Meniu

Psiholog copii Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru ca exista foarte multe optiuni bune, gasirea unui psiholog pentru copii in Sibiu este relativ simpla. Acestia sunt specialistii la care parintii pot sa apeleze atunci cand micutul prezinta tulburari de comportament, cand are dificultati in contexte sociale sau in orice alte situatii in ingrijoratoare in care ajutorul unui psiholog poate fi de folos. Dependenta de parinti, agresivitatea si furia excesiva a copilului sunt alte situatii in care parintilor li se recomanda sa ia legatura cu un psiholog bun pentru copii. 

In Sibiu vei gasi numerosi psihologi ale caror servicii se adreseaza inclusv copiilor. Daca te numeri printre parintii care se afla in cautarea unui psiholog bun care sa ii ajute pe cei mici sa isi gestioneze emotiile negative, din acest articol vei afla informatii despre cei mai cautati specialisti din Sibiu.

Pret sedinta la cabinetul unui psiholog pentru copii din Sibiu

Costurile sunt importante atunci cand vine vorba despre terapie, motiv pentru care majoritatea parintilor din Sibiu isi doresc sa afle tariful perceput de psihologii pentru copii inainte de a face o prima programare. In tabelul de mai jos figureaza numele celor mai buni psihologi din oras, precum si tariful pentru o sedinta de consiliere psihologica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Alina Stoica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate bune in urma sedintelor de terapie
 • Psiholog cu experienta
 • Empatie, deschidere si implicare
 • Abordare personalizata
 • Confort
Madalina Pirneci
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Empatie si rabdare
 • Atitudine pozitiva
 • Sfaturi utile
 • Confort psihic
Life Therapy
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Servicii calitative
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Terapii eficiente si diversificate
 • Progres rapid
 • Abordare personalizata in functie de particularitati si obiective
Ioan Motronea
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Evolutie vizibila de la o sedinta la alta
 • Psiholog cu experienta
 • Dedicare pentru meserie
 • Implicare si empatie
 • Interactiune eficienta cu cei mici
Mihaela Ionas
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Consiliere pentru oameni de toate varstele
 • Amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Rezultate bune
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni psihologi pentru copii din Sibiu

Pentru ca micutul tau sa beneficieze de sprijinul unui psiholog pentru copii, primul pas este sa identifici un cabinet bun, pe care il poti gasi inclusiv in Sibiu. Vizita la psiholog va face diferenta daca micutul tau trece printr-o perioada dificila, daca a fost victima unei intamplari nefericite sau daca are un comportament ingrijorator. 

Sanatatea emotionala a copilului este la fel de importanta precum cea fizica, iar ajutorul de specialitate contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului si la starea sa de bine. Folosind detaliile din clasamentul de mai jos, vei putea alege un psiholog potrivit pentru nevoile copilului tau: 

1. Alina Stoica

Alina Stoica profeseaza in Sibiu si este unul dintre cei mai cautati psihologi pentru copii. La cabinetul acesteia poti beneficia de consultanta psihologica, psihoterapie si consiliere individuala sau de grup. Psihologul se adreseaza oamenilor de toate varstele care sufera de anxietate, depresie, probleme in relatiile cu cei dragi si orice alta problema de natura emotionala. Alina Stoica este psiholog si psihoterapeut, avand un parcurs academic si profesional complex. Dupa absolvirea studiilor, a urmat mai multe cursuri, stagii si specializari prin care si-a consolidat experienta in domeniul psihologiei. De asemenea, este membru in multiple societati de profil, intre care si Asociatia de Psihoterapie Pozitiva.

O sedinta de terape pentru copii are pretul de 100 lei. 

Alina Stoica este un psiholog foarte apreciat in Sibiu, iar in mediul online a primit recenzii pozitive de la multi dintre clientii sai. Oamenii spun ca au avut o experienta buna si ca au reusit sa treaca peste momente dificile. Empatia, deschiderea, implicarea si experienta sunt cateva dintre calitatile atribuite acestui psiholog. Aceasta ii face pe clienti sa se simta confortabil si are o modalitate interesanta de a aborda fiecare discutie, adaptandu-si sugestiile la nevoile si obiectivele persoanei cu care lucreaza. 

Vezi parerile pacientilor despre Alina Stoica
Vezi Pareri

2. Madalina Pirneci

Madalina Pirneci este unul dintre specialistii din Sibiu pe care ii poti alege daca te afli in cautarea unui psiholog pentru copii. Serviciile se adreseaza oamenilor de toate varstele, Madalina Pirneci fiind psiholog clinician in supervizare si psihoterapeut integrativ in formare. In cadrul sedintelor de consiliere psihologica, psihologul are o abordare personalizata si evalueaza cu atentie nevoile si obiectivele clientului, astfel incat sa ii propuna instrumente si strategii eficiente. 

