Meniu

Psiholog Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand cauti ajutor specializat pentru probleme de sanatate emotionala si tulburari de comportament, ai nevoie de un cabinet in proximitatea ta, la care sa ajungi usor ori de cate ori este nevoie de evaluare sau de sedinte de terapie, de aceea un psiholog in sector 4 ar fi o optiune avantajoasa pentru tine din punct de vedere al accesibilitatii. Daca nu ai gasit inca un specialist competent in apropierea ta, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata serviciilor de profil din aceasta zona a Capitalei.

Citeste-l pana la capat pentru a putea identifica cele mai bune optiuni in privinta unui cabinet de psihologie in sector 4 care sa iti indeplineasca nevoile si exigentele.

Cat costa o sedinta la psiholog in sector 4?

Daca esti hotarat/-a sa apelezi la serviciile unui psiholog in sector 4, te astepti probabil la un plan de tratament cu mai multe sedinte sau vrei pur si simplu sa rezolvi o problema rapid, fara a te indeparta prea mult de locuinta sau de serviciu. De aceea ai vrea sa fii pregatit/-a pentru a achita costurile consultatiei sau sedintei. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele pentru o sedinta la psiholog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Clinica Alegria
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Interior placut si elegant
 • Medici si psihologi profesionisti, cu experienta
 • Comunicare buna cu pacientul
 • Rezolvari pentru o gama larga de probleme
Psiho-At
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Oferta bogata de sedinte de terapie
 • Metode moderne de tratament
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie in abordarea problemelor clientilor
Cristian Agrapinei
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Cabinet primitor si placut amenajat
 • Psiholog profesionist si bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Persoana calda
 • Comunicare excelenta
 • Tarife accesibile
Ioana Marculescu
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta placuta si relaxanta
 • Profesionalism si empatie
 • Fire blanda si comunicativa
 • Rezultate deosebite in urma terapiei
Melania Ciobotaru
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog profesionist si experimentat
 • Rabdarea si empatia abordarii clinetilor
 • Cadrul relaxant al sedintelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor de psiholog din sector 4

Este vorba despre sanatatea ta emotionala, de aceea vrei sa te asiguri ca este corect evaluata de un psiholog in sector 4, cu experienta si competente certificate prin diplome de specialitate, dar si de clientii care au apelat la serviciile lui. Pentru ca nu este usor sa te decizi, sectiunea urmatoare a articolului iti vine in intampinare cu informatii relevante despre cabinetele din top. Vei afla despre standardele la care lucreaza, oferta completa de servicii si marturii relevante ale experientelor inregistrate intre peretii cabinetelor din top.

1. Clinica Alegria

Clinica Alegria, specializata in servicii de psihiatrie, psihologie, logopedie pentru toate varstele este locul ideal in care poti gasi un psiholog bun in sector 4, in unul dintre cele trei centre ale sale: Sediul 1 – Strada Turnu Magurele 240 -242, Sediul 2 – Strada Intrarea Gilaului 5, si Sediul 3 – Strada Intrarea Gilaului 7. Serviciile pentru adulti includ: psihiatrie, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie de grup, psihoterapie online, evaluare psihologica, terapii alternative, teste genetice Genecept Assay, consultanta pentru varstnici. Sase din cei sapte psihologi cu experienta au si calificarea de psihoterapeuti. Consilierea psihologica clinica si evaluarea psihologica clinica fac parte din pachetul de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in limita plafonului asigurat de catre aceasta institutie.

Pentru serviciile unui psiholog din acest centru, tarifele se pot vizualiza pe site. O sedinta de psihoterapie adulti te va costa 250 de lei.

