Meniu

Psiholog Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te confrunti cu diferite probleme in viata de zi cu zi si ai nevoie de ajutorul unui psiholog in Constanta, articolul de fata iti pune la dispozitie mai multe cabinete la care poti apela, cu scopul de a beneficia de o sedinta de terapie de calitate. Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la psihologul pe care-l consideri cel mai potrivit pentru tine.

Intrucat numarul psihologilor care isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete individuale din Constanta este unul generos, s-ar putea sa-ti fie dificil sa renunti la unul in favoarea altuia. Pentru a-ti facilita procesul de decizie, am inclus in articol informatii utile despre activitatea terapeutilor, ca de exemplu experienta acumulata in domeniu si tarifele practicate.  

Cat costa o sedinta de terapie cu un psiholog din Constanta?

Dupa cum am mentionat mai sus, unul din aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere inainte de a te programa la un psiholog in Constanta este pretul. Fiecare cabinet vine cu propriile sale tarife si pachete de servicii, asa ca ideal este sa te interesezi din timp in legatura cu aceste detalii. Consulta tabelul urmator pentru a afla care sunt sumele de la care pornesc preturile sedintelor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Gabriela Vasiloaia
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Preturi accesibile
Claudia Talpeanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Personal bine pregatit
 • Preturi accesibile
 • Mediu cald si primitor
Georgeta Ciobanu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii la domiciliu
 • Sedinte online
 • Atmosfera placuta
 • Gama variata de servicii
Elena Popescu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Program flexibil
 • Experienta in domeniu
 • Atitudine pozitiva
 • Psihoterapie online
Daniela Luca
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal competent
 • Experienta in domeniu
 • Empatie si implicare
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete unde poti gasi un psiholog in Constanta

Cei care se afla in cautarea unui psiholog bun in Constanta pot folosi lista de mai jos drept punct de pornire. In cadrul clinicilor prezentate isi desfasoara activitatea profesionisti din domeniu, care pot efectua un portofoliu variat de servicii. In general, serviciile lor se adreseaza pacientilor de toate varstele, asa ca nu ezita sa apelezi la acesti psihologi pentru o programare:

1. Gabriela Vasiloaia

Lista incepe cu Gabriela Vasiloaia, a carei activitate in calitate de psiholog in orasul Constanta a inceput in anul 2008, iar din 2012 si-a deschis propriul cabinet individual. Studiile de licenta si le-a efectuat la Universitatea Ovidius, iar pe cele de master la Universitatea Andrei Saguna. In cadrul cabinetului se pot efectua mai multe tipuri de teste, ca de exemplu inventarul de depresie Beck, sistemul ASEBA pentru copii si adolescenti, scala de inteligenta Wechsler, instrumentul Denver II etc. Tot la cabinet se poate elibera si aviz psihologic pentru interventii chirurgicale. Cu privire la program, cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 10 si 18. Cei interesati de o programare pot folosi numarul de telefon sau adresa de E-mail de pe site.

Pretul psihoterapiei pentru copii, adolescenti si adulti este de 150 de lei.

Exista mai multe aspecte pe care oamenii le apreciaza in ceea ce priveste activitatea psihologului Gabriela Vasiloaia, precum profesionalismul, empatia, inteligenta si confidentialitatea. Atat adultii care au venit la cabinet in interes propriu, cat si parintii care au apelat la serviciile dedicate copiilor, au avut parte de o experienta pozitiva si mai ales, de rezultate. Preturile sunt si ele accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre Gabriela Vasiloaia
Vezi Pareri

2. Claudia Talpeanu

Cel de-al doilea cabinet al unui psiholog din Constanta spre care se pot orienta oamenii este Psihotomis. Aici isi desfasoara activitatea Claudia Mioara Talpeanu, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Ovidius, care a participat pe parcursul carierei la mai multe cursuri de formare profesionala. In ceea ce priveste modul in care se desfasoara prima sedinta de psihoterapie individuala, aceasta dureaza 50 de minute, timp care presupune cunoasterea si acomodarea intre pacient si terapeut. Persoanele care nu se pot deplasa pana la cabinet din diverse motive pot opta pentru sedinte de terapie online fie pe Skype, fie Whatsapp sau la domiciliu, caz in care se percepe o taxa de 50 de lei.

