Meniu

Psiholog copii Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un numar tot mai mare de parinti se arata interesati de cabinetele psihologilor pentru copii din Buzau. Acest interes este justificat de faptul ca cei mici sunt expusi unor stiluri de viata tot mai incarcate, in care sunt inconjurati de tehnologie. In plus, majoritatea copiilor care sunt victime ale bullying-ului in mediul scolar nu vorbesc acasa despre acest lucru, reprimandu-si sentimentele. Tristetea, furia si agresivitatea copilului au intotdeauna o cauza, iar parintilor le poate fi dificil sa gestioneze singuri aceasta situatie. 

Exista multe contexte in care se recomanda apelarea la ajutor de specialitate. Divortul parintilor, abuzul in familie, problemele de comportament si scaderea brusca a performantei scolare sunt cateva dintre cele mai frecvente situatii in care parintii iau in calcul terapia pentru copii. Mai multi psihologi din Buzau ofera servicii de consiliere psihologica micutilor si adolescentilor, oferindu-le sprijin in dezvoltarea unor comportamente si obiceiuri sanatoase.

Cat costa sa apelezi la serviciile unui psiholog pentru copii din Buzau?

Daca locuiesti in Buzau si te numeri printre parintii aflati in cautarea unui psiholog pentru copii, poti consulta clasamentul de mai jos pentru a vedea care sunt cei mai buni specialisti din oras, precum si tariful pentru o sedinta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Mihaela Pascu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente pentru oameni de toate varstele
 • Psiholog foarte bun
 • Empatie si implicare
 • Cazuri abordare cu seriozitate
 • Atmosfera relaxanta
Psy & Therapy
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Diverse tipuri de terapie
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Abordare personalizata
Marilena Trifan
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog cu experienta
 • Preocupare pentru dezvoltare profesionala continua
 • Intelegere, sprijin si motivatie
Alina Rusu
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog bine pregatit
 • Amabilitate si empatie
 • Abordare personalizata
 • Terapii eficiente
Magda Pascu
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 100 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si intelegere
 • Abordare personalizata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun psiholog pentru copii din Buzau?

In Buzau, sunt disponibili mai multi psihologi pentru copii spre care te poti indrepta daca iti doresti ca micutul tau sa beneficieze de terapie si sa fie ajutat de specialisti in perioade dificile din viata lui. In functie de varsta copilului si de problemele pentru care s-a solicitat ajutor de specialitate, poate fi recomandat ca parintii sa ia parte la sesiunile de terapie. 

Cand alegi un psiholog pentru copilul tau, e important sa cauti mai multe informatii despre experienta acestuia. Feedback-ul de la alti parinti reprezinta un alt punct de plecare, intrucat poti afla mai multe despre psihologii respectivi. Clasamentul de mai jos iti ofera mai multe detalii despre cele mai bune cabinete din orasul tau: 

1. Mihaela Pascu

Cabinetul Mihaelei Pascu este situat in Buzau si este unul dintre cele mai bune cabinete unde vei gasi un psiholog pentru copii. Serviciile oferite in cadrul acestui cabinet sunt destinate oamenilor de orice varsta, care doresc sa isi rezolve anumite traume, probleme si incertitudini. Clientii pot beneficia de evaluare psihologica, psihoterapie si consiliere psihologica. Terapiile sunt adaptate si personalizate, fiind luate in calcul varsta, nevoile, particularitatile si obiectivele.

Pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru cei mici, se achita suma de 100 lei.

Acest cabinet a primit recenzii pozitive de la zeci de clienti, situandu-se cu usurinta in topul celor mai apreciate. Atmosfera din cabinet este placuta si relaxanta, iar serviciile sunt de calitate. Oamenii o descriu pe doamna psiholog Mihaela Pascu drept un psiholog profesionist, care trateaza fiecare situatie cu seriozitate, implicare si empatie. Cei care au ales-o sustin ca au beneficiat de sprijin in perioade dificile si ca psihologul i-a ajutat foarte mult in depasirea lor.

