Meniu

Psiholog Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ajutorul unui psiholog din sector 3 poate fi nepretuit atunci cand ai nevoie de o persoana careia sa-i impartasesti gandurile tale intime, sentimentele si fricile, fara teama de a fi judecat. Terapia iti ofera un cadru sigur pentru a explora propriile probleme si a putea astfel sa le rezolvi, cu increderea ca esti sustinut si calauzit in acest demers. 

Un psiholog din sectorul 3 te poate ajuta sa-ti intelegi propria minte, sa dezvolti abilitati de gestionare a situatiilor dificile si sa ajungi la o mai buna sanatate mintala. Descopera din acest articol care sunt cei mai apreciati psihologi din sectorul 3 si cat costa serviciile lor. 

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog din sector 3

Pretul unei sedinte la psiholog in sectorul 3 variaza in functie de cabinet. In tabelul de mai jos poti urmari care sunt aceste tarife, iar astfel vei putea sa-ti alcatuiesti un buget exact pentru terapie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Consultatii in cabinet sau prin telemedicina
 • Consiliere psihologica individuala
 • Consiliere psihologica parentala
 • Dezvoltare personala pentru adolescenti
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Bun raport calitate-pret
 • Atmosfera placuta si curatenie
Radu Lazar
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie online sau la cabinet
 • Atmosfera relaxanta si prietenoasa
 • Abordare pragmatica
 • Psihoterapie in caz de depresie, anxietate si atacuri de panica
 • Buna comunicare psiholog-client
 • Bun raport calitate-pret
Nicoleta Pitu
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Consiliere psihologica si psihoterapie
 • Dezvoltare personala si profesionala
 • Consiliere individuala sau de cuplu
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Psiholog cu experienta
 • Buna comunicare si empatie
 • Psihoeducatie
Violeta Popa
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Psihoterapie individuala sau de cuplu/familie
 • Psihoterapie de grup
 • Dezvoltare personala pentru adulti, copii si adolescenti
 • Sexterapie
 • Suport pentru persoanele LGBT
 • Psihoterapie sportiva
Cristina Cuza
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Psihoterapie individuala sau de cuplu
 • Sedinte in cabinet sau online
 • Dezvoltare personala
 • Hipnoterapie
 • Terapie florala Bach
 • Psiholog cu o vasta pregatire si experienta
 • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de top unde poti gasi un bun psiholog in sector 3

Sunt cinci cabinete la care poti merge la psiholog in sector 3, Bucuresti. Fiecare dintre acesti profesionisti pe care ii vei descoperi mai jos se remarca prin profesionalism, experienta si metode de abordare si interventie in acord cu cele mai noi descoperiri din domeniu. Iata care sunt acesti specialisti si ce servicii ofera in cabinetele lor. 

1. Clinica Speranta Sante

O prima optiune in sector 3 in privinta alegerii unui psiholog bun ar putea fi Clinica Speranta Sante. Printre serviciile oferite in cadrul cabinetului psihologic, unde activeaza psih. Elena Mocanu, se numara: consiliere psihologica in caz de depresie, anxietate, probleme in casnicie, doliu, insomnie, probleme de concentrare sau in dificultatile de comunicare dintre parinti si copii, dependenta de tehnologie etc. Psihologul isi mai ofera ajutorul si in dezvoltarea personala la adolescenti, dar si prin consiliere parentala in cazul adoptiilor. Pentru cei care nu pot ajunge la cabinetul de psihologie, este pus la dispozitie si un serviciu de telemedicina.

Pretul sedintei de consiliere psihologica este de 250 de lei.

Aceasta clinica se bucura de numeroase aprecieri din partea pacientilor, care i-au remarcat calitatile in timpul vizitelor medicale sau la psiholog: personalul amabil si implicat, cabinetele bine organizate, atmosfera placuta, dotarile cu echipamente ultramoderne, un bun raport calitate-pret. Nivelul excelent de satisfactie ii determina pe pacienti sa recomande clinica pentru numeroase servicii medicale tuturor locuitorilor din zona si din tot Bucurestiul.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Radu Lazar

Psihologul Radu Lazar are cabinet in sectorul 3 din Bucuresti si este specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala si in dezvoltare personala. Totodata este si membru al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC), o organizatie profesionala ce a fost infiintata in 2006. In cabinetul sau, psihologul poate veni in ajutorul persoanelor cu diverse probleme si afectiuni: depresie, atacuri de panica, stari de anxietate, dependente. Abordarea specialistului este una pragmatica si directa, care incurajeaza actiunea si favorizeaza schimbarea. 

Costul unei sedinte la acest psiholog este de 150 de lei. 

Despre colaborarea cu acest psiholog multi oameni au spus ca si-au schimbat perspectivele si au acumulat cunostinte utile pe care le aplica in viata de zi cu zi. Timpul pare sa treaca mult mai repede in fata acestui psiholog, mai spun clientii, care sustin ca au reusit in doar cateva sedinte sa obtina rezultate la care nu s-au asteptat.