Pacientii se declara foarte multumiti de prestatiile Clinicii Alegria, mentionand ca puncte forte ale experintei inregistrate aici atmosfera relaxanta din cabinete, interiorul elegant si placut, calitatea consultatiilor si sedintelor de terapie, medicii si psihologii profesionisti si comunicativi si rezolvarea eficienta a problemelor medicale, comportamentale sau emotionale pentru care au venit aici.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Alegria
Vezi Pareri

2. Psiho-At

Psiho-At este brandul sub umbrela caruia sunt prestate serviciile Camelia Mladin, psiholog care ofera clientilor psihoterapie, psihoterapie online, consiliere psihologica si parenting, in cele doua sedii, in Cabinetul psihologic din Sector 1 , Strada Smaranda Braescu 3, si in Cabinetil psihologic din Sector 4 , Bucuresti, Bulevardul Gheorghe Șincai 13. In sedintele sale, practicianul foloseste metode moderne de tratament, precum analiza tranzactionala, terapia prin desensibilizare si reprocesare prin miscari oculare – EMDR si terapia schemelor. Camelia Mladin este psiholog clinician si psihoterapeut, membru al Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT) si membru al European Association of Tranzactional Analysis (EATA).

Si acest psiholog din sector 4 are o politica de preturi transparenta, vizibila pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie sau pentru consiliere psihologica, pretul este de 200 de lei.

Clientii cabinetului au o parere favorabila despre serviciile de calitate ale acestuia, despre oferta bogata de sedinte de terapie, despre metodele utilizate de specialist, despre profesionalismul si amabilitatea acestuia, precum si despre empatia abordarii problemelor care i-au fost supuse atentiei.

3. Cristian Agrapinei

Cristian Agrapinei este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si isi desfasoara activitatea la Cabinetul sau individual de psihologie din sector 4, din anul 2021. Tanarul specialist pune aici la dispozitia clientilor consiliere psihologica, evaluare psihologica, dezvoltare personala si autocunoastere, servicii psihologice online.

Pe site-ul web al cabinetului sau se pot vizualiza preturile practicate pentru fiecare serviciu din oferta. O sedinta individuala de consiliere psihologica are pretul de 150 de lei.

Clientii apreciaza cabinetul primitor si placut amenajat, profesionalismul si amabilitatea psihologului, un tanar bine pregatit si o persoana calda si empatica, comunicarea excelenta si tarifele accesibile.

4. Ioana Marculescu

Cabinetul de Psihoterapie si Dezvoltare personala Psiholog Ioana Marculescu din sector 4 se adreseaza locuitorilor din Capitala cu servicii specializate de terapie individuala, psihoterapie, terapie de cuplu si terapie de familie. Abordarea psihoterapeutica este una eclectica, imbinand in principal metodele si tehnicile psihoterapiei cognitiv-comportamentale cu cele ale psihoterapiei experientiale, in functie de nevoile, personalitatea si problematica clientului. Psihologul clinician si psihoterapeutul din acest cabinet ofera si consiliere si psihoterapie online.

Serviciile si tarifele sunt publicate pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie individuala se plateste suma de 200 de lei. 

Clientii recomanda serviciile de calitate ale cabinetului, experienta relaxanta si placuta din cadrul sedintelor, profesionalismul si empatia psihologului, o fire blanda si comunicativa, precum si rezultatele deosebite obtinute in urma terapiei.

5. Melania Ciobotaru

Cabinetul individual de psihologie Melania Ciobotaru, infiintat in anul 1999 in sectorul 4 al Bucurestiului, este locul in care vei gasi un psiholog competent pentru evaluari si examinari de psihologia muncii si psihologie organizationala, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, consiliere, psihoterapie experientiala individuala, de cuplu si de grup, psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala. Melania Ciobotaru, psiholog clinician si psihoterapeut, are o experienta de peste 20 in acest domeniu si un portofoliu de peste 10.000 de clienti testati psihologic auto sau consiliati in probleme delicate.

O sedinta de consiliere psihologica sau de psihoterapie are pretul de 200 de lei.

Clientii sunt incantati de experienta la acest cabinet, de serviciile de calitate, de profesionalismul si experienta psihologului, de rabdarea si empatia cu care abordeaza persoanele care ii solicita ajutorul specializat si de cadrul relaxant al sedintelor.

Concluzii

Pentru problemele emotionale si comportamentale, pentru evaluari clinice, pentru fobii si stari depresive te poti adresa cu incredere unui psiholog in sector 4. Vei gasi in cabinetele din clasamentul prezentat in acest articol specialisti dedicati profesiei, cu empatie si rabdare fata de clienti, dispusi sa asculte si sa ofere solutii pentru depasirea momentelor de criza. Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru bunastarea ta psihica si emotionala, alegand cabinetul din Bucuresti care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.