Meniu

Psiholog copii Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultima vreme copilul tau este neobisnuit de tacut, lucru pe care il consideri complet iesit din comun si ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui psiholog de copii in Galati? Nu esti prima persoana care trece printr-o astfel de situatie si, cu siguranta, nici ultima, asa ca iti recomandam sa incerci sa comunici cu fiul sau fiica ta cat de mult se poate. Daca incercarile tale sunt fara vreun rezultat concret, te incurajam sa iei in considerare ajutorul unui psiholog din orasul tau unde cel mic va primi un psihodiagnostic. In urma psihodiagnosticului, specialistul elaboreaza sedinte personalizate de terapie, care au ca scop vindecarea si imbunatatirea capacitatii de relationare a copilului tau.

Spre norocul locuitorilor din Galati, exista o multime de psihologi profesionisti, cu o experienta vasta in domeniu, care stiu exact cum sa trateze fiecare copil in parte. Nu mai amana vizita la terapeut si ia in considerare variantele pe care ti le-am pregatit mai jos pentru a beneficia de rezultate ireprosabile.

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog de copii in Galati?

Daca inainte de a face programare la o sedinta de consiliere psihologica pentru copii in Galati esti curios care sunt preturile practicate pentru un astfel de serviciu, asigura-te ca te informezi din surse de incredere. Din fericire, pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit un tabel mai jos cu toate preturile practicate pentru un astfel de serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Magda Calin
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Abordare profesionala
 • Atitudine prietenoasa
 • Empatie si pozitivitate
 • Rezultate ireprosabile
 • Sedinte terapeutice adaptate
 • Amenajare placuta
Nuta Staicu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Interactiune excelenta cu copiii
 • Compasiune si empatie
 • Buna pregatire
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Rezultate excelente
PsiLand
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
 • Interactiune excelenta cu copiii
 • Metode moderne de abordare
 • Rezultate remarcabile
 • Amenajare placuta
 • Spatiu confortabil
Ramona Lisman
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Impact pozitiv
 • Amenajare placuta
 • Interactiune excelenta copil-terapeut
 • Buna pregatire si implicare
 • Pasiune si profesionalism
 • Abordare personalizata
 • Rezultate ireprosabile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 unitati terapeutice unde poti gasi un psiholog de copii in Galati

Iti e teama ca cel mic ar putea sa se confrunte cu o problema de ordin psihologic si ai luat decizia de a merge la un psiholog de copii in Galati? In astfel de situatii, cel mai bine este sa ne adresam unui personal competent si calificat in acest domeniu, pentru ca procesul de dezvoltare a copilului este extrem de vulnerabil. Ai grija atat de sanatatea fizica a acestuia, cat si de cea psihica pentru o dezvoltare armonioasa. Iata care sunt terapeutii pe care ti-i recomandam:

1. Magda Calin

Magda Calin este un psiholog clinician principal si psihoterapeut din Galati, cu o experienta de peste 19 ani in interactiunea atat cu adultii, cat si cu copiii. A absolvit Facultatea de Psihologie –Sociologie din Bucuresti, dubla specializare, iar ulterior a obtinut un atestat in educatie speciala in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. A facut o multime de formari profesionale de tipul „Egalitate de sanse in educatie”, „Educatie pentru cultivarea caracterului”, hipnoterapie si psihoterapie Ericksoniana, ulterior absolvind si Masterul cu specializarea: Psihoterapii cognitiv-comportamentale in cadrul Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti. Asigura sedinte de psihoterapie pentru adulti si copii, consiliere psihologica, psihodiagnostic si evaluare clinica, consultanta psihologica, educatie si training, logopedie, grupuri de dezvoltare personala.

Tariful aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 200 lei.

Cabinetul individual al Magdei Calin a obtinut o multime de aprecieri din partea pacientilor care se declara multumiti. Abordarea este profesionala, prietenoasa, empatica si pozitiva, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar sedintele sunt adaptate in functie de nevoile fiecarei persoane, dar si de varsta pacientului. De asemenea, amenajarea cabinetului este placuta, cu bun gust.