O sedinta de psihoterapie individuala, consiliere sau dezvoltare personala costa 200 de lei. In cazul sedintelor efectuate in mediul online, pretul variaza intre 200 si 400 de lei.

Au existat mai multe cazuri in care sedintele efectuate in cadrul cabinetului Psihotomis i-au ajutat pe oameni sa-si regleze viata. Abordarea profesionala si empatia de care psihologul da dovada sprijina crearea unui mediu sigur, in care pacientii se pot exprima liber.

3. Georgeta Ciobanu  

Tot in scopul de a beneficia de sedinte de psihoterapie de calitate la cabinetul unui psiholog din Constanta, persoanele interesate pot opta pentru serviciile oferite de Georgeta Ciobanu. Cu privire la studiile efectuate in domeniu, aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Andrei Saguna, iar mai apoi a urmat un master in psihologie clinica, evaluare si interventie terapeutica. In perioada 2008-2015, a ocupat functia de psiholog in cadrul Fundatiei World Vision Romania. Experienta acumulata pe parcursul carierei sprijina efectuarea unui portofoliu variat de servicii, in care sunt incluse ramuri precum psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologia educationala etc. De asemenea, cabinetul lucreaza doar pe baza de programare si este deschis de luni pana vineri intre orele 11 si 19.

Pretul sedintei de psihoterapie este de 200 de lei.

Mai multe persoane o recomanda pe Georgeta Ciobanu pentru implicarea totala in solutionarea problemelor, comunicarea eficienta, rabdarea si empatia de care aceasta da dovada. Spatiul in care se desfasoara psihoterapia este unul confidential, profesional si adecvat, care inspira siguranta. De asemenea, sfaturile primite in timpul sedintelor i-au ajutat pe oameni sa depaseasca momente dificile cu care se confruntau la momentul respectiv.

4. Elena Popescu

Lista continua cu un alt cabinet individual de psihologie din Constanta si anume cel al Elenei Popescu, absolventa a Universitatii Ovidius. Experienta acumulata in domeniu din 2005 si pana in prezent sprijina efectuarea unor sedinte de psihoterapie de calitate, in cadrul carora pacientii pot descoperi mai multe aspecte despre propria persoana. Gama de servicii la care au acces oamenii include psihoterapia individuala, de cuplu, pentru copii, adolescenti, evaluarea psihologica si psihodiagnosticul. Cabinetul este deschis intre orele 9 si 18, de luni pana vineri.

Cu privire la pretul sedintei de terapie, acesta este de 150 de lei.

Cei care aleg sa viziteze cabinetul Elenei Popescu pentru a beneficia de o sedinta de psihoterapie sau de un alt serviciu prestat in cadrul acestuia, o fac datorita abilitatilor sale de comunicare. Mai mult decat atat, experienta placuta de care au parte oamenii ii determina pe acestia sa revina de fiecare data cand au nevoie de sprijin din acest punct de vedere.

5. Daniela Luca

Topul se incheie cu un ultim cabinet de psihologie clinica si psihoterapie din Constanta, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea Daniela Luca. Serviciile efectuate la cabinet includ sedintele de psihoterapie, evaluarea psihologica, logopedia, dezvoltarea personala etc. Ele se adreseaza atat adultilor care isi doresc sa faca o schimbare in viata lor, cat si copiilor sau adolescentilor. Pentru programari, persoanele interesate pot suna la numarul de telefon al cabinetului. Tot acolo pot obtine mai multe informatii despre modul in care va decurge prima sedinta de psihoterapie. Cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 9 si 20.

Pretul sedintei de psihoterapie este de 200 de lei.

In recenziile pe care le-au lasat cabinetului de psihologie, mai multe persoane au adus cuvinte de lauda la adresa psihologului de aici pentru profesionalismul si empatia de care da dovada. Pacienti de toate varstele au avut parte de o experienta placuta la cabinet, datorita abordarii personalizate.

Concluzii

In concluzie, exista mai multe cabinete individuale care apartin unor psihologi din Constanta cu experienta in domeniu, la care te poti programa. Alege-l pe cel pe care il consideri cel mai potrivit pentru tine in situatia de fata si programeaza-te la o sedinta terapie!