Meniu

Psiholog Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai experimentat in ultima vreme episoade de anxietate, depresie, confuzie si vrei sa ceri ajutorul unui psiholog din Sectorul 1? In prezent, multi experimenteaza astfel de probleme si nu stiu cum sa isi gestioneze emotiile, sentimentele, trairile, avand astfel nevoie de un ajutor din exterior. Tocmai de aceea, specialistii recomanda ca in astfel de cazuri sa se recurga la interventia psihologului, care are toata competenta de a desfasura un act medical complet si corect. Exista atat psihologi pentru adulti, cat si pentru copii sau chiar adolescenti, asa ca daca esti parintele unui adolescent, nu ezita sa contactezi un astfel de terapeut.

Esti in cautarea unui psiholog in Sectorul 1, dar nu stii exact la ce clinica sa apelezi? Atunci iti recomandam sa citesti mai departe si sa parcurgi articolul pana la final pentru a descoperi cinci unitati medicale specializate in domeniu care iti pot fi de ajutor. Descopera echipele de terapeuti profesionisti din capitala care iti spun la dispozitie servicii de o calitate superioara.

Cat costa o sedinta de terapie la un psiholog in Sectorul 1?

Inainte de a-ti face o programare pentru o sedinta de terapie la un psiholog in Sectorul 1 ar fi bine sa te documentezi cu privire la preturile puse in aplicare. Pentru a-ti usura munca de a cauta, ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care iti prezentam toate tarifele actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
MindWay
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Interactiune ireprosabila
 • Abordare moderna si eficienta
 • Rezultate excelente
 • Amabilitate si caldura
 • Intelegere si empatie
 • Plan eficient de terapie
Madalina Ciuraru
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Atitudine pozitiva si calma
 • Abordare linistitoare
 • Rabdare si empatie
 • Intelegere
 • Mediu primitor si spatios
 • Rezultate excelente
 • Conditii optime de confort
 • Sedinte de terapie personalizate
Cristina Zamfir
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Sedinte personalizate de terapie
 • Conditii optime de confort
 • Atmosfera primitoare
 • Empatie si implicare
 • Buna pregatire
One Therapy
220 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 220 Ron
 • Abordare calma si moderna
 • Act medical ireprosabil
 • Plan personalizat de terapie
 • Loc primitor
 • Cabinet luminos
 • Rezultate excelente
Valeria Agrapinei
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Profesionalism si empatie
 • Buna pregatire
 • Cabinet modern
 • Amenajare placuta
 • Conditii excelente de confort
 • Metodica si serioasa
 • Rezultate excelente
 • Sedinte personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un psiholog in Sectorul 1

Imposibilitatea de a-ti controla propriile emotii si episoadele profunde de tristete sunt doua dintre problemele pe care le poti vindeca in cadrul unei sedinte de terapie la un psiholog din Sectorul 1. Stim ca vrei sa gasesti o echipa profesionista de terapeuti la care sa apelezi cu incredere si care sa iti asigure un mediu primitor, asa ca te incurajam sa citesti in continuare si afli tot ce trebuie sa stii despre fiecare unitate in parte:

1. MindWay

MindWay este un cabinet de psihologie din Bucuresti unde poti gasi o echipa profesionista de terapeuti gata sa iti vina in ajutor cu orice probleme experimentezi. Aceasta este formata din Adriana Olariu si Dan Hulea, cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se numara si: consiliere psihologica (psihoterapie), evaluare psihologica, terapie de cuplu, terapie depresie si anxietate, evaluarea personalitatii, consiliere parentala, dezvoltare personala, evaluare vocationala, consiliere in adictii si coaching. Cabinetul este placut amenajat, pacientii simtindu-se confortabil, ascultati si intelesi. Unitatea terapeutica gazduieste si ateliere de dezvoltare personala.

Pretul pentru o consiliere psihologica individuala este de 200 lei pentru 50 de minute.

Toti pacientii care au apelat la ajutorul unitatii terapeutice MindWay se declara a fi multumiti de serviciile de care au beneficiat. Interactiunea cu terapeutii este una ireprosabila, abordarea acestora este moderna si eficienta, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Pacientii sunt tratati cu amabilitate si caldura, avand parte de intelegere, empatie, dar si de un plan eficient de terapie.

Vezi parerile pacientilor despre MindWay
Vezi Pareri

2. Madalina Ciuraru

Madalina Ciuraru este un psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, care se afla in Sectorul 1. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihologie, Universitatea din Bucuresti, are Masterat in Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale, Universitatea din Bucuresti, iar in prezent face supervizare in specializarile Psihologie Clinica, Psihologia Muncii si Organizationala si Psihologie Aplicata in domeniul Securitatii Nationale. A urmat diverse cursuri si programe de formate profesionala unde a deprins abilitati si aptitudini de ajutor in sedintele de terapie. De asemenea, a participat la un Workshop marca PsyForensic „Comunicarea non-verbala in mediul penitenciar. Disimularea – Investigarea indicatorilor emotionali” si la Conferinta Nationala de Psihoterapie Cognitiv Comportamentala. 

