diversificate din domeniul psihologiei, dedicate oamenilor de toate varstele.

4. Carmen Galan

Cu peste doua decenii de experienta in domeniul psihologiei, Carmen Galan este unul dintre psihologii pe care ii poti alege daca locuiesti in Botosani si ai luat decizia de a merge la sedinte de consiliere. Aceasta pune la dispozitia clientilor sedinte de consiliere psihologica, evaluare si consiliere a copilului si familiei, psihologia muncii, psihoterapia cuplului, psihoterapia familiei etc. Obiectivul psihologului este de a ii sustine pe clienti sa treaca peste problemele emotionale si sa se dezvolte pe plan personal, intr-un mediu confortabil, in care se simt in siguranta. 

Pentru o sedinta de consiliere, se percepe suma de 150 lei.

Carmen Galan este un psiholog cu experienta vasta, care da dovada de profesionalism, atentie deosebita fata de nevoile clientului si implicare. Aceasta propune metode, strategii si tehnici utile si adaptate la varsta, nevoile si particularitatile persoanei care i-a solicitat ajutorul. Mediul este placut si confortabil. 

5. Adrian Petrariu

Daca esti din Botosani si iti doresti sa lucrezi cu un psiholog cu experienta, de pe lista de optiuni nu trebuie sa lipseasca Adrian Petrariu. Acesta profeseaza in cadrul unui cabinet specializat, la care poti sa apelezi pentru servicii de psihologie, diagnostic si evaluare clinica, terapie suportiva, coaching si dezvoltare personala, consiliere pentru parinti si psihoterapie individuala. Adrian Petrariu si-a propus sa ii sustina pe oameni prin solutii psihologice concrete de autocunoastere si dezvoltare optima pe plan personal, adresandu-se persoanelor care sufera de diverse tulburari afective. 

Tariful pentru sedinta de consiliere psihologica este de 160 lei.

Adrian Petrariu este un psiholog cu experienta, care pune la dispozitia oamenilor diverse tipuri de terapie. Implicarea si dorinta de a ajuta, intelegerea, rabdarea si pregatirea vasta sunt cateva dintre calitatile apreciate de catre clientii care au ales acest cabinet.

Concluzii

Datorita abordarii personalizate, a interesului pentru dezvoltare continua si a implicarii, acesti psihologi sunt considerati a fi cei mai buni din Botosani. Serviciile lor sunt menite sa aiba o contributie pozitiva la imbunatatirea sanatatii mintale si sa le ofere oamenilor sprijinul de care au nevoie in perioadele dificile din viata lor.