Meniu

Psiholog copii Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dezvoltarea emotionala a copiilor si adolescentilor este o chestiune delicata, atunci cand apar evenimente nedorite ca divortul parintilor, separarea, decesul cuiva drag, bullying-ul si alte traume, in aceasta situatie parintilor sau tutorilor recomandandu-li-se sa apeleze la un specialist din proximitate, in cazul dat, la un psiholog copii din Targu Jiu. Acesta poate oferi o evaluare clinica precisa, consiliere psihologica orientata catre nevoile lor si sfaturi competente pentru parinti.

Daca cel mic se confrunta cu probleme emotionale sau ai nevoie de o evaluare pentru integrarea in sistemul educational, poti conta pe serviciile unui psiholog bun in Targu Jiu, care sa iti ofere solutiile asteptate.

Cat costa o sedinta la psiholog copii in Targu Jiu?

Desi pretul unei sedinte la un psiholog copii in Targu Jiu nu este cel mai important aspect al vizitei la un cabinet specializat, vrei sa fii pregatit/-a din punct de vedere financiar pentru acesta prima intalnire. In tabelul de mai jos vei afla numele cabinetului de psihologie din oras catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful practicat pentru o sedinta de evaluare sau de consiliere.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Iuliana Dimulescu
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
  • Servicii de calitate
  • Atmosfera primitoare
  • Psiholog profesionist
  • Empatie si rabdare in abordare
  • Comunicare buna cu copiii
  • Sfaturi competente
  • Solutii eficiente de interventie si mediere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru serviciile unui psiholog copii in Targu Jiu?

Nu ai multe optiuni in ceea ce priveste serviciile unui psiholog copii in Targu Jiu, insa nici nu sunt foarte multi specialisti de acest tip pe piata privata de profil. Te poti bucura ca exista o persoana pregatita in domeniu in orasul tau si poti incerca sa afli cat mai multe informatii despre cabinet. Daca esti interesat de standardele la care lucreaza psihologul, de calificarile si metodele utilizate de el, precum si de opiniile parintilor copiilor si adolescentilor care i-au trecut pragul, citeste sectiunea urmatoare a articolului, in care vei gasi raspunsul pentru multe dintre intrebarile tale.

Iuliana Dimulescu

Daca esti in cautarea unui bun psiholog copii, trebuie sa stii ca la Cabinetul Psihologic Privat Iuliana Dimulescu din Targu Jiu, locuitorii orasului au acces la servicii de psihologie clinica, psihodiagnostic si interventii de scurta durata, mediere cupluri, tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist, metode si tehnici de recuperare neuropsihologica in tulburarile functiilor cognitive, psihodiagnostic si interventie de scurta durata pentru adolescenti, consiliere pentru dezvoltare personala, terapie psihologica, terapie ocupationala, terapie prin joc, terapie de socializare, terapie prin creativitate si consiliere pentru controlul greutatii. Cabinetul pune la dispozitia gorjenilor si activitati de ingrijire zilnica pentru copii.

Pentru o sedinta la psiholog vei plati in acest cabinet suma de 150 de lei.

Clientii cabinetului apreciaza serviciile de calitate, atmosfera primitoare, profesionalismul psihologului, rabdarea si empatia abordarii, darul de a comunica cu cei mici, sfaturile competente oferite si solutiile eficiente de interventie si mediere