Meniu

Psiholog Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca urmaresti de ceva timp sa gasesti cel mai bun psiholog din Calarasi, in acest articol poti gasi raspunsul de care ai nevoie. Vei intalni in continuare cativa profesionisti dedicati, care sunt specializati in diverse ramuri ale psihologiei si care sunt apreciati pentru abordarea lor plina de empatie si rabdare si pentru rezultatele bune obtinute impreuna cu clientii.

Fie ca te confrunti cu anxietate, depresie, stima de sine scazuta, timiditate sau tulburari de ordin psihic, poti primi in cabinetele acestor specialisti sprijinul necesar pentru a-ti recapata echilibrul emotional si a putea trai o viata sanatoasa si fericita. Descopera in continuare care sunt psihologii bine cotati din Calarasi si cat costa serviciile lor!

Cat costa o vizita la psiholog in Calarasi?

Pentru a face o vizita la un psiholog in Calarasi este necesar sa te programezi cu cateva zile sau saptamani in avans. Costul unei sedinte de consiliere psihologica variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Mihaela Andrei
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Terapie pentru copiii cu tulburare din spectru autist
 • Evaluare si terapie logopedica pentru copii si adulti
 • Examinare psihologica pentru angajati
 • Consiliere online
 • Avize psihologice
Geanina Domnica
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog clinician si psihopedagog
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Terapie pentru copiii cu nevoi speciale
 • Psihologia muncii si organizationala
 • Consiliere pentru parinti
 • Terapie cu blandete
Alina Constantin
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, de grup
 • Psihoterapie copii si adolescent
 • Terapie pentru timiditate si stima de sine scazuta
 • Tratarea anxietatii si a atacurilor de panica
 • Mediu confortabil si confidential
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 cabinete la care poti merge la psiholog in Calarasi

Sunt trei cabinete private la care poti merge la psiholog in municipiul Calarasi. Iata care sunt acestea si ce parere au oamenii despre serviciile de care au beneficiat in aceste locatii.

1. Mihaela Andrei

Mihaela Andrei este psiholog autonom in psihologie clinica, psihopedagogie speciala si psihologia muncii si organizationala, avand o experienta de 15 ani in lucrul cu copiii si adultii. In cabinetul sau din Calarasi, psihologul ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica pentru copii si adulti, evaluare si recuperare a copiilor tipici sau cu nevoi speciale (sindrom Down, autism, deficiente mintale), consiliere vocationala, terapie logopedica. Pentru parintii care au copii cu deficiente sunt oferite sedinte de consiliere care sa-i ajute sa faca fata impactului emotional. De asemenea, se emit avize psihologice pentru adoptii si fertilizare in vitro si se fac examinari psihologice periodice sau la angajare.

Sedinta de consiliere psihologica are un tarif de 100 de lei. 

Opiniile clientilor arata cat de apreciat este acest psiholog in Calarasi. Parintii spun ca micutii lor se simt in siguranta si confortabil la terapie datorita abordarii profesioniste si calde, empatiei si intelegerii de care au parte. Oamenii mai puncteaza si ca locatia este frumos amenajata si primitoare, pentru ca fiecare persoana, indiferent de varsta, sa se simta in largul sau si pusa in valoare.

2. Geanina Domnica

Un alt psiholog clinician apreciat in Calarasi este Geanina Domnica, profesor de psihopedagogie speciala in cadrul Scolii Gimnaziale Speciale nr. 1 din Călărași. Dupa ce a studiat la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea „Transilvania” din Brasov, a urmat un master in Psihodiagnoza personalitatii la Universitatea „Ovidius” din Constanta. Astfel, Geanina Domnica este specializata in psihopedagogie speciala, psihologie clinica si psihologia muncii si organizationala si participa la numeroase cursuri de perfectionare.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 de lei.

Oamenii care au pasit in acest cabinet se declara cuceriti de eficienta sedintelor de consiliere sau terapie, motivand ca psihologul este un „suflet minune”, ca este empatica, blanda, foarte bine pregatita si ca este laudata inclusiv de medici din Bucuresti pentru progresele inregistrate in randul copiilor cu nevoi speciale. Parintii spun ca pur si simplu copiii lor ies bucurosi din cabinetul psihologului.

3. Alina Gratiela Constantin

In Cabinetul Individual de Psihologie Alina Gratiela Constantin se efectueaza si psihoterapie individuala, de cuplu, de grup, de familie sau pentru copii si adolescenti. Si pentru parinti sunt puse la dispozitie sedinte de consiliere in parenting, astfel incat sa aiba copii fericiti si impliniti, cooperanti si sanatosi din punct de vedere emotional. Sunt tratate la cabinet diverse afectiuni si probleme: timiditate, stima de sine scazuta, anxietate, atacuri de panica, fobii, adictii, depresie, stres, divort etc.

O sedinta de consiliere psihologica are un pret de 130 de lei.

Pentru unii calaraseni, acest cabinet a devenit un spatiu in care se simt confortabil in siguranta si liberi sa-si exprime punctele de vedere si gandurile, fara teama de a fi judecati. Intr-un mediu confidential si caracterizat prin cooperare si sustinere, clientii pot pasi spre o noua viata, in care invata despre sanatatea psihica, despre lucrurile si obiceiurile nocive din viata lor ce trebuie depasite si despre importanta lor pe aceasta lume.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un psiholog in Calarasi, nu ezita sa te programezi la unul dintre cabinetele prezentate in articol. Oferta de servicii din aceste cabinete private este variata, incluzand atat evaluare si terapie pentru copii, cat si pentru adulti.

Intr-un cabinet psihologic beneficiezi de consiliere in momentele dificile din viata (divort, pierderea unei persoane dragi, diagnosticarea cu o boala grava etc.), dar si in caz de depresie, anxietate sau alte tulburari psihice. Totodata, psihologul te poate ajuta sa te dezvolti pe plan personal, sa-ti invingi timiditatea si sa scoti la suprafata tot potentialul tau.