Meniu

Psiholog Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de psiholog in Brasov si nu stii unde sa mergi pentru cele mai bune servicii care sa te ajute sa iti rezolvi problemele emotionale cu care te confrunti. Nu este cazul sa amani o evaluare si inceputul unui program de psihoterapie, mai ales cand exista atatea optiuni de calitate in orasul tau.

In articolul de fata am selectat pentru tine cele mai insemnate cabinete si clinici in care poti solicita ajutorul de specialitate al unui psiholog bun in Brasov.

Cat costa o sedinta la psiholog in Brasov?

Indiferent de problema pentru care vrei sa mergi la un psiholog din Brasov, vrei sa afli cat mai multe detalii despre conditiile de acces la serviciile lui, iar pretul este printre primele aspecte la care te gandesti. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor de specialitate catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o sedinta de consultanta psihologica sau pentru psihoterapie, acolo unde este cazul.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Dr. Simigiu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si competenta
 • Psiholog pasionat de meserie
 • Empatie si intelegere fata de clienti
 • Experienta in abordarea cazurilor
 • Atmosfera relaxata in timpul sedintelor
 • Terapie eficienta
Danut Negru
350 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 350 Ron
 • Psiholog excelent
 • Fin observator
 • Bun evaluator
 • Adevarat coach pe probleme de viata diverse
 • Pregatire temeinica si experienta
 • Empatie si umor
Clinica New Line
250 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici si psihologi profesionisti
 • Personal amabil
 • Empatia si rabdarea abordarii
 • Cladire moderna si bine echipata
 • Servicii diverse pentru sanatatea mintala si emotionala
Petrus Cojanu
230 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog profesionist
 • Orientare catre rezultate
 • Empatia si rabdarea abordarii
 • Modul eficient in care gestioneaza sedintele de psihoterapie
 • Rezolvarea diverselor probleme de sanatate emotionala
Doriana Souca
250 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 250 Ron
 • Servicii foarte bune
 • Psiholog profesionist
 • Persoana blanda si empatica
 • Psihoterapeut capabil sa redea buna dispozitie
 • Atmosfera relaxanta in cadrul sedintelor
 • Solutii terapeutice eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un psiholog bun in Brasov?

Desi te bucura existenta unui clasament al celor mai bune servicii de psiholog in Brasov, vrei sa iti poti forma propria parere despre acestea, inainte de a suna la unul dintre cabinete pentru o programare. Ai nevoie deci de informatii suplimentare despre standardele la care lucreaza psihologii, despre continutul ofertelor, despre competente si aprecierile clientilor fata de experienta intregistrata in cadrul sedintelor de consultanta sau de terapie. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Dr. Aurora Simigiu

Dr. Aurora Simigiu este psiholog specialist clinician si psiholog specialist in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, doctor in psihologie. La cabinetul sau individual de psihologie din Brasov, vei gasi o paleta larga de servicii de diagnostic, evaluare clinica pentru adulti, adolescenti si copii, terapie si consiliere pentru depresie, anxietate, orientare in cariera, dezvoltare personala, divort, si eliberare de documente – avize psihologice pentru psihiatrie, notari publici (in caz de divort) / judecatorie. Totodata, pentru companii, psihologul se ocupa de organizare de team building-uri, evaluare pentru selectie profesionala cu probe psihologice profesionale pentru masurarea productivitatii, constiinciozitatii, organizarii, riscului de absenteism si consiliere/ terapie pentru angajatii care traverseaza situatii dificile (burnout/ divort/ decese in familie).

Pentru o sedinta la psiholog in Brasov, pretul este de 200 de lei in acest cabinet.  

Clientii au numeroase cuvinte de apreciare pentru serviciile de calitate ale cabinetului, pentru profesionalismul si competentele psihologului, pentru experienta abordarii cazurilor, pentru empatie si intelegerea de care da dovada in timpul sedintelor, pentru atmosfera lor relaxata si pentru eficienta terapiei. Persoanele care au apelat la dr. Aurora Simigiu declara, de asemenea, ca psihologul este pasionat de munca pe care o desfasoara.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aurora Simigiu
Vezi Pareri

2. Danut Negru

Cabinetul de Psihologie Danut Negru din Brasov este locul in care persoanele cu probleme emotionale si tulburari de comportament se pot adresa pentru sedinte de psihoterapie, consiliere psihologica, autocunoastere, optimizare si dezvoltare personala, evaluare psihologica clinica si vocationala pentru copii si adulti, si in care vor gasi un psiholog cu peste 25 de ani de experienta si un laborator psihologic de evaluare complexa. Peste 2000 de clienti, din tara si din strainatate, s-au adresat acestui specialist pentru servicii in domeniul psihologiei si psihoterapie, peste 1500 beneficiind de rezolvarea cazurilor prin consilier si psihoterapie. Danut Negru activeaza in prezent atat in Brasov, cat si Bucuresti, in cadrul cabinetelor individuale proprii de psihologie.

