Meniu

Psiholog copii Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Parintii care se afla in cautarea unui psiholog pentru copii in Brasov au mai multe optiuni din care sa aleaga si tocmai de aceea, ideal este ca acestia sa se intereseze din timp in legatura cu modul in care terapeutii din oras isi desfasoara activitatea. Prima vizita la psiholog are o importanta deosebita pentru pacient, asa ca o experienta pozitiva este esentiala. 

Chiar daca in Brasov exista mai multi psihologi la care pot apela parintii, in scopul de a obtine o consultatie de specialitate pentru copiii lor, nu toti aleg sa faca acest lucru. Aspecte precum hiperactivitatea si dependenta de alte persoane sunt perfect normale la inceput, insa daca nu dispar de la sine, o vizita la psiholog ii poate oferi parintelui sfaturi si indicatii in acest sens.  

Cat costa o consultatie la un psiholog pentru copii in Brasov? 

In ceea ce priveste costul consultatiei de specialitate cu un psiholog pentru copii din Brasov, acesta variaza de la un cabinet la altul. Exemple de factori care pot influenta tariful sunt pregatirea si experienta terapeutului care se ocupa de efectuarea consultatiei. Verifica tabelul urmator pentru a descoperi suma de la care pornesc, in general, preturile serviciilor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Dr. Simigiu
Clinica-Verificata
450 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 450 Ron
 • Doctor in psihologie
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri si proiecte
 • Servicii online
Clinica New Line
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Diverse specializari
 • Atmosfera placuta
 • Contract CNAS
Centrul Anima
100 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 100 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Cursuri de formare
 • Diverse servicii
 • Preturi mai mici ca la alte clinici
Dr. Otilia Todor
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Doctor in psihologie
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Diverse servicii
 • Tabere pentru copii
Ioana Toma
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Servicii online
 • Experienta in domeniu
 • Participari la workshopuri si conferinte
 • Cursuri in strainatate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti gasi un psiholog pentru copii in Brasov 

Mai jos sunt prezentate cabinetele a cinci psihologi pentru copii din Brasov, care te pot ajuta cu informatii utile despre starea de sanatate a celui mic. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile lor este sa-l alegi pe cel pe care-l consideri cel mai potrivit pentru copilul tau, iar mai apoi, sa stabiliti impreuna data si ora programarii. Mai multe informatii vei afla la cabinet: 

1. Dr. Aurora Simigiu 

Primul psiholog pentru copii la care pot apela oamenii in Brasov este Aurora Simigiu, care a absolvit in anul 1996 Facultatea de Sociologie Psihologica din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar mai apoi, in 2011 a efectuat un Master in consiliere Psihologica si Educationala. Experienta acumulata in timpul activitatii profesionale ii permit sa ofere solutii individualizate pacientilor de toate varstele, de la copii, la adolescenti si adulti. De asemenea, aceasta a participat la mai multe cursuri de perfectionare, proiecte nationale si internationale. Printre subiectele dezbatute in articolele publicate de terapeut se numara impactul tehnologiei asupra copiilor, consilierea pentru cariera a elevilor, violenta domestica etc. Programarile se fac cu ajutorul numarului de telefon. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie la cabinet sau online este de 450 de lei si dureaza 50 de minute.

Activitatea Dr. Aurora Simigiu se caracterizeaza prin empatie, profesionalism si creativitate, dupa cum au observat mai multe persoane care au apelat la serviciile sale intr-un moment dificil din viata lor. Efectele terapiei se vad la putin timp dupa efectuarea sedintelor, iar vizita la terapeut devine un moment de relaxare, de care oricine se poate bucura.  

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aurora Simigiu
Vezi Pareri

2. Clinica New Line 

In cadrul clinicii medicale New Line exista un departament special dedicat psihologiei pentru copii in Brasov, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea specialisti bine pregatiti si cu experienta in domeniu. Mai exact, parintii le pot gasi aici pe Camelia Bolocan si Diana Ruican, psihologi pediatrici care ii ajuta pe copii sa-si gaseasca echilibrul emotional prin intermediul unor metode si tehnici creative. Activitatea clinicii a inceput in mod oficial in anul 2011, iar de atunci si pana in prezent echipa de aici a continuat sa-si imbunatateasca tehnicile de lucru in scopul de a oferi servicii de calitate tuturor pacientilor. De asemenea, pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la consultatii de calitate, New Line dispune de contract cu CNAS. 

