Meniu

Psiholog copii Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un psiholog pentru copii in sector 2? Ei bine, exista mai multe clinici si cabinete individuale care isi desfasoara activitatea in zona respectiva a capitalei si care te pot ajuta in acest sens. Tocmai de aceea, multor parinti li se pare dificil sa ia o decizie, intrucat intalnirea cu psihologul poate avea un impact puternic asupra copilului lor.  

Chiar si asa, cel mai important lucru este ca acestia sa faca primul pas. Printr-o programare la o consultatie in cadrul unui cabinet din sectorul 2, parintii le ofera psihologilor posibilitatea de a se familiariza cu situatia pacientului. Fiecare copil este diferit in felul sau, asa ca este nevoie de o abordare personalizata, din partea unui specialist cu experienta in domeniu.

Cat costa o sedinta cu un psiholog pentru copii in sector 2? 

In functie de psihologul pentru copii din sectorul 2 pe care il alegi pentru efectuarea serviciului, pretul consultatiei cu acesta poate sa fie mai mult sau mai putin accesibil. Un exemplu de factor care influenteaza pretul este chiar pregatirea profesionala a terapeutului. Noi ti-am pregatit, mai jos, un tabel in care sunt prezentate tarifele practicate de mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Maze Center
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete si promotii
 • Atmosfera placuta
 • Servicii online
 • Workshopuri
Psihoterapie Creativa
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera calda
 • Terapie in grup
PsihArt
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Psihoterapie porneste de la 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Locatie accesibila
Diana Ioanes
350 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 350 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
 • Participari la congrese si conferinte
Dr. Aida Ivan
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Personal calificat
 • Atmosfera placuta
 • Servicii VR
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti gasi un psiholog pentru copii in sectorul 2

Cei care se afla in cautarea unui psiholog pentru copii in sectorul 2 al capitalei pot folosi lista de mai jos drept punct de pornire. In descrierile clinicilor au fost incluse informatii utile, atat despre activitatea psihologilor, cat si despre experientele prin care au trecut copiii si parintii care au optat pentru serviciile lor. Tine cont de toate aceste detalii inainte de a face o programare: 

1. Maze Center 

Primul centru spre care se pot orienta parintii care au nevoie de un psiholog pentru copii in Bucuresti, sectorul 2 este Maze Center. Cei trei psihoterapeuti care isi desfasoara activitatea aici sunt Raluca Soare, Ana-Maria Bena si Lorena Lala. Experienta acumulata pe parcursul carierei le ofera posibilitatea de a oferi solutii individualizate tuturor pacientilor. De asemenea, cabinetele sunt amenajate astfel incat sa asigure un nivel ridicat de siguranta si confort. In cazul in care un pacient nu este compatibil cu psihoterapeutul ales, Maze Center ii ofera acestuia posibilitatea de a beneficia de o sedinta gratuita cu un alt specialist din echipa. Sedinta de terapie dureaza in medie 50-60 de minute. Cei care nu pot ajunge la cabinet din diverse motive pot profita de serviciul de psihoterapie online, la doar un click distanta. 

Costul psihoterapiei pentru copii si adolescenti este de 250 de lei. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit la activitatea centrului Maze se numara amabilitatea si profesionalismul terapeutilor, buna organizare si ambientul relaxant in care au loc sedintele de terapie. Efectele pozitive ale tratamentului se pot observa inca de la primele sedinte. Preturile practicate sunt accesibile, iar promotiile si pachetele de servicii reprezinta un bonus. 

Vezi parerile pacientilor despre Maze Center
Vezi Pareri

2. Centrul de Psihoterapie Creativa 

Un alt loc care le ofera oamenilor posibilitatea de a beneficia de expertiza unui psiholog pentru copii din sector 2 este Centrul de Psihoterapie Creativa. In cadrul lui isi desfasoara activitatea Iolanda Gabriela Dinu, psihoterapeut si psiholog clinician, care a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, iar mai apoi a continuat cu un master in terapii cognitiv-comportamentale la Facultatea de Psihologie de la Universitatea Babes-Bolyai. Serviciile pe care le ofera cabinetul nu se limiteaza doar la evaluarea psihologica pentru copii si adolescenti, ci include dezvoltarea rational-emotionala prin jocuri psihoterapeutice si terapia logopedica. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 250 de lei. 

