Meniu

Psiholog copii Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita la un psiholog pentru copii din sector 6 este necesara daca micutul manifesta probleme emotionale sau comportamentale, dificultati de adaptare la un nou capitol din viata lor, performanta scolara scazuta, tulburari ale somnului, evenimente traumatice, anxietate sau depresie. In cabinetul unui astfel de specialist, micutii din Bucuresti au acces la indrumare si suport pentru a depasi problemele cu care se confrunta.

In acest articol vei face cunostinta cu cinci psihologi si psihoterapeuti din sectorul 6, care sunt specializati in abordarea si tratarea copiilor si adolescentilor. Intervenind la timp si in mod optim in cazul problemelor de sanatate mintala care apar de la varste fragede, acestea pot fi gestionate mai usor, iar prin terapie si consiliere copiii sunt ajutati sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale  si sa-si consolideze stima de sine. 

Cat costa sedinta la un psiholog de copii in sector 6

Pretul sedintei la un psiholog pentru copii variaza, in sectorul 6, de la clinica la clinica, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
People Develop
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de psihologie, psihiatrie si neurologie pentru copii si adolescenti
 • Echipa de psihologi, psihoterapeuti si medici cu experienta
 • Grupuri de socializare si de formare a abilitatilor
 • Sedinte online sau la cabinet
 • Dezvoltarea inteligentei emotionale
 • Evaluare psihiatrica sau neurologica
 • Terapie ABA
 • Logopedie
 • Cursuri pentru copii si adulti
Liliana Dinescu
2
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Psihologie clinica
 • Psihologia muncii si psihologie organizationala
 • Psihoterapie pentru copii si adolescenti
 • Terapie de cuplu sau de familie
 • Parenting si consiliere psiho-emotionala
 • Dezvoltare personala
 • Cabinet primitor si confortabil
Cristina Tohanean
3
220 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 220 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut cu o vasta experienta
 • Consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii
 • Dezvoltare personala
 • Evaluare psihologica
 • Terapie logopedica
 • Buna organizare
 • Atmosfera placuta
Irina Parfichi
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Rezultate bune inca de la primele sedinte de terapie
 • Psiholog bine pregatit
 • Relatie psiholog-client bazata pe incredere
 • Atmosfera linistitoare
 • Servicii de calitate
Cristina Teodorescu
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut apreciat
 • Experienta vasta de lucru cu copii
 • Psihologia traumei
 • Metode terapeutice personalizate
 • Psihologie clinica
 • Evaluari psihologice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi un psiholog pentru copii in sector 6?

Poti gasi un bun psiholog pentru copii in sectorul 6 in cabinetele aflate in clasamentul de mai jos. Tine cont de aceasta ierarhie daca iti doresti servicii de top pentru copilul tau. 

1. People Develop Center

In clinica People Develop Center din sectorul 6 sunt mai multe servicii pentru copii si adolescenti: evaluare psihiatrica, evaluare neurologica, psihoterapie, terapie cognitiv-comportamentala, consiliere psihologica, dezvoltarea inteligentei emotionale, terapie ocupationala, grupuri de socializare si de formare a abilitatilor. Serviciile sunt asigurate de o echipa formata din: psihologi, psihoterapeuti, logopezi, medici neurologi pediatri, medici specializati in psihiatrie pediatrica. Pentru copiii si adolescentii care nu pot ajunge la cabinet, se pun la dispozitie si sedinte online de consiliere psihologica sau de coaching psihologic.

Sedinta de consiliere psihologica pentru copii are un tarif de 200 de lei si o durata de 50 de minute.

Progresele inregistrate de copiii diagnosticati cu TSA care au ajuns in aceasta clinica au fost semnalate in recenzii de parintii si ingrijitorii lor, care spun ca specialistii sunt foarte bine pregatiti si la curent cu metodele moderne de abordare si interventie. Oamenii spun ca au avut parte de sustinere si intelegere din partea intregului personal, care a dat dovada de profesionalism, rabdare si grija. La serviciile centrului apeleaza nu doar copiii cu cerinte speciale, ci si cei care au nevoie de corectarea unor obiceiuri sau alte aspecte ale dezvoltarii lor, gasind aici un mediu bun pentru a-si atinge potentialul maxim. 

Vezi parerile pacientilor despre People Develop Center
Vezi Pareri

2. Liliana Dinescu

Liliana Dinescu este psiholog clinician autonom, consilier si coach in dezvoltare personala si psiholog in psihologia organizationala si a muncii. Printre serviciile pe care le asigura la cabinetul sau din sectorul 6, se afla si cele de consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii si adolescenti, pe care ii ajuta sa isi gestioneze emotiile, sa-si depaseasca dificultatile cu care se confrunta si sa-si dezvolte abilitati de adaptare in diferite situatii. Intr-un mediu bazat pe empatie si intelegere, copiii si tinerii sunt incurajati sa-si dezvolte o stima de sine sanatoasa si sa gestioneze conflictele intr-un mod constructiv.