Fara bilet de trimitere, pretul psihoterapiei este de 200 de lei. 

Personalul clinicii New Line este apreciat pentru profesionalismul, empatia si promptitudinea de care da dovada. Primarea calduroasa de care pacientii au parte ii ajuta sa se relaxeze in timpul vizitei, pentru a putea comunica deschis cu psihologul. Un alt aspect ce merita mentionat este aparatura de ultima generatie pe care clinica o are in dotare.  

3. Centrul Anima 

Activitatea centrului Anima a inceput din dorinta de a le oferi parintilor sprijinul de care acestia au nevoie, indiferent ca se afla in cautarea unui psiholog pentru copii sau a unui logoped in Brasov. La centru isi desfasoara activitatea Alina Leahu, iar competentele sale includ sfera de evaluare si consiliere sau psihoterapie a copilului, adultului, cuplului si familiei. Tot aici, oamenii ii pot gasi pe Ioana Patrasc si pe Claudiu Patrasc, absolventi ai Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei. De asemenea, echipa centrului a urmat mai multe cursuri de formare profesionala, in scopul de a oferi un portofoliu de servicii cat mai variat. In afara de sedinta de psihoterapie, oamenii mai pot opta si pentru o evaluare psihologica, in care este inclus raportul de evaluare. 

Pretul sedintei de psihoterapie la clinica este de 100 de lei si dureaza 60 de minute.  

Parintii care au ales sa-i duca pe copii la Centrul Anima pentru a beneficia de o sedinta de psihoterapie au avut parte de o experienta placuta, datorita personalului de aici, care da dovada de amabilitate si rabdare. In plus, tarifele practicate de clinica sunt foarte accesibile. 

4. Dr. Otilia Todor  

Un alt centru in cadrul caruia persoanele interesate pot gasi un psiholog pentru copii este cel al Dr. Otilia Todor din Brasov. In afara de fondatoarea centrului, care este doctor in psihologie, aici isi mai desfasoara activitatea Ioana Todor si Nistor Becia, psihologi clinicieni. Cu mai bine de 20 de ani de experienta in domeniu, personalul poate oferi sfaturi si tratamente eficiente tuturor celor care au nevoie de sprijin. Centrul colaboreaza cu specialisti consacrati atat pe plan national, cat si international, din diverse domenii ale psihologiei. Mai mult decat atat, centrul organizeaza tabere adresate copiilor pentru a sustine o dezvoltare cat mai corecta. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 250 de lei. 

Mai multi parinti care au apelat la serviciile centrului Otilia Todor au fost placut surprinsi de efectele pozitive pe care psihoterapia le-a avut asupra copiilor lor. Acelasi lucru se poate spune si despre cei care au ales sa-i duca pe cei mici intr-una din taberele organizare de echipa de aici. 

5. Ioana Toma 

Ultimul cabinet spre care se pot orienta parintii pentru serviciile unui psiholog pentru copii este cel al Ioanei Toma din Brasov. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 2006, iar mai apoi a urmat cursuri de formare in psihoterapie, atat in tara, cat si in strainatate. De asemenea, Ioana Toma este membra a Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei de Psihoterapie Integrativa Eskine. Dintre competentele obtinute merita mentionate tehnicile cognitiv-comportamentale. Programarile se pot face prin intermediul unui apel telefonic sau cu un mesaj la adresa de E-mail de pe site-ul cabinetului. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 200 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care cabinetul l-a obtinut pe parcursul activitatii sale scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Atmosfera placuta de la cabinet ii determina pe multi parinti sa revina, alaturi de copii, astfel incat sa aiba parte din nou de o experienta placuta, intr-un mediu pozitiv. 

Concluzii

In final, tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unui psiholog pentru copii in orasul Brasov este sa alegi unul din cabinetele de mai sus si sa-l programezi pe cel mic la o intalnire. In functie de particularitatile cazului sau, terapeutul iti poate oferi informatiile de care ai nevoie pentru a-l ajuta din punct de vedere emotional, psihologic si social.