Tariful la acest cabinet de psiholog din Brasov este de 350 de lei pentru o sedinta.

Clientii spun despre Danut Negru ca este un psiholog excelent, un fin observator, un evaluator bun, un profesionist desavarsit si un adevarat instructor pe probleme de viata din cele mai diverse, care inspira siguranta. Totodata, persoanele tratate la acest cabinet spun ca pregatirea temeinica si experienta psihologului sunt dublate de empatie si umor.

3. Clinica New Line

Clinica Medicala New Line reuneste cabinete de psihologie, psihologie pediatrica, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, neurologie, neurologie pediatrica, pediatrie si medicina interna si in care poti apela la serviciile unui psiholog, pentru evaluare psihologica si psihodiagnostic, consiliere psihologica, testari psihologice adulti si copii pentru comisii: MMSE, GAFS, PANS, CONNERS, PORTAGE, RAVEN etc. Clinica dispune de sase psihologi clinicieni, trei psihologi si un psihoterapeut. New Line este prezenta pe piata medicala din Brasov din anul 2011 si functioneaza azi intr-o cladire proprie din oras, dar si intr-un cabinet din cadrul Policlinicii Sacele Electroprecizia. Centrul medical este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Brasov si pune la dispozitia pacientilor asigurati servicii gratuite si decontate partial.

O sedinta la psiholog are aici pretul de 250 de lei.

Pacientii clinicii sunt multumiti de serviciile de calitate, de profesionalismul mediciilor si psihologilor, de amabilitatea personalului, de empatia si rabdarea cu care au fost abordati, de cladirea moderna si bine echipata si de diversitatea serviciilor pentru sanatatea mintala  si emotionala.

4. Petrus Cojanu

Petrus Cojanu este psiholog clinician, cu atestat de formator pentru cursuri de dezvoltare personala. La Cabinetul individual privat de Psihologie din Brasov, specialistul ofera evaluare clinica, consiliere cognitiv-comportamentala, hipnoterapie si psihoterapie, terapie individuala, terapie de cuplu si familie, consiliere psihologica parentala, servicii psihologice pentru companii, terapie de grup.

O sedinta de terapie individuala la psiholog are pretul de 230 de lei.

Clientii recomanda cabinetul pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul psihologului, orientarea catre rezultate, empatia si rabdarea abordarii, modul eficient in care gestioneaza sedintele de psihoterapie si pentru rezolvarea diverselor probleme de sanatate emotionala.

5. Doriana Souca

Silvia Doriana Souca este psiholog si psihoterapeut care activeaza in cadrul Cabinetului sau individual privat de Psihologie din Brasov, care se adreseaza locuitorilor din judet cu servicii de psihoterapie adleriana, dezvoltare personala si life-couching, cursuri pentru imbunatatirea increderii in propria persoana, seminare si workshop-uri pentru imbunatatirea relatiei de cuplu. Clientii pot solicita acestui cabinet psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie copii si adolescenti, psihoterapie de grup si psihoterapie online.

Tariful pentru o sedinta la psiholog este de 250 de lei.

Clientii apreciaza ca au gasit servicii foarte bune in acest cabinet, un psiholog profesionist, bland, empatic si capabil sa redea buna dispozitie, o atmosfera relaxanta in cadrul sedintelor de psihoterapie si solutii terapeutice eficiente.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet de psiholog in Brasov, este important sa retii ca nu exista motive sa amani evaluarea clinica si începerea unui program de psihoterapie atunci cand te confrunti cu probleme emotionale. In acest oras, exista numeroase optiuni de calitate care pot sa te ajute sa iti rezolvi problemele cu profesionalism si empatie. In cadrul unor cabinete individuale private de psihologie sau in cadrul unei clinici dedicata problemelor de sanatate mintala, poti accesa sedinte de consiliere, psihoterapie si dezvoltare personala gestionate de psihologi cu experienta si multiple competente.

Cu ajutorul informatiilor si al clasamentului expus in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie in alegerea cabinetului de psihologie din Brasov, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.