O sedinta de consiliere psihologica pentru copii are un cost de 200 de lei pentru 50 de minute.

Clientii acestui cabinet de psihologie sunt incantati de serviciile primite. Conform recenziilor postate pe internet, pregatirea si experienta psihologului isi spun cuvantul in rezultatele bune obtinute impreuna cu persoanele care ii solicita ajutorul. Copiii, adolescentii si adultii sunt primiti intr-un mediu placut si relaxant, in care sunt ascultati, nu sunt judecati si sunt calauziti spre iesirea din impas.

3. Cristina Tohanean

Poti gasi un psiholog copii in sectorul 6 si la Clinica de psihologie si logopedie Cristina Tohanean. Psihologul a absolvit Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Pe parcursul facultatii a beneficiat de o bursa Erasmus de trei luni la Diakonia Institute of Higher Education din Finlanda. Dupa absolvirea facultatii si-a deschis clinica din Bucuresti si a desfasurat numeroase proiecte, printre care lansarea primei platforme online de logopedie, a platformei LogoPedia pentru copiii hipoacuzici, fiind si coautor al unor carti pentru copii.  

Tariful unei sedinte de consiliere psihologica este de  220 de lei. 

Echipa de specialisti de la aceasta clinica primeste aprecieri in review-urile din mediul online pentru: abordarea prietenoasa si deschisa, rezultatele rapide obtinute in randul adultilor si copiilor, punctualitatea, rabdarea, profesionalismul si atmosfera placuta pe care o creeaza.  Parintii sunt incantati ca au descoperit pentru copiii lor aceasta clinica, iar micutii au legat rapid o relatie stransa cu psihologii, bazata pe comunicare si  rezultate. 

4. Irina Parfichi

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca esti in cautarea unui psiholog in sectorul 6 este reprezentata de Irina Parfichi. Aceasta este absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii din Bucuresti, psihoterapeut integrativ, psiholog clinician autorizat de Colegiul Psihologilor, consilier de dezvoltare personala acreditat de Ministerul Muncii. Serviciile doamnei psiholog se adreseaza atat copiilor si adolescentilor, cat si parintilor acestora care necesita sedinte de consiliere parentala. Pot apela cu incredere la ajutorul psihologului Irina Parfichi pacientii care doresc sa isi imbunatateasca relatiile cu ceilalti si se simt neintelesi, traverseaza o perioada mai dificila si experimenteaza episoade de panica, furie, agresivitate sau cosmaruri.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de consiliere psihologica este de 220 lei atat la cabinet, cat si in online.

Experientele pacientilor, conform recenziilor postate in mediul online, sunt unele reusite. Linistea interioara, increderea, empatia si amabilitatea cu care sunt primiti sunt doar cateva dintre calitatile pentru care clientii sunt multumiti. Rezultatele obtinute sunt vizibile inca de la primele sedinte, iar atmosfera este primitoare. Pe langa acestea, terapeutul da dovada de profesionalism, asigurand un act psihologic ireprosabil.

Vezi parerile pacientilor despre Irina Parfichi
Vezi Pareri

5. Cristina Teodorescu

Un bun psiholog pentru copii, din sectorul 6, este si Cristina Teodorescu, formata in psihologie clinica si in psihoterapie integrativa, dar cu competente si in evaluare psihologica sau in psihoterapia copilului, adolescentului si adultului. Psihologul face parte din mai multe comunitati profesionale, printre care Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa si Federatia Romana de Psihoterapie. Intre 2016 si 2020 a activat ca psiholog la SOS Satele Copiilor Romania, iar din 2020 si pana in prezent isi desfasoara activitatea la cabinetul sau, cat si la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) din sectorul 6. Studiile sale masterale au fost in domeniul evaluarii si interventiei in psihologia traumei.

Tariful unei sedinte de consiliere psihologica pentru copii este de 150 de lei. 

Serviciile oferite de acest psiholog din sectorul 6 sunt pe placul clientilor care evalueaza in mod pozitiv experientele de care au avut parte. Printre lucrurile care au creat o impresie placuta se numara: abordarea empatica si atenta, metodele terapeutice personalizate si eficiente si un mediu propice comunicarii si exprimarii libere a emotiilor.

Concluziile noastre

In cazul in care urmaresti sa descoperi cel mai bun psiholog de copii din sectorul 6, ia in calcul numele pe care le-ai descoperit in acest articol. Specialistii amintiti au o vasta experienta in lucrul cu copiii si adolescentii, pe care ii ajuta sa faca fata mai usor dificultatilor varstei si problemelor emotionale, abordandu-i cu calm si intelegere.

Un psiholog pentru copii sustine sedinte de consiliere si terapie cu persoanele tinere, ajutandu-le sa-si dezvolte abilitatile de adaptare, rezilienta si increderea in sine. Astfel, alaturi de un psiholog specializat in psihologie infantila, copiii se vor dezvolta in mod sanatos si echilibrat.