Pretul pentru o consultatie de psihologie este de 180 lei pentru o sedinta de 50 de minute.

Conform recenziilor postate pe motoarele de cautare, atitudinea psihologului Madalina Ciuraru este calma, pozitiva si linistitoare, dand dovada de rabdare, empatie, intelegere. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este primitor si spatios, asigurand fiecarui pacient in parte un mediu confortabil in care sa isi deschisa sufletul. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar sedintele de terapie sunt personalizate in functie de problemele si necesitatile fiecarei persoane.

3. Cristina Zamfir

Cristina Zamfir este un alt psiholog din Sectorul 1 pe care il poti lua in considerare si care iti va asigura sedinte ireprosabile de terapie. A absolvit Facultatea de Psihologie si Master in Psihologie Clinica si Consiliere, are formari in psihoterapia adolescentului si copilului, psihooncologie, psihoterapie integrativa, psihanaliza, avand statutul de psiholog clinician specialist. Aceasta asigura urmatoarele servicii: psihoterapie individuala, dezvoltare personala, organizatea unor grupuri de sprijin. De asemenea, participa constant la diverse conferinte si cursuri prin care isi perfectioneaza activitatea. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea asigura un mediu primitor, in care pacientii se simt confortabil si ascultati.

Pretul unei sedinte de consiliere terapeutica la Cristina Zamfir este de 200 lei.

Pacientii lauda activitatea ireprosabila a Cristina Zamfir, datorita faptului ca sedintele de terapie sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Terapeutul asigura toate conditiile de confort pentru pacienti, astfel incat sa le fie usor sa isi deschida sufletul, dand dovada de empatie, implicare si o buna pregatire in domeniu. 

4. One Therapy

One Therapy este o unitate terapeutica in cadrul careia poti gasi un psiholog in Sectorul 1 cu o experienta vasta in domeniu – Sabina Vasile. Aceasta este licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei- Universitatea din Bucuresti, a obtinut masterul in Psihologie Clinica, Evaluare si Interventie Terapeutica, Universitatea din Bucuresti si si-a facut formarile in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala in cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC). Aflandu-se intr-o continua perfectionare, participa la conferinte, workshopuri si cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania. Aceasta asigura sedinte terapeutice atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti, stabilind un plan personalizat de terapie in functie de situatiile neplacute cu care se confrunta pacientul.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 220 lei pentru 50 de minute atat in cabinet, cat si in mediul online.

Toata lumea se declara multumita de sedintele terapeutice, multumita abordarii calme si moderne. Actul medical se desfasoara ireprosabil, datorita faptului ca planul de terapie este personalizat in functie de necesitatile pacientului. Locul este primitor si luminos, iar efectul sedintelor de psihoterapie este cel dorit, rezultatele obtinute fiind excelente. 

5. Valeria Agrapinei

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si cabinetul psihologului Valeria Agrapinei, un specialist cu experienta vasta in domeniu din Sectorul 1. Aceasta este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, a obtinut diploma de licenta in psihologie in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, iar ulterior a urmat masterul in cadrul aceleiasi universitati si o formare in Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU). Printre serviciile pe care le presteaza cu pasiune sunt amintite si: consiliere psihologica, psihoterapie individuala, de cuplu si dezvoltare personala de grup. Rezultatele bune incep sa fie vizibile chiar din primele sedinte, traseul vindecarii spirituale al pacientilor reprezentand o reusita pentru acestia.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 lei pentru 50 minute.

Profesionalismul, empatia, buna pregatire in domeniu si implicarea in actul medical sunt doar cateva dintre calitatile pe care pacientii le apreciaza in sedintele de terapie cu Valeria Agrapina. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este unul modern si placut amenajat, iar conditiile de confort sunt excelente. Metodica, serioasa si prietenoasa, psih. Valeria asigura rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte, in urma sedintelor de terapie minutios organizate.

Concluzii

Ti-ai luat inima in dinti si vrei sa faci o programare la un psiholog in Sectorul 1 pentru a primi ajutorul terapeutic de care ai nevoie? Atunci iti recomandam sa iti indrepti atentie cu incredere catre unitatile medicale amintite mai sus, unde vei face cunostinta cu o echipa medicala profesionista, bine pregatita si, mai presus de toate, empatica. Daca ai ajuns pana aici, cel mai probabil ca ai citit informatiile pe care ti le-am prezentat. In acest caz, la cine te-ai hotarat sa mergi prima data?