Meniu

Psiholog Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simti ca in ultima vreme ti-au scapat emotiile de sub control si ai nevoie de ghidarea unui psiholog din Sectorul 5 pentru a-ti recapata echilibrul emotional? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci cabinete de psihologie la care poti apela cu incredere in capitala. Multe persoane apeleaza la ajutorul unui terapeut in momentul in care traverseaza o perioada sensibila in viata lor sau atunci cand vor sa se dezvolte cat mai mult pe plan personal si profesional. Psihologul este vazut ca un ghid in diverse momente sufocante, proiectandu-i pacientului o alta perspectiva asupra propriilor trairilor. Daca si tu simti ca ai nevoie sa discuti cu un specialist in legatura cu sentimentele si emotiile care te-au incercat in ultima vreme, cel mai bine ar fi sa iti faci programare la un cabinet de psihologie. Terapeutul asigura sprijin si intelegere in calatoria catre intelegerea propriilor emotii, combaterea traumelor si echilibrarea starilor interioare. 

Daca locuiesti si tu in Sectorul 5 sau in apropierea acestuia si vrei sa apelezi la ajutorul unui psiholog care sa iti ofere un sprijin emotional de specialitate, te incurajam sa citesti in continuare. In cele ce urmeaza vei descoperi cinci centre specializate catre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi tratat cu profesionalism.

Cat costa o sedinta de terapie la un psiholog in Sectorul 5?

Tariful aplicat pentru o sedinta de terapie la un psiholog din Sectorul 5 difera de la o unitate medicala la alta in functie de nivelul de pregatire a terapeutului, dar si de renumele sau. Pentru a afla care sunt tarifele practicate in mod concret, consulta-te cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Ioana Radu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Interactiune terapeut-pacient excelenta
 • Rezultate ireprosabile
 • Tehnici eficiente
 • Experienta vasta
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Roxana Mihailescu
220 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 220 Ron
 • Profesionalism si rabdare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Rezultate ireprosabile
 • Efecte rapide
 • Interactiune terapeut-pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Empatie si intelegere
Ionela Draghici
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Tratament personalizat
 • Proces sigur de vindecare
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Sedinte de terapie profesionale
Petronela Nederi
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate remarcabile
 • Experienta vasta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Amenajare placuta
 • Nivel ridicat de confort
Daniela Dumitru
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Interactiune terapeut-pacient excelenta
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Rezultate ireprosabile
 • Sedinte de terapie personalizate
 • Efecte pozitive rapide
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un psiholog in Sectorul 5 de incredere

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un psiholog in Sectorul 5 cu o buna pregatire in domeniu, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci clinici catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, unde vei fi intampinat de terapeuti bine pregatiti in domeniu. Citeste cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat mai jos si afla, de asemenea, care este si impresia celorlalti pacienti care au apelat la acestia:

1. Ioana Mihaela Radu

Ioana Mihaela Radu este o doamna psiholog din Sectorul 5 cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, specializata in psihoterapie cognitiv comportamentala, psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si psihologia transporturilor. A debutat cu un atestat in psihologia transporturilor, urmand ca in prezent sa devina psiholog practicant in supervizare, atestat in psihoterapie cognitiv comportamentala din iulie 2023. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: raport expertiza psihologica, terapii scurte centrate pe solutii pentru adulti, consiliere pentru copii, consiliere pentru adolescenti, terapii de scurta durata focalizate pe problema, consiliere psihologica in situatie de criza, terapii standard de relaxare si sugestive, consiliere si terapie suportiva, dezvoltare personala si autocunoastere, evaluare psihologica nivel de expertiza handicap etc. In cabinetul sau fiecare pacient este primit si tratat cu intelegere, rezultatele obtinute fiind vizibile inca de la primele sedinte. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 200 lei. 

Rating-ul ridicat al doamnei terapeut este dovada faptului ca interactiunea dintre aceasta si pacienti este intotdeauna excelenta. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile si vizibile de la primele sedinte, acestia avand sansa de a urma un proces sigur si eficient de vindecare. Tehnicile si strategiile puse in aplicare sunt eficiente, doamna doctor avand o experienta vasta in domeniu. De asemenea, atmosfera este primitoare si prietenoasa atat pentru adulti, cat si pentru copii. 

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Mihaela Radu
Vezi Pareri

2. Roxana Dana Mihailescu

Roxana Dana Mihailescu este un psiholog clinic autonom din Sectorul 5, psihoterapeut integrativ autonom, consilier de dezvoltare personala, care asigura sedinte de terapie personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu o diploma de licenta in psihologie si un masterat in psihodiagnoza cognitiva si consiliere psihologica, doamna terapeut reuseste sa asigure fiecarui pacient in parte posibilitatea de a fi corect diagnosticat si tratat in functie de problemele cu care se confrunta. Aceasta este, de asemenea, membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, avand experienta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consiliere pentru dezvoltare personala, individuala, de grup, de cuplu, a copiilor, adolescentilor si adultilor, psihoterapie valori si testari psihologice. Din fericire, sedintele se pot desfasura atat online, cat si la sediul specialistului. 

Pretul pentru o sedinta individuala este de 220 lei. 

