Meniu

Psiholog Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti in ultima vreme cu un apetit alimentar mult prea scazut sau mult prea crescut si esti convins ca acest lucru are cauza psihologica, motiv pentru care vrei sa mergi la un psiholog in Braila? Conteaza foarte mult ca atunci cand suferi de astfel de probleme sa apelezi la un ajutor specializat pentru a te vindeca in intregime. De cele mai multe ori, comunicarea si constientizarea anumitor comportamente, dar si a cauzelor acestora, sunt un bun punct de plecare catre procesul de vindecare, iar un psiholog cu experienta iti asigura tot ce ai nevoie pentru a te intelege, accepta si vindeca.

Spre norocul tau, in Braila exista o multime de unitati terapeutice spre care iti poti indrepta atentia si unde vei primi ajutorul de care ai nevoie, astfel incat sa pui capat tuturor problemelor psihologice cu care te confrunti. Daca nu stii la care dintre acestea sa apelezi, te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi care psiholog se ridica la nivelul asteptarilor tale.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog in Braila?

Te-ai hotarat in sfarsit sa apelezi la ajutorul unui psiholog in Braila, dar nu stii exact care sunt preturile practicate de regula pentru o sedinta de consiliere? Din fericire, ti-am pregatit un tabel cu toate preturile practicate in orasul tau pentru un astfel de serviciu, pentru a sti exact care este bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Cristiana Bacalu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Empatie si intelegere
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Florentina Gruia
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Optimism si implicare
 • Profesionalism si empatie
 • Abilitati excelente de comunicare
 • Cabinet modern
 • Atmosfera confortabila
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate ireprosabile
Mihaela Avram
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Empatie si rabdare
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Decor modern
 • Rezultate excelente
Anca Dogaru
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Psihodiagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Cabinet primitor si luminos
 • Psiholog calificat si acreditat
Virginia Mirita
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Rezultate excelente
 • Amabilitate
 • Empatie si implicare
 • Act terapeutic corect
 • Sedinte personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde poti gasi un psiholog in Braila

Multi amana vizita la psiholog in Braila din rationamentul ca vor fi judecati de catre apropiati, colegi sau prieteni, pierzand din vedere faptul ca interventia unui astfel de specialist le-ar fi de un real ajutor in procesul de vindecare. Putini cunosc, de fapt, cat de important este sa apeleze la un psiholog cu experienta vasta in domeniu, cu scopul de a beneficia de sedinte terapeutice personalizate. Citeste in continuare si descopera care sunt unitatile terapeutice din oras la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine pregatiti sunt psihologii:

1. Cristiana Bacalu

Cristiana Bacalu este un psiholog din Bacau cu o experienta de peste 24 de ani in domeniu, competenta in elaborarea unor sedinte terapeutice adaptate in functie de problemele fiecarui pacient in parte. Detine atestate de libera practica in psihologie clinica, psihoterapie adleriana, psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor si psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: psihoterapia individuala, de cuplu, de grup, evaluare psihologica, examen psihologic pentru angajare, detinerea, portul si folosirea armelor, pentru incadrare in grad de handicap etc. De asemenea, asigura mentorat si supervizare pentru elevi si studenti.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 200 lei de persoana.

Toate recenziile postate in mediul online cu referire la cabinetul medical al Cristianei Bacalu sunt pozitive, datorita faptului ca activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila. Aceasta da dovada de empatie, intelegere, bune pregatire in domeniu si profesionalism, iar atmosfera din cabinet este primitoare pentru fiecare persoana in parte. De asemenea, cabinetul este amenajat placut.

Vezi parerile pacientilor despre Cristiana Bacalu
Vezi Pareri

2. Florentina Gruia

Florentina Gruia este o doamna psiholog din Braila care asigura servicii ireprosabile si care are o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Este psiholog clinician si psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, consilier in dezvoltare personala si formator acreditat ANC-MEC, NLP practitioner acreditat ARONLP si IANLP. Multumita bunei sale pregatiri in domeniu, Florentina Gruia asigura sedinte terapeutice personalizate, consiliere psihologica de calitate, psihodiagnostic corect, sedinte de dezvoltare personala, hipnoterapie. De asemenea, are o experienta vasta in psihoterapia experientiala, aflandu-se in Asociatia de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie (APEH), acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Pretul aplicat pentru consilierea psihologica individuala este de 180 lei.