Vezi parerile pacientilor despre Mihaela Pascu
Vezi Pareri

2. Psy & Therapy

Psy&Therapy este unul dintre cabinetele specializate din Buzau unde poti gasi cu usurinta un psiholog pentru copii. Acest cabinet are un portofoliu extins de servicii, in care se regasesc psihoterapia individuala pentru adulti, adolescenti si copii, psihoterapia de grup si consilierea pentru dezvoltare personala. Cabinetul a fost infiintat cu scopul de a avea o contributie semnificativa in imbunatatirea sanatatii emotionale si psihoeducatiei comunitatii. Din echipa Psy&Therapy fac parte psihologi, psihoterapeuti si consilieri de dezvoltare personala cu experienta. Cabinetul a fost fondat de catre Oana Serbu, psiholog si psihoterapeut care a participat la zeci de cursuri de specializare, conferinte si workshop-uri din domeniu. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se percepe un tarif de 150 lei.

Majoritatea clientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la acest cabinet. Personalul este bine pregatit, empatic, implicat si amabil. Sunt disponibile diverse tipuri de terapii, iar abordarea este personalizata. 

3. Marilena Trifan

Pentru consiliere psihologica in Buzau, parintii se pot adresa Marilenei Trifan, care este si psiholog pentru copii. Aceasta e psiholog clinician, psihoterapeut integrativ si coach in mindfulness. Pe parcursul anilor de studiu si de activitate, psihologul a participat la mai multe cursuri de formare si specializari, care i-au permis sa isi consolideze experienta si sa ramana la curent cu ultimele tehnici de tratament. In cabinetul sau, Marilena Trifan vine in intampinarea oamenilor cu sedinte de consiliere psihologica, evaluare psihologica si terapie de grup. De asemenea, la cabinet se organizeaza si sesiuni pentru grupuri de suport. 

Referitor la tarife, pentru o sedinta de consiliere psihologica se plateste suma de 150 lei.

Mai multe persoane recomanda acest cabinet, unde spun ca au intalnit un psiholog cu experienta, preocupat de dezvoltarea profesionala continua. Despre Marilena Trifan, clientii spun ca este intelegatoare, ca reuseste sa ii motiveze, sa ii invete lucruri noi si sa ii faca sa adopte o atitudine optimista. Sfaturile si incurajarile oferite constant sunt un alt lucru apreciat de catre clienti, care spun ca au fost ascultati si indrumati.

4. Alina Rusu

Alina Rusu este unul dintre cei mai buni psihologi pentru copii la care poti apela daca locuiesti in Buzau. Aceasta isi desfasoara activitatea intr-un cabinet unde ofera servicii de consiliere psihologica persoanelor de toate varstele. Pentru fiecare client, contureaza un plan terapeutic personalizat, in care include strategii adaptate la varsta si particularitati. Alina Rusu detine competente in hipnoterapie, consiliere scolara si vocationala si este psihoterapeut in formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se aplica un tarif de 200 lei.

Alina Rusu este un psiholog bine pregatit, amabil si empatic. Aceasta ii trateaza pe oameni cu intelegere si deschidere, oferindu-le un mediu confortabil in care sa vorbeasca deschis despre problemele lor. Abordarea este personalizata, iar sfaturile, sugestiile si recomandarile acesteia sunt utile in procesul de dezvoltare si de depasire a perioadelor dificile. 

5. Magda Pascu

Magda Pascu profeseaza in Buzau si completeaza lista celor mai buni psihologi pentru copii din acest oras. Participarea la diverse cursuri si conferinte din domeniul psihologiei au reprezentat o oportunitate de dezvoltare pe plan profesional, Magda Pascu punand ulterior la dispozitia clientilor sedinte de consiliere psihologica. Accentul se pune pe descoperirea sinelui si pe resursele de vindecare din interior, abordarea fiind conturata in functie de particularitatile clientului. 

Costul unei sedinte de consiliere psihologica porneste de la 100 lei.

Magda Pascu este un psiholog bun, atent la detalii si empatic. Aceasta ofera mai multe tipuri de terapie, pentru clienti de toate varstele. Amabilitatea, profesionalismul si rabdarea sunt cateva dintre calitatile pentru care doamna psiholog Magda Pascu este apreciata de oamenii care au ales-o pentru colaborare. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de psihologi pentru copii pe care ii poti alege in Buzau. Sedintele de terapie sunt benefice pentru dezvoltarea armonioasa a copilului pe plan emotional, care va fi ajutat si sustinut in procesul de vindecare a unor traume si de depasire a unor perioade dificile.