Meniu

Psiholog copii Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista numeroase motive pentru care multi oameni se afla in cautarea unui psiholog pentru copii in Bucuresti. De regula, parintii se prezinta la un cabinet psihologic atunci cand copilul are un comportament ingrijorator, cum ar fi reactiile agresive repetitive, plans fara motiv, hiperactivitate, somn agitat, stari de anxietate, probleme de concentrare etc. Consilierea din partea unui psiholog poate fi necesara pentru a il ajuta pe copil sa gestioneze anumite stari si sentimente pe care nu le poate exprima. De asemenea, vizita la psiholog poate fi necesara atunci cand copilul trece prin momente delicate, cum ar fi pierderea unui parinte sau separarea acestora. 

Daca micutul tau experimenteaza stari neobisnuite si simti ca ceva este in neregula, e indicat sa apelezi la un psiholog, care il va ajuta pe cel mic sa depaseasca sau sa gestioneze aceste situatii. In Capitala sunt foarte multi psihologi care se adreseaza inclusiv copiilor, iar din acest articol poti afla care sunt cei mai buni si de ce.

Care este cel mai bun psiholog pentru copii din Bucuresti?

In Bucuresti profeseaza multi psihologi pentru copii, la care poti apela atunci cand micutul tau se afla intr-o situatie care il afecteaza pe plan emotional. Daca vrei sa alegi un psiholog din Capitala, in tabelul urmator poti vedea care sunt cele mai bune cabinete si care este pretul pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Experienta la nivelul asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Implicare, empatie si amabilitate
 • Atentie la nevoile clientului
 • Raport bun calitate-pret
 • Cabinete curate si ingrijite
Clinica Alegria
230 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 230 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Colectiv format din medici si terapeuti cu experienta
 • Dorinta de a ajuta
 • Empatie, rabdare si sustinere
 • Atmosfera placuta
 • Mediu primitor
Cristina Nica
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Profesionalism, rabdare si devotament
 • Sprijin pentru clienti
 • Energie pozitiva
 • Comunicare eficienta
Clinica Aproape
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Intelegere si respect fata de client
 • Empatie si profesionalism
 • Sprijin si solutii eficiente
Centrul ABC
120 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 120 Ron
 • Servicii de calitate ireprosabila
 • Terapeuti cu experienta vasta
 • Sprijin pentru parinti
 • Comunicare eficienta cu terapeutii
 • Rabdare, grija si empatie pentru copii
 • Centru bine dotat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de psihologi pentru copii din Bucuresti

Cateva sedinte in cabinetul psihologului pentru copii pot face diferenta in dezvoltarea emotionala a micutului tau, iar parintii care locuiesc in Bucuresti pot gasi destul de repede un specialist renumit pentru experienta in lucrul cu copii. Este important ca acestia sa aleaga un psiholog in prezenta caruia copilul se simte confortabil.

Iata care sunt cele mai bune cabinete, clinici si centre din Bucuresti unde vei gasi un psiholog cu experienta:

1. Clinica Speranta Sante

Clinica Speranta Sante este una dintre clinicile din Bucuresti unde profeseaza si psihologi pentru copii. Aici lucreaza o echipa formata din medici, terapeuti si asistenti cu experienta, care ofera servicii din mai multe arii terapeutice: pediatrie, nutritie, medicina interna, psihiatrie, pediatrie. In departamentul de psihologie pediatrica se efectueaza fise de evaluare psihologica, testari psihologice si se desfasoara sedinte de consiliere. Clinica dispune de cabinete moderne, dotate si amenajate corespunzator, fiind disponibile servicii variate pentru pacienti de toate varstele.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica pentru copii este de 200 lei.

Aceasta clinica este foarte apreciata in Bucuresti, iar sutele de recenzii pozitive dovedesc faptul ca e una dintre cele mai bune optiuni. Oamenii o recomanda cu incredere, mentionand ca acolo au gasit personal bine pregatit, implicat, amabil, empatic, deschis si apropiat de client. Comunicarea este eficienta, clientul beneficiind de atentie, intelegere si rabdare din partea specialistilor. Multe persoane care au ales Clinica Speranta Sante spun ca au avut parte de o experienta peste asteptari. Cabinetele sunt curate si ingrijite, iar raportul calitate-pret este foarte bun.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Clinica Alegria

In Bucuresti, poti gasi un psiholog pentru copii si la Clinica Alegria. Pentru copii, sunt puse la dispozitie sedinte de psihiatrie pediatrica, psihoterapie, terapie ABA, logopedie etc. Aceasta clinica are misiunea de a oferi solutii la problemele de echilibru interior ale oamenilor de toate varstele si de a propune servicii specializate pentru gestionarea acestora. Sunt disponibile terapii complete pentru gestionarea unor probleme ca anxietatea, depresia si tulburarea bipolara. Colectivul este format din medici si psihoterapeuti specializati, care au obiectivul de il ajuta pe client sa depaseasca perioadele dificile.

O sedinta de psihoterapie pentru copii costa 230 lei.