Atitudinea optimista, profesionalismul, implicarea, empatia si abilitatile excelente de comunicare sunt printre cele mai apreciate calitati, majoritatea pacientilor acordand astfel recenzii pozitive. In ceea ce priveste cabinetul in care Florentina Gruia isi desfasoara activitatea, este modern si placut amenajat, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil. Sedintele de terapie sunt personalizate si adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

3. Mihaela Avram

Mihaela Avram este un alt psiholog din Braila catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa obtii rezultate excelente chiar de la primele sedinte de terapie. Specialista are o experienta vasta in domeniu presarata cu multi ani de practica, studiu si experienta in unitati medicale. In cadrul cabinetului sau individual sunt puse in aplicare urmatoarele servicii la o calitate superioara: consultanta pentru dezvoltare personala si profesionala, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, suport psihologic, consiliere psihologica individuala si cuplu, dezvoltare personala individuala si de grup, psihologia sportului, evaluare psihologica, consiliere in alegerea carierei, consiliere in cabinet sau online. Mihaela Avram asigura servicii terapeutice atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Tariful aplicat pentru o consiliere psihologica este de 180 lei.

Empatia de care Mihaela Avram da dovada in fiecare sedinta terapeutica este unul dintre aspectele cel mai mult apreciate de pacienti, acestia simtindu-se foarte apropiati de terapeutul lor. Cabinetul este decorat modern, atmosfera este primitoare, sedintele sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient, acordandu-i-se rabdare pentru a se acomoda.

4. Anca Dogaru

Anca Dogaru este psiholog clinician in Braila, terapeut ABA, coordonator de programe de interventie personalizate ABA, analist comportamental, consilier scolar, logoped si membru al Colegiului Psihologilor din Romania cu drept de libera practica. Si-a inceput activitatea in anul 2005, abordand de-a lungul timpului pacienti de diverse varste cu diverse dezechilibre emotionale, depresie, atacuri de panica, anxietate generalizata etc. A absolvit studiile de licenta la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi si a continuat cu studiile masterale la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii „Hyperion” din Bucuresti. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: evaluare psihologica, terapie ABA, coordonare plan de interventie (ABA), logopedie, consiliere psihologica copii si adolescenti, adulti, psihoterapie prin joc, grupuri de suport pentru parinti, grupuri de dezvoltare personala pentru adolescenti.

Pretul aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 170 lei.

Majoritatea celor care au apelat la cabinetul sau individual din Braila au fost multumiti de activitatea ireprosabila pe care o desfasoara. Avand o buna pregatire in domeniu, este calificata sa acorde un psihodiagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament in functie de problemele fiecarui pacient in parte. De asemenea, cabinetul este primitor si luminos, iar rezultatele incep sa fie vizibile de la primele sedinte de terapie.

5. Virginia Mirita

In completarea variantelor de mai sus ti-o prezentam si pe Virginia Mirita, un alt psiholog din Braila catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de servicii de calitate. Este specializata in psihologie clinica, psihoterapie si logopedie, asigurand sedinte terapeutice atat in cabinet, cat si online. Printre afectiunile pe care le trateaza se numara si: atacuri de panica, anxietate generalizata, fobii, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, stres, tulburare de stres posttraumatic, dependente, afectiuni psihosomatice. De asemenea, poate aplica urmatoarele servicii: consiliere individuala, de cuplu, premaritala si maritala, sexologie, dezvoltare personala, consiliere parinti, adolescenti si copii, psihoterapie pentru bolnavii incurabili aflati in faza terminala.

Pretul aplicat pentru o consiliere psihologica este de 150 lei.

Majoritatea celor care au apelat la serviciile doamnei psiholog Virginia Mirita s-au declarat a fi multumiti de rezultatele de care au beneficiat. Amabilitatea, empatia, buna pregatire si implicarea in actul terapeutic sunt doar cateva dintre calitatile apreciate la activitatea desfasurata de Virginia Mirita. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este primitor, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Concluzii

Vrei apelezi la ajutorul unui psiholog din Braila pentru a invinge tulburarile comportamentale, dar si pentru a te bucura de o viata implinita? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci unitati terapeutice din oras la care poti apela cu incredere si unde vei fi primit cu amabilitate si caldura. Citeste cu atentie toate informatiile furnizate mai sus si asigura-te ca apelezi la ajutorul unui psiholog cu care rezonezi cel mai bine.