Meniu

Psiholog Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ritmul agitat al vietii cotidiene, mai ales in Capitala, tot mai multe persoane se confrunta cu stresul, anxietatea si diverse probleme emotionale, pe care le-ar putea rezolva cu ajutorul specializat al unui psiholog din Bucuresti. In cadrul unor sedinte periodice de psihoterapie, vei intelege cauzele si mecanismele care iti afecteaza starea de bine si modul in care iei deciziile in viata.

Daca nu ai identificat inca un psiholog bun in Bucuresti, articolul de fata iti propune un clasament al celor mai bune servicii de psihoterapie din oras, dintre care poti alege singur/-a cabinetul care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.

Cat costa o sedinta de terapie la psiholog in Bucuresti?

Un psiholog din Bucuresti isi stabileste de obicei tarifele in functie de calificarile pe care le are, de problemele tratate si de tipul de terapie pe care il utilizeaza. In pretul final al sedintei se pot include si aspecte ca localizarea cabinetului, avand in vedere ca in centrul Capitalei in general afacerile platesc mai mult pentru spatiul in care isi desfasoara activitatea, in comparatie cu periferia. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor de psiholog din oras, precum si preturile percepute pentru sedintele de psihoterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
 • Solutii terapeutice eficiente
Dr. Teodor Vasile
350 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 350 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Comunicare excelenta
 • Terapii cu rezultate bune
 • Profesionist desavarsit
Clinica Alegria
250 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera relaxanta
 • Interior placut si elegant
 • Medici si psihologi profesionisti, cu experienta
 • Comunicare buna cu pacientul
 • Rezolvari pentru o gama larga de probleme
Dr. Nicoleta Pitu
300 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta deosebita la sedintele de terapie
 • Profesionalism ireprosabil
 • Psihoterapeut dedicat
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera destinsa
 • Comunicare buna
Clinica Senex
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera relaxanta si primitoare
 • Profesionalism si seriozitate
 • Psihoterapeuti foarte buni
 • Orientare spre client si rezolvarea problemelor acestuia
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune cabinete de psiholog din Bucuresti

De priceperea unui psiholog din Bucuresti depind starea ta de bine si metodele prin care poti fi ajutat sa ajungi sau sa revii in cea mai buna forma a ta, psihica si emotionala. De aceea te intereseaza care sunt standardele la care lucreaza, ce calificari si ce experienta are, care este atmosfera din cabinet, cum se comporta cu clientii, pe baza marturiilor acestora. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale. 

Citeste textul pana la capat pentru a afla spre ce cabinet de psiholog din Bucuresti ar trebui sa te indrepti pentru a gasi o solutie pentru problemele tale.

1. Clinica Speranta Sante

Clinica Medicala Speranta Sante, cunoscuta bucurestenilor drept Policlinica Vitan, gazduieste un cabinet de psiholog, cu servicii destinate atat adultilor, cat si copiiilor. Poti conta in cadrul centrului medical pe consiliere psihologica pentru depresie usoara, dificultati la locul de munca, probleme in casnicie, anxietate, insomnie, doliu, probleme de concentrare, consiliere psihologica in dificultati de comunicare parinti-copii, probleme de socializare, dependenta de tehnologie, dezvoltare personala la adolescenti si consiliere parentala in cazul adoptiei, expertiza judiciara, teste de personalitate. Sedintele de consiliere sunt disponibile si prin teleconferinta. Te vei adresa aici psihologului Elena Mocanu. Clinica Speranta Sante din Bucuresti reuneste cabinete de medicina de familie, medicina interna, nefrologie, ecografie, psihiatrie, pediatrie, psihologie, diabet zaharat si nutritie.

Pentru o sedinta de consiliere la psiholog in Bucuresti, pretul este de 100 de lei in aceasta clinica.

Speranta Sante inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor, care au numai cuvinte de lauda pentru experienta avuta aici. Persoanele care au lasat recenzii in mediul online declara ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, personalul este amabil. Totodata, clinica dispune de dotari moderne, iar persoanele care au apelat aici la consiliere, diagnostic si tratament au primit solutii terapeutice eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Dr. Teodor Vasile

Dr. Teodor Vasile este un psiholog apreciat de clientii din Bucuresti si din intreaga tara, care pune la dispozitia celor interesati sedinte de psihoterapie, consiliere psihologica, workshop-uri de dezvoltare personala, cursuri de initiere in arta Feng Shui, curs de autocontrol si control mental, curs de cristaloterapie si curs de Reiki. Cunoscutul terapeut imbina, la Cabinetul sau de Psihoterapie si Psihologie, tehnicile clasice ale psihologiei cu abordari spirituale si ezoterice, apreciind persoana in intregul sau, trup, minte si suflet.