Vezi parerile pacientilor despre Magda Calin
Vezi Pareri

2. Nuta Staicu

Un alt psiholog din Galati pe care il poti lua in considerare si care asigura si servicii de copii este Nuta Staicu, acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care le ofera, pe langa terapia pentru copii, se numara si: consiliere psihologica, coaching si dezvoltare personala, psihoterapie individuala, de cuplu, pentru adolescenti, de grup, evaluare psihologica si psihodiagnostic, sexterapie, logopedie, hipnoza, psihoterapie de familie. De asemenea, asigura si cursuri de educatie prenatala, consiliere gravide, psihosociala, evaluare comportamentala.

Pretul pentru consilierea psihologica pentru copii este de 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, fiecare pacient fiind multumit de modul placut si amabil in care a fost tratat. Nuta Staicu a primit aprecieri si in ceea ce priveste interactiunea sa cu cei mici, avand o abordare moderna si prietenoasa. Rezultatele obtinute sunt excelente, terapeutul dand dovada de compasiune, empatie, o buna pregatire si implicare in cadrul sedintelor terapeutice, aplicand metode personalizate pentru fiecare in parte.

3. PsiLand

PsiLand este un centru psihologic din Galati, unde vei gasi specialisti in consilierea psihologica a copiilor, cu scopul de a le imbunatati comportamentul si modul de a gandi. Unitatea terapeutica este reprezentata de Violeta Simion, psiholog clinician specialist si psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, care practica aceasta meserie din 2004. Are peste 14 ani de experienta in interactiunea cu adultii si copiii, asigurand sedinte ireprosabile. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii A. I. Cuza din Iasi, dar si programul de masterat: Analiza si interventie in grupuri si organizatii. In anul 2017, Violeta Simion a infiintat PsiLand unde pune in aplicare urmatoarele servicii: psihoterapie individuala, cuplu, copii si adolescenti, programe de dezvoltare a inteligentei emotionale, programe de dezvoltare personala pentru adulti, workshop-uri, consiliere vocationala etc.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica pentru copii este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pentru ca terapeutul isi da tot interesul de a asigura o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru toata lumea. In ceea ce priveste interactiunea cu copiii, aceasta este excelenta, Violeta Simion stiind ce metode de abordare sa aplice pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Cabinetul este placut amenajat, asigurand atat adultilor, cat si copiilor un spatiu confortabil in care sa vorbeasca liber.

4. Ramona Lisman

Ramona Ruxandra Lisman este un alt psiholog de copii din Galati catre care iti poti indrepta atentia pentru serviciile ireprosabile pe care le pune in aplicare. A absolvit Facultatea de Sociologie – Psihologie, specializarea Psihologie la Universitatea „Spiru Haret”, a dobandit abilitati de armonizare a problematicii cuplului si familiei in societatea moderna si a facut formari in psihoterapia sistemica de familie, cuplu si copil. Titlul de psiholog clinician l-a obtinut in 2009-2010 prin Serviciul de Asistenta Maternala – DGASPC Galati, continuand sa isi practice meseria la Centrul de Consiliere si Evaluare Psihologica. In prezent, isi desfasoara activitatea la cabinetul individual de psihologie, punand in aplicare urmatoarele servicii: psihoterapie individuala, de cuplu, copii, familie, evaluare psihologica, dezvoltare personala individuala si de grup, educatie parentala etc.

Pretul pentru consilierea psihologica pentru copil este de 200 lei.

Impactul psihologului expert asupra copiilor este unul pozitiv, cei mici primind tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Cabinetul este amenajat placut, astfel incat atat adultii, cat si copiii sa se simta confortabil, terapeutul dand dovada de o buna pregatire, implicare, pasiune pentru domeniu si profesionalism. Abordarea este una moderna si personalizata in functie de fiecare pacient in parte, cu scopul obtinerii unor rezultate ireprosabile.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui psiholog de copii in Galati la ajutorul caruia sa apelezi cu incredere, iti recomandam sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pregatit anterior in articol. Terapeutii din Galati au o experienta vasta in domeniu, asigura rezultate excelente pentru fiecare pacient in parte, fie ca este vorba de adulti sau copii, iar atmosfera pe care o creeaza este una cat se poate de confortabila.