Parintii care au optat pentru serviciile Centrului de Psihoterapie Creativa au apreciat atmosfera calda si prietenoasa in care s-au desfasurat sedintele de terapie si dezvoltare personala. Mai mult decat atat, datorita experientei placute de care au avut parte, copiii sunt nerabdatori sa revina la centru. Chiar si parintii invata cum sa-si gestioneze emotiile intr-un mod eficient in urma vizitei.   

3. PsihArt 

Fondat inca din anul 2011, cabinetul psihologic PsihArt vine in ajutorul tuturor celor care au nevoie de un psiholog pentru copilul lor, in sectorul 2 al capitalei. De aceste servicii se ocupa Elena-Alexandra Inceu, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Raluca Hatieganu, care a efectuat un master in Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si familiei in cadrul aceleiasi facultati. Exista mai multe teste ce pot fi realizate in cadrul clinicii, precum testele de evaluare IQ, MASC, CDI, DDST etc. De asemenea, parintii au posibilitatea de a opta pentru sedinte de psihoterapie in familie, care le ofera posibilitatea de a-si cunoaste mai bine copilul. 

Pretul unei sedinte individuale de psihoterapie pentru copii variaza intre 200 si 250 de lei. 

Mai multe persoane care au trecut pragul Centrului PsihArt s-au declarat super multumite de experienta de care au avut parte, aducand cuvinte de lauda la adresa personalului. Parintii sunt placut impresionati de empatia de care da dovada terapeutul, lucru care-i determina sa revina la sedinte de fiecare data cand este nevoie de ele. De asemenea, in ceea ce priveste locatia, aceasta este accesibila din orice parte a orasului. 

4. Diana Ioanes 

Urmatorul cabinet de pe lista ii apartine Dianei Ioanes, psiholog pentru copii si adulti care isi desfasoara activitatea in sectorul 2. Experienta de mai bine de 25 de ani in domeniu ii ofera sprijinul de care aceasta are nevoie pentru a oferi solutii personalizate, la standarde cat mai inalte. De asemenea, terapeutul a participat la mai multe cursuri de formare profesionala, congrese si conferinte pe parcursul carierei, in scopul de a-si actualiza si perfectiona tehnicile de lucru. Cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 14:30 si 19:30, iar sambata, programul tine de la ora 11:30, pana la 14:30. Astfel, parintii care nu-si pot duce copiii la cabinet in timpul saptamanii din cauza serviciului, se pot programa in weekend. Pentru cei interesati, programarile se fac printr-un apel telefonic la numarul de pe site. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 350 de lei. 

Adolescentii care au interactionat cu Diana Ioanes, indiferent ca a fost vorba de o sedinta individuala de psihoterapie sau de terapie in grup, au fost placut impresionati de abilitatile sale. Profesionalismul, empatia si increderea sunt aspecte care ies in evidenta, in ceea ce priveste activitatea terapeutului. Nici atmosfera placuta de la cabinet nu este trecuta cu vederea. 

5. Aida Ivan

O ultima clinica la care parintii pot gasi un psiholog pentru copilul lor in sectorul 2 este clinica Aida Ivan, care ofera o gama variata de servicii atat in stil clasic, cat si in format online. In cadrul clinicii isi practica meseria Madalina Plesea, psihoterapeut care realizeaza evaluari si psihodiagnostic clinic copiilor, adolescentilor, adultilor si varstnicilor. Evaluarea psihologica a copilului se poate intinde pe mai multe sedinte, in functie de particularitatile cazului. De asemenea, in cadrul clinicii se pot efectua si sedinte de terapie VR, in care psihoterapia este sustinuta de tehnologie pentru a optine rezultatele mult dorite, precum eliminarea temerilor pacientilor. 

Cu privire la pretul unei sedinte de psihoterapie, acesta este de 250 de lei. 

Parintii care si-au dus copiii la clinica Aida Ivan in scopul de a beneficia de o sedinta de psihoterapie au apreciat faptul ca terapeutul a reusit sa creeze o relatie de incredere si prietenie. Mai mult decat atat, pacientii carora inainte le era teama sa ajunga intr-un loc nou sunt incantati si dornici sa exploreze. Toate aceste efecte pozitive ii determina pe oameni sa aleaga in continuare serviciile prestate de aceasta clinica. 

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa apelezi la expertiza unui psiholog pentru copii din sectorul doi al Bucurestiului, o programare la unul din cabinetele de mai sus te poate ajuta in acest sens. In cazul in care cel mic nu simte o conexiune cu terapeutul ales, nu inseamna ca trebuie sa renuntati complet la psihoterapie, ci doar ca nu ati gasi inca persoana potrivita.