O sedinta de psihoterapie la acest psiholog are pretul de 350 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale cabinetului de psihologie din Bucuresti, atmosfera primitoare, comunicarea excelenta cu psihologul si terapiile cu rezultate bune. Despre dr. Teodor Vasile se apreciaza ca este un profesionist desavarsit, un om minunat, ale carui interventii au avut capacitatea de a schimba in bine vietile celor care au apelat la tratamentele si cursurile sale.

3. Clinica Alegria

Clinica Alegria este un centru medical privat dedicat sanatatii mentale si emotionala, in care pacientii din Bucuresti si nu numai pot accesa servicii pentru adulti si copii, de psihologie, psihiatrie, logopedie si terapie ABA. Te poti adresa aici unui psiholog sau unui psihiatru cu experienta, pentru diferite afectiuni, pentru tulburari de comportament, probleme emotionale, traume, in viata de familie, de cuplu, in cariera sau in relatia cu copiii. Consilierea psihologica clinica si evaluarea psihologica clinica fac parte din pachetul de servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, in limita plafonului asigurat de catre aceasta institutie. Specialistii de la Clinica Alegria pot fi gasiti in unul dintre cele trei centre din sectorul 4, a caror adrese le poti identifica pe site-ul web.

Pentru serviciile la psiholog in Bucuresti, tarifele acestei clinici se pot vizualiza pe site. O sedinta de psihoterapie adulti are pretul de 250 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile Clinicii Alegria, de atmosfera relaxanta din cabinete, de interiorul elegant si placut, de calitatea consultatiilor si sedintelor de terapie, de medicii si psihologii profesionisti si comunicativi si de rezolvarea problemelor medicale, comportamentale sau emotionale pentru care au venit aici.

4. Psiholog Nicoleta Pitu

Nicoleta Pitu este psiholog cu dubla competenta: in psihologia clinica si in psihoterapia cognitiv-comportamentala, cu Drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Are peste 12 ani de experienta in cabinetul sau privat din Bucuresti, in workshop-uri si cercuri de lucru. Serviciile oferite includ: consiliere psihologica, psihodiagnoza, consiliere de cuplu, consiliere varstnici, consiliere copii, consiliere adulti, evaluare clinica, elaborare rapoarte psihologice, dezvoltare personala si psihoeducatie. Psihologul trateaza tulburarile de personalitate, tulburarea depresiva, tulburarea obsesiv compulsiva, anxietatea, atasamentele emotionale nesanatoase si alte probleme emotionale ale clientilor.

O sedinta de psihoterapie te va costa la acest psiholog, 300 de lei.

Clientii au numeroase aprecieri pozitive pentru serviciile de calitate ale cabinetului si pentru persoana psihologului. Acestia marturisesc ca au avut o experienta deosebita la sedintele de terapie, ca Nicoleta Pitu este de un profesionist ireprosabil, un psihoterapeut dedicat, o persoana empatica si zambitoare, a carei prezenta contribuie la atmosfera destinsa si la facilitatea comunicarii.

5. Clinica Senex

Daca esti in cautarea unui psiholog bun, il poti gasi in cadrul Clinicii Senex, la sediul din Bucuresti sau la cel din Pitesti. Aici activeaza o echipa de profesionisti cu experienta care ofera consiliere pentru dezvoltare personala si terapie psihologica printr-o abordare holistica, pentru intregul spectru de dificultati emotionale, cum ar fi depresie, anxietate, stres profesional sau dificultati de relationare. Poti accesa psihoterapie individuala, de cuplu, de grup, de familie, workshop-uri, grupuri de dezvoltare personala si avize. Clinica este condusa de Bogdan Stoian, psiholog clinician, care a adunat in jurul sau un colectiv alcatuit din cinci psihologi dedicati meseriei, cu diverse competente.

Pentru o sedinta de psihoterapie individuala, clinica percepe suma de 200 de lei.

Persoanele care au trecut pragul clinicii spun ca au avut aici o experienta placuta, cu servicii de calitate, atmosfera relaxanta si primitoare, profesionalism si seriozitate, psihoterapeuti foarte buni, orientati spre client si rezolvarea problemelor acestuia.

Concluzii

Serviciile unui psiholog bun in Bucuresti pot reprezenta o resursa valoroasa pentru gestionarea stresului, anxietatii si altor probleme emotionale. Consultanta si evaluarea psihologica, precum si sedintele periodice de psihoterapie ofera oportunitati de a intelege mai bine cauzele si mecanismele care iti afecteaza starea de bine si modul in care adopti decizii in viata. Capitala este orasul in care exista o varietate de optiuni de inalta calitate pentru un cabinet de psihologie. Cele prezentate in clasamentul din acest articol ofera servicii de calitate, cu propriile abordari si tarife. 

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna hotarare pentru nevoile tale individuale, mergand la un psiholog din Bucuresti la care sa gasesti sprijinul necesar pentru a-ti imbunatati sanatatea mentala si emotionala si pentru a depasi cu brio provocarile cotidiene, intr-un mediu aglomerat si solicitant.