3. Nicoleta Pitu

Psihologul clinician Nicoleta Pitu din sectorul 3 al Bucurestiului si-a inceput cariera in jurnalism, iar dupa un diagnostic crunt a inceput sa-si puna intrebari existentiale si sa studieze terapiile complementare, devenind peste cativa ani consilier de dezvoltare personala si coach. Ulterior, a mers si mai departe de atat in a se autocunoaste si a ales sa studieze psihologia. Acum este psiholog cu dubla competenta: in psihologie clinica si in psihoterapie cognitiv-comportamentala, avand drept de libera practica de la Colegiul Psihologilor. Te poti adresa psihologului Nicoleta Pitu pentru: psihoterapie, dezvoltare personala si profesionala, psiho-nutritie, consiliere de cuplu, consiliere varstnici, consiliere copii, evaluare clinica, elaborare rapoarte psihologice, eliberare avize psihologice, psihoeducatie.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 200 de lei.

Sedintele la psiholog sunt o placere pentru clientii care vin la cabinetul Nicoletei Pitu. Oamenii au notat in recenzii ca au fost impresionati de profesionalismul, empatia, dedicarea si rabdarea de care a dat dovada psihologul in relatia cu ei, ajutandu-si sa-si croiasca un drum nou in viata, catre autocunoastere, autocontrol si eliberarea de poverile trecutului. Faptul ca se pot deschide cu usurinta in fata acestui psiholog ii ajuta pe oameni sa ajunga rapid la rezultatele pe care le urmaresc.

4. Violeta Popa

Un alt psiholog din sectorul 3 care este cunoscut si apreciat pe plan local este si psih. Violeta Popa. In cabinetul sau poti opta pentru: consiliere psihologica, terapie cognitiv-comportamentala, NLP, sexterapie, psihologie sportiva, LGBT, consiliere familie si cuplu. Psihologul psihoterapeut Violeta Popa a colaborat cu diverse cluburi sportive, dar si cu Institutul National de Medicina Aeronautica si Aerospatiala Bucuresti. Are o experienta de peste 15 ani in psihoterapie individuala sau de cuplu si familie, fiind pasionata de meditatie, yoga, natura si de le oferi oamenilor ajutorul de care au nevoie. Participa frecvent la conferinte si seminarii pentru a se dezvolta si a fi la curent cu cele mai noi abordari in domeniu. 

O sedinta de consiliere psihologica are un cost de 250 de lei.

Bucurestenii ii sunt recunoscatori psihologului Violeta Popa pentru comunicarea directa, rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada in preajma lor, ajutandu-i sa-si depaseasca asteptarile, sa traiasca in armonie si sa se iubeasca in primul rand pe ei insisi, pentru a putea impartasi iubirea si celor din jur.  Timpul petrecut in acest cabinet trece pe nesimtite, iar oamenii raman cu o experienta placuta, simtindu-se ascultati si calauziti catre cea mai buna varianta a lor.

5. Cristina Cuza

Serviciile din cabinetul psih. Cristina Cuza din sectorul 3 al Capitalei sunt destinate persoanelor de toate varstele: psihoterapie individuala sau de cuplu, dezvoltare personala, hipnoterapie, terapia florala Bach. Sedintele se pot desfasura si online, daca nu ai timp sau posibilitatea de a ajunge la cabinet. Cristina Cuza este licentiata a Facultatii de Medicina „Carol Davila” din Bucuresti si are numeroase acreditari si specializari, printre care de psihoterapeut cu specializare in Analiza Tranzactionala si de specialist in terapia florala Bach, pentru echilibrarea emotionala. De asemenea, psihologul are si formare in hipnoterapie, la Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa de la Timisoara.     

O sedinta de consiliere psihologica de 50 de minute are un tarif de 250 de lei.

Pregatirea si experienta acestui psiholog sunt apreciate de cei care ii trec pragul, pentru ca oamenii sunt ajutati sa se regaseasca, sa-si recapete increderea in fortele proprii si pofta de viata, descoperind in ei noi resurse pentru a se transforma, din punct de vedere emotional. Bucurestenii au mai subliniat si ca in cabinet este o atmosfera placuta si confortabila, iar unii dintre ei au apreciat si serviciile online.

Concluziile noastre

Poti merge la un psiholog din sector 3 atat pentru diverse probleme (depresie, anxietate, tulburare de stres post-traumatic, tulburari de alimentatie), cat si pentru a te dezvolta personal, exploatandu-ti potentialul propriu. De asemenea, daca treci printr-un moment dificil  (divort, pierderea locului de munca, decesul unei persoane apropiate), nu ezita sa te adresezi cu incredere unui specialist bun, cum sunt psihologii pe care i-ai putut descoperi in acest articol. 

Psihologii din acest sector al Bucurestiului sunt bine pregatiti, iar impreuna cu ei poti gasi cele mai bune solutii la problemele cu care te confrunti, indiferent de natura lor. Totodata, pe langa consiliere si psihoterapie, poti urma programe de dezvoltare personala si profesionala care te vor ajuta sa avansezi in cariera sau sa capeti autocontrol.