Pentru o sedinta de consiliere, tariful este de 150 lei.

Profesionalismul, empatia, pasiunea pentru meserie si ascultarea activa sunt principalele motive pentru care oamenii o recomanda pe doamna psiholog Madalina Pirneci. La cabinetul acesteia, multe persoane spun ca s-au simtit intelese si ghidate cu rabdare. Aceasta are o atitudine optimista si ii face pe oameni sa se simta confortabili atunci cand vorbesc despre emotiile si gandurile lor, oferindu-le intotdeauna sfaturi utile.

3. Life Therapy

Life Therapy este o clinica din Sibiu unde vei gasi mai multi psihologi pentru copii. Specializata in psihologie si psihoterapie, aceasta clinica pune la dispozitia oamenilor mai multe tipuri de terapie: psihoterapie individuala, psihoterapie de grup, evaluare psihologica, terapie prin muzica, logopedie etc. Sunt disponibile servicii complexe din domeniul psihologiei, oferite de catre o echipa formata din specialisti cu experienta, care se afla la curent cu cele mai noi metode de tratament. 

Pentru copii, tariful unei sedinte de consiliere este de 130 lei.

Life Therapy gazduieste o echipa profesionista, amabila si implicata. Asa reiese din parerile exprimate pe internet, care provin de la oameni multumiti de experienta avuta. Parintii sunt de parere ca sedintele de terapie sunt folositoare si sustin ca au observat un progres rapid in comporrtamentul copiilor. Personalul este bine pregatit si ofera intotdeauna recomandari tinand cont de varsta, nevoi si obiective, toate acestea fiind evaluate si discutate intr-o prima sedinta. 

4. Ioan Motronea

Ioan Motronea este unul dintre psihologii pentru copii foarte apreciati in Sibiu, fiind specializat in psihodrama clasica si adresandu-se persoanelor de toate varstele. De-a lungul carierei sale, acesta a lucrat cu numerosi copii cu tulburari de dezvoltare si a oferit consiliere psihologica de grup in gestionarea problemelor de comportament. Psihologul Ioan Motronea se afla intr-o dezvoltare continua, astfel ca participa regulat la conferinte de psihoterapie si cursuri de analiza comportamentala, prin care isi consolideaza experienta si descopera noi tehnici, metode, instrumente si resurse de tratament al tulburarilor de personalitate.

Prima sedinta de consiliere pentru copii si adolescenti este gratuita, dupa care se aplica tariful de 130 lei. 

Persoanele care l-au ales pe Ioan Motronea afirma ca este un psiholog dedicat meseriei si un adevarat profesionist. Acesta recunoaste cu usurinta problemele fiecarui client, are o abordare individuala si empatizeaza foarte mult cu cei mici. Evolutia se observa de la o sedinta la alta. Mai multe persoane precizeaza ca psihologul le-a ajutat copiii sa treaca peste momente dificile si sa se dezvolte pe plan personal. 

5. Mihaela Ionas

Psihoterapeut si psiholog pentru copii, Mihaela Ionas profeseaza in Sibiu si este unul dintre psihologii pe care trebuie sa ii iei in calcul daca ai luat decizia de a iti duce copilul la terapie. Specializata in psihoterapie pozitiva, aceasta propune fiecarui client o abordare personalizata, in care include metode si tehnici terapeutice moderne si eficiente, adaptate la nevoile individuale. Miahela Ionas este profesor consilier scolar si asigura consiliere psihopedagogica parintilor, copiilor si cadrelor didactice. 

Pentru copii si adolescenti, o sedinta de consiliere costa 150 lei.

Clientii spun ca merg cu drag in cabinetul doamnei psiholog Mihaela Ionas si declara ca au reusit sa isi rezolve anumite probleme de comportament, sa devina o versiune mai buna a lor si sa isi recapete increderea in sine. Aceasta e bine pregatita, amabila, implicata si empatica. Oamenii o recomanda pe doamna psiholog si sunt multumiti de rezultatele obtinute in urma sedintelor de consiliere psihologica. 

Concluzii 

Psihologul pentru copii trebuie sa inspire incredere celor mici si parintilor in egala masura, iar in Sibiu vei gasi suficienti specialisti ce raspund acestui criteriu. Psihologii prezentati anterior au experienta in lucrul cu cei mici si au o abordare personalizata, adaptandu-si metodele la nevoile si particularitatile copilului.