Meniu

Psiholog copii Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unui psiholog pentru copii in Arad, prin parcurgerea articolului de fata vei obtine informatii utile cu privire la activitatea cabinetelor din oras care te pot ajuta in acest sens. De regula, in cadrul lor isi practica meseria terapeuti cu experienta in domeniu, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi solutii personalizate, in functie de particularitatile pacientului. 

Chiar daca ramura de psihologie pentru copii nu este la fel de dezvoltata in Arad, precum este cazul in alte orase din tara, tot poti beneficia de servicii de calitate, la preturi accesibile. Cabinetele de aici pun la dispozitia persoanelor interesate un portofoliu variat de servicii, care nu se limiteaza doar la psihoterapie individuala. 

Cat costa o sedinta de terapie cu un psiholog pentru copii in Arad? 

Pretul unei sedinte de terapie cu un psiholog pentru copii din Arad difera de la un cabinet la altul si tocmai de aceea, ideal este sa-ti stabilesti din timp un buget. Exista parinti care aleg efectuarea unor sedinte de terapie in familie, care tind sa fie mai costisitoare. Sumele de la care pornesc tarifele sedintelor dedicate copiilor sunt prezentate in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Alina Gordan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
Ioana Nemeti Pasca
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Doar pentru copii +12
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cabinetele care ofera sedinte de terapie cu un psiholog in Arad? 

In randurile urmatoare sunt prezentate doua cabinete la care poti apela, in scopul de a beneficia de expertiza unui psiholog pentru copii in orasul Arad. Pentru a lua decizia cea mai potrivita, tine cont de aspecte precum pregatirea profesionala a terapeutului, experienta acumulata in domeniu pe parcursul carierei si tarifele practicate in cadrul cabinetului respectiv. 

1. Alina Gordan 

Misiunea cabinetului Alinei Gordan este de a sprijini oamenii si familiile lor sa-si regaseasca starea de bine, prin intermediul serviciilor de psihologie pediatrica si nu numai, in Arad. Dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie, aceasta a urmat un Master in Consiliere si Evaluare Psihologica, in scopul de a obtine cunostintele necesare pentru efectuarea unor sedinte de psihoterapie la standarde de calitate cat mai inalte. Evaluarea psihologica, interventia psihologica si activitatile psihoeducative pentru copii fac parte din portofoliul de servicii. De asemenea, incepand cu luna octombrie a anului 2023, cabinetul ofera sedinte de psihoterapie prin intermediul realitatii virtuale. Cei care doresc sa-si faca o programare sau chiar sa afle mai multe detalii despre serviciile prestate, au la dispozitie numarul de telefon al cabinetului. 

Pretul pentru o sedinta de terapie este de 150 de lei.

Mai multe persoane recomanda cu multa caldura serviciile efectuate in cadrul cabinetului Alinei Gordan, datorita dedicarii si implicarii de care da dovada psihologul. Atmosfera este si ea una placuta, in care pacienti de toate varstele se pot relaxa. Empatia si intelegerea de care au avut parte i-a determinat pe multi parinti sa revina la cabinet alaturi de copii pentru o noua sedinta de terapie.

Vezi parerile pacientilor despre Alina Gordan 
Vezi Pareri

2. Ioana Nemeti Pasca  

Cel de-al doilea cabinet spre care se pot orienta parintii, in scopul de a discuta cu un psiholog pentru copii, este cel al Ioanei Nemeti Pasca din Arad. Dupa ce a absolvit Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, aceasta a urmat programul de formare sustinut de Institutul pentru Cuplu si Familie din Iasi. Sedintele se desfasoara exclusiv doar cu programare, iar aceasta se poate face de luni pana vineri, intre orele 10 si 19 la telefon, prin E-mail sau cu ajutorul formularului online de pe site. De asemenea, parintii trebuie sa aiba in vedere faptul ca la sedintele de terapie individuala si de familie pot participa doar copiii care au implinit deja varsta de 12 ani. 

Pretul sedinte de psihoterapie este de 150 de lei. 

Cei care au beneficiat de servicii in cadrul cabinetului Ioanei Nemeti Pasca au apreciat prezenta calda si primitoare a psihologului. Mediul placut si sigur in care se desfasoara sedintele de terapie ii sprijina pe pacienti sa se relaxeze si sa vorbeasca deschis despre probleme cu care se confrunta, astfel incat psihologul sa poata veni cu solutii cat mai utile. 

Concluzii

Prin urmare, daca intentionezi sa-l duci pe cel mic la o sedinta de psihoterapie cu un psiholog pentru copii efectuata in Arad, cele doua cabinete prezentate mai devreme iti stau la dispozitie. Tine cont de informatiile prezentate in articol pentru a face o programare la cabinetul potrivit pentru tine si familia ta!