Clinica Alegria se situeaza printre cele mai apreciate clinici specializate in psihoterapie din Bucuresti. Personalul calificat, mediul placut si atmosfera relaxanta sunt principalele avantaje ale clinicii. Oamenii care i-au trecut pragul spun ca au gasit un spatiu in care s-au incarcat cu energie pozitiva si unde medicii si terapeutii i-au ajutat sa isi rezolve diverse probleme de ordin emotional. Clinica este primitoare si oamenii de toate varstele sunt sustinuti de specialisti in identificarea unor solutii eficiente de rezolvare a problemelor. Empatia, rabdarea si dorinta de a ajuta sunt cateva dintre caracteristicile atribuite personalului. Mediul este foarte placut si prietenos, ceea ce ii ajuta pe copii sa se simta confortabil.

3. Cristina Nica

Cristina Nica profeseaza in Bucuresti, fiind unul dintre cei mai cautati psihologi pentru copii. Dupa absolvirea studiilor, a urmat o formare in psihoterapie sistemica de copil, cuplu si familie, oferind astazi consiliere psihologica oamenilor de toate varstele. Cabinetul sau isi propune sa fie un loc in care oamenii se regasesc pe sine si depasesc cu succes problemele psihologice. Aceasta propune strategii terapeutice personalizate fiecarui client si imbina tehnici multiple pentru a atinge rezultatele dorite: exercitii practice, discutii libere, terapie prin arta etc. Serviciile se adreseaza copiilor, adultilor si familiilor, fiind disponibila si psihoterapia de familie ca serviciu. 

Sedinta de psihoterapie individuala pentru copii costa 200 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul de la oamenii care au ales acest cabinet, ei recomanda cu incredere serviciile psihoteraputului Cristina Nica. Aceasta isi adapteaza discursul si terapiile conform varstei clientului, care se simte in siguranta si este ajutat sa gaseasca raspunsuri sau solutii la problemele emotionale cu care se confrunta. Profesionalismul, rabdarea, devotamentul fata de meserie si energia pozitiva sunt cateva dintre motivele pentru care oamenii o recomanda pe doamna Cristina Nica. Serviciile oferite sunt de inalta calitate si comunicarea este eficienta. 

4. Clinica Aproape

Clinica Aproape este situata in Bucuresti si reprezinta o optiune de top pentru oamenii aflati in cautarea unui psiholog pentru copii in Capitala. Aici profeseaza o echipa de specialisti in psihologie, psihiatrie si psihoterapie. Misiunea clinicii este de a oferi servicii integrate din aceste domenii, oferind oamenilor suportul de care au nevoie in procesul de dezvoltare personala si de explorare a sinelui. Experienta si formarile complementare permit echipei sa aiba o contributie semnificativa in recapatarea echilibrului emotional si a starii de bine. 

La Clinica Aproape, tariful pentru sedinta de psihoterapie este de 200 lei. 

Multe persoane recomanda Clinica Aproape, unde sustin ca au intalnit oameni primitori, intelegatori si bine pregatiti. Personalul este alaturi de cei care trec pragul clinicii, ii asculta si ii ghideaza catre identificarea celor mai bune solutii de gestionare a problemelor. Empatia, dragostea fata de meserie si profesionalismul sunt cateva dintre calitatile echipei. 

5. Centrul ABC

Topul celor mai bune centre specializate din Bucuresti unde vei gasi un psiholog pentru copii este completat de Centrul ABC. Aici sunt oferite servicii din sfera psihologiei pentru persoane de toate varstele, fiind disponibile sedinte de consiliere psihologica, de terapie ABA si de logopedie, printre altele. Planurile terapeutice si strategiile aplicate sunt conturate de catre specialisti dupa o sedinta de evaluare, esentiala pentru identificarea problemelor si contextului. Atelierele de dezvoltare personala, psihoterapia prin mijloace artistice si terapia prin joc sunt cateva dintre metodele puse in practica de catre psihologii de la Centrul ABC, care au peste 10 ani de experienta si se afla intr-o formare continua. 

O sedinta de psihoterapie costa 120 lei.

Cativa dintre parintii care si-au dus copilul la terapie in cadrul centrului ABC au oferit in mediul online detalii despre experienta avuta, declarand ca psihologii si logopezii din cadrul acestui centru au fost apropiati de copil si l-au ajutat sa evolueze. Personalul are experienta, raspunde la toate intrebarile parintilor si le ofera sprijin, iar modul in care comunica este eficient. Centrul este bine dotat si serviciile sunt de calitate ireprosabila. Copiii rezoneaza foarte bine cu terapeutii si sunt tratati cu rabdare, grija si empatie. 

Concluzii

Optiunile din Bucuresti sunt variate la capitolul psihologi pentru copii, motiv pentru care trebuie sa te documentezi atent inainte. Alegerea unui psiholog bun este un proces important si poate face diferenta in modul in care copilul tau se dezvolta emotional sau trece printr-o schimbare majora in viata, care il afecteaza pe plan psihologic. Terapia este un mijloc de sustinere emotionala a copilului, care va beneficia de o abordare in conformitate cu varsta sa.