Profesionalismul, rabdarea, simtul umorului, atentia la detalii si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii apeleaza la ajutorul acestei doamne terapeut. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, efecte incep sa fie vizibile inca de la primele sedinte, chiar interactiunea dintre pacienti si terapeut este una excelenta. De asemenea, atmosfera este intotdeauna primitoare, doamna psiholog dand dovada de empatie si intelegere. 

3. Ionela Draghici

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia este cabinetul individual al Ioanei Draghici din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui psiholog bine pregatit. Aceasta este psiholog cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor in: psihologie clinica, psihologia muncii si organizationala, psihologia aplicata in domeniul securitatii nationale si psihopedagogie speciala/logopedie. Licentiata a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si cu un master in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, Ionela Draghici a activat in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”, Rezidentiat Clinic, urmand ca ulterior sa obtin atestatul de pedagog de recuperare in autism la Centrul Roman de Interventie Sociala si Psihoterapeutica din Iasi. A urmat o multime de cursuri de perfectionare si formare, avand capacitatea in prezent de a pune in aplicare urmatoarele servicii: evaluarea tulburarilor de personalitate, gestionarea emotiilor si evaluarea psihologica clinica, prevenirea consumului de droguri la copii/adolescenti, trauma psihologica, expertiza psihologica, tulburari de comportament alimentar etc. 

Pretul pentru o sedinta de psihologie este de 200 lei. 

Terapeutul a primit o multime de recenzii pozitive, cabinetul sau medical individual avand un rating ridicat. In fiecare interactiune a sa cu pacientii, persoanele cu diverse tulburari emotionale primesc tratamentul cuvenit pentru o vindecare sigura. Rezultatele obtinute sunt excelente, atmosfera primitoare, iar sedintele de terapie sunt atent personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane. 

4. Petronela Nederi

Un alt psiholog din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia este Petronela Nederi, cu o experienta vasta in tratarea eficienta a tuturor pacientilor care este confrunta cu diverse tulburari emotionale. La nivel profesional, aceasta este specializata in psihologie si hipnoza Ericksoniana, logopedie si corectarea limbajului, este psiholog cu libera practica in psihologie clinica, psihologia transporturilor, psihologia muncii etc., asigurand sedinte de terapie de inalta calitate atat pentru adulti, cat si pentru copii. Printre serviciile pe care le asigura se numara si terapia de cuplu, logopedia si corectarea limbajului, consiliere psihologica, hipnoterapie, avand competenta de a trata afectiuni precum depresie si anxietate, atacuri de panica, agorafobie, stima de sine scazuta si emotivitate. De asemenea, are o experienta vasta in combaterea dependentelor si adictiilor pentru jocuri de noroc, alcool, tutun, droguri. 

Pretul pentru o sedinta de terapie este de 180 lei. 

Conform recenziilor postate in mediul online, doamna terapeut reuseste sa intreprinda un act medical ireprosabil, asigurand sedinte personalizate pentru fiecare pacient in parte si rezultate remarcabile atat pentru adulti, cat si pentru copii. Experienta sa vasta in domeniu, amabilitatea si profesionalismul sunt doar cateva constante pentru care pacientii apeleaza la ajutorul sau cu cea mai mare incredere. De asemenea, cabinetul este placut amenajat, fiecare persoana simtindu-se in largul sau. 

5. Daniela Dumitru

In completarea optiunilor de mai sus ti-o prezentam si pe Daniela Dumitru, un psiholog din Sectorul 5 cu o buna pregatire in domeniu. Aceasta a dobandit atestate in: formare profesionala continua in Psihotraumatologie Multigenerationala si Metoda Intentiei, dar si atestat de libera practica in specialitatea Psihoterapie Integrativa. In prezent, este membra in Colegiul Psihologilor din Romania (C.P.R.) si Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei. In cadrul cabinetului sau individual asigura servicii precum: psihoterapie individuala pentru adulti online si in cabinet, psihoterapie de grup prin metoda intentiei, sedinte de terapie personalizate in functie de problemele pacientilor. A participat, de asemenea, la o multime de workshop-uri care au contribuit semnificativ la formarea sa ca terapeut si la dobandirea unor abilitati ireprosabile de tratare. 

Costul aplicat pentru o sedinta de terapie este de 170 lei. 

Interactiunea doamnei terapeut cu pacientii este intotdeauna excelenta, fiecare persoana declarandu-se multumita de ajutorul psihologic de care beneficiaza in cadrul cabinetului. Avand o buna pregatire in domeniu si o experienta vasta in tratarea diverselor probleme emotionale, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile, iar efectele incep sa fie vizibile de la primele sedinte de terapie. De asemenea, sedintele sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat fiecare vizita la cabinet sau online sa isi atinga scopul propus. 

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui psiholog in Sectorul 5 la care sa apelezi cu incredere si care sa te ajute in combaterea tulburarilor emotionale pe care le-ai experimentat in ultima perioada, cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un proces imbatabil de terapie. Stim cat de dificil iti este sa iesi din zona de confort si sa apelezi la ajutorul unui specialist, insa doar un terapeut cu o buna pregatire si experienta in domeniu te poate ajuta sa iti recapeti linistea interioara si capacitatea de a te bucura de viata la adevarata sa valoare.