Meniu

Psiholog copii Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Conteaza foarte mult sa stii care sunt momentele care ar trebui sa iti traga un semnal de alarma in ceea ce priveste comunicarea cu cel mic si sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 4. Cateva dintre simptomele care pot anunta prezenta unei tulburari emotionale sau comportamentale sunt: modificarea programului de somn sau scaderea apetitului pentru mancare, tendinta catre un comportament agresiv, momente de tristete sau chiar de teama excesiva, tendinta de izolare de prieteni si apropiati etc. Daca a trecut recent printr-un moment marcant sau chiar traumatizant, cel mic ar putea sa aiba nevoie de ajutorul unui expert. Iata care sunt cateva dintre evenimentele care l-ar putea marca semnificativ pe cel mic: divortul parintilor, deces in familie, schimbarea scolii, abuz emotional, fizic sau sexual, abuz la scoala de la colegi etc.

Daca cel mic a experimentat in ultima vreme una dintre problemele amintite anterior, cel mai bine ar fi sa te adresezi cabinetelor de psihologie in Sectorul 4, unde poti gasi un terapeut cu experienta si gata sa ajute. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

Cat costa o sedinta la un psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 4?

Inainte de a merge la psihologul de copii in Bucuresti, Sectorul 4, pentru o sedinta de terapie, cel mai bine ar fi sa te informezi si cu privire la preturile practicate. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele unei sedinte de specialitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Monica Bolocan
Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 350 Ron
 • Efecte pozitive
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate de consiliere
 • Rezultate excelente
 • Nivel ridicat de implicare
 • Empatie si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine prietenoasa
Psiholog Puican
300 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 300 Ron
 • Sedinte personalizate
 • Consiliere psihologica ireprosabila
 • Rezultate excelente
 • Mediu prietenos si optimist
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera confortabila
Cristian Agrapinei
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Experienta vasta
 • Sedinte personalizate
 • Act terapeutic ireprosabil
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
 • Amenajare placuta
Melania Ciobotaru
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Experienta vasta si competenta
 • Consiliere terapeutica ireprosabila
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
 • Atitudine pozitiva
 • Rezultate excelente
Dorina Herczeg
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii de inalta caltiate
 • Atmosfera linistita
 • Atitudine pozitiva
 • Rezultate excelente
 • Buna pregatire si implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti gasi un psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 4

Vrei sa apelezi la ajutorul unui psiholog de copii in Sectorul 4, dar nu stii care cabinet este cel potrivit pentru ca fiul sau fiica ta sa aiba parte de sedinte terapeutice de calitate? Atunci citeste cu atentie cele cinci clinici pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza. Iata care sunt acestea:

1. Monica Bolocan

Monica Bolocan este un psiholog clinician si educational acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, la care poti apela cu incredere daca esti in cautarea unui psiholog de copii in Sectorul 4. A absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea din Bucuresti, devenind ulterior doctor in psihologie. Este practician acreditat de University of Queensland, Australia, in programul de parenting Triple P si de The Feuerstein International Institute for the Enhancement of Learning Potential, in programul de evaluare a potentialului de invatare, dar si de dezvoltate cognitiva. De asemenea, este cadru didactic asociat al Facultatii de Psihologie, din cadrul Universitatii din Bucuresti. A participat la numeroase cursuri si workshop-uri de specialitate, capatand o experienta vasta in lucrul cu cei mici. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: evaluare psihologica clinica (60 si, respectiv, 90 minute), evaluare psihologica de personalizate, diagnosticare ADHD, diagnosticare autism, evaluare neuropsihologica etc.

Pretul pentru o consiliere psihologica pentru copii este de 350 lei.

Monica Bolocan a primit numeroase aprecieri din partea parintilor, acestia fiind multumiti de efectul pozitiv pe care doamna psiholog il are asupra celor mici. Avand o experienta vasta in domeniu si competenta de a personaliza sedintele de consiliere, rezultatele obtinute sunt, de fiecare data, excelente. Multumita nivelului ridicat de implicare, dar si empatiei de care da dovada la fiecare interactiune cu cei mici, copiii marturisesc deseori ca sunt incantati de sedinte si de atmosfera din cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Monica Bolocan
Vezi Pareri

2. Psiholog Puican

Cabinetul psihologului Puican este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o programare pentru o consiliere psihologica pentru copii in Sectorul 4. In cadrul acestui cabinet isi desfasoara activitatea Ion Puican si Oana Puican, doi psihoterapeuti cu o buna pregatire in domeniu, care asigura atat adultilor, cat si copiilor, un mediu primitor si empatic. Printre tulburarile emotionale care sunt tratate prin intermediul de sedintelor de terapie se numara si: stari de agresivitate sau furie in comunitatea de copii, anxietate sau stres, atacuri de panica, cosmaruri recurente, frici si fobii. Cu ajutorul terapeutilor, cei mici pot invata cum sa gestioneze probleme sau schimbari familiale (divort, pierdere etc.), schimbari de viata, cum sa isi imbunatateasca abilitatea de a socializa, cum sa se adapteze la mediul scolar sau social, cum ma gestioneze starile psiho-emotionale. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de consiliere psihologica la copii este de 300 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, toti cei care au apelat la serviciile cabinetului de terapie se declara multumiti, datorita sedintelor atent personalizate de terapie. Consilierea psihologica a celor mici decurge ireprosabil, rezultatele obtinute sunt excelente, acestia fiind primiti intr-un mediu prietenos si optimist. In plus, amenajarea este placuta, fiecare pacient simtindu-se confortabil si incurajat sa vorbeasca despre dificultatile pe care le experimenteaza in diverse contexte.

3. Cristian Agrapinei 

Cristian Agrapinei este un psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci programare pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii in Sectorul 4. Este licentiat in psihologie, iar masterul l-a urmat in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si dezvoltare personala. De asemenea, este expert si in evaluarea corecta a copiilor, fiind pregatit si in psihoterapia integrativa. Pe langa sedintele de terapie pentru copii, psihologul poate asigura si urmatoarele servicii: sedinta individuala pentru adulti, sedinta de familie (copil si parinti), sedinta de cuplu, aviz si raport psihologic fertilizare in vitro, raport de evaluare psihologica Comisia Persoanelor cu Handicap, evaluarea personalitatii, evaluare anxietate, depresie, stres si burnout, MMSE-2 si GAFS, plan personalizat de dezvoltare personala si autocunoastere, sedinte online.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de terapie pentru copii sau adolescenti este de 200 lei.

Majoritatea celor care au apelat la serviciile sale se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, avand o experienta vasta in lucrul cu cei mici. Sedintele sunt personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient, actul terapeutic este ireprosabil, iar rezultatele excelente. Atmosfera este primitoare, atitudinea terapeutului este intotdeauna pozitiva si optimista, iar amenajarea este placuta atat pentru adulti, cat si pentru cei mici.

4. Melania Ciobotaru

Cabinetul Melaniei Ciobotaru este specializat in psihologie, asigurand servicii atat pentru adulti, cat si pentru copii in Bucuresti, Sectorul 4. A fost infiintat in anul 1999, iar in 2006 a devenit cabinet individual de psihologie. Avand in vedere Registrele de evidenta, peste 5.000 de pacienti au trecut pragul cabinetului, fiind incantati de rezultatele de care au beneficiat. Cu o experienta de peste 20 de ani, terapeuta are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihoterapie experientiala individuala, de cuplu si de grup, psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala. Avand in vedere ca are o experienta vasta in evaluarea si consilierea copiilor, Melania Ciobotaru se asigura ca pune in aplicare sedinte atent personalizate, astfel incat cei mici sa se autodescopere eficient si sa invete cum sa isi gestioneze problemele emotionale si comportamentale.

Pretul pentru o sedinta de terapie pentru copii este de 200 lei.

Aproape toti cei care au apelat la cabinetul Melaniei Ciobotaru sunt multumiti de rezultatele de care au beneficiat, multi spunand ca sunt incantati de modul sau de abordare a copiilor. Pentru ca are o experienta vasta in domeniu si competenta de a consilia corect pacienti adulti si copii cu diverse tulburari psihologice, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Atmosfera este primitoare, mediul este confortabil atat pentru adulti, cat si pentru cei mici, iar atitudinea terapeutei este de fiecare data pozitiva.

5. Dorina Herczeg

  Dorina Herczeg este un alt psiholog de copii si adulti din Bucuresti, Sectorul 4 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa ii faci programare fiului sau fiicei tale la o sedinta de terapie. Pentru ca doamna psiholog are o experienta vasta in tratarea pacientilor cu diverse tulburari emotionale sau comportamentale, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. Printre serviciile pe care le asigura, pe langa consilierea copiilor, se numara si: consiliere/psihoterapie individuala adulti, consiliere/psihoterapie de cuplu, evaluare psihologica complexa a copiilor si adolescentilor, procesul Goulding SleepTalk, relaxare prin autohipnoza (training autogen Schultz), stagii de practica pentru studentii la psihologie. Doamna psiholog se afla in Registrul unic al Psihologilor, fiind atestata in psihologie educationala de catre Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala. 

  Pretul pentru o sedinta de terapie pentru copii este de 180 lei.

  Pentru ca este o terapeuta care isi da tot interesul pentru elaborarea unor servicii de inalta calitate,  majoritatea pacientilor care au pasit pragul cabinetului sau se declara multumiti. Cabinetul este cel mai mult frecventat de copii, care au nevoie de indrumare, acestia fiind primiti de fiecare data intr-o atmosfera linistita si pozitiva. De asemenea, rezultatele obtinute sunt de fiecare data excelente, datorita bunei pregatiri si implicarii.

  Concluzii

  Ai luat hotararea de a merge la un psiholog de copii in Bucuresti, Sectorul 4 impreuna cu fiul sau fiica ta? Atunci cele cinci cabinete pe care ti le-am pregatit anterior in articol sunt exact ce ai nevoie. Terapeutii sunt experimentati in domeniu si reusesc sa combata cu succes orice tulburare emotionala sau comportamentala, copilul reusind sa dezvolte mecanisme eficiente de gestionare a propriilor emotii, ajungand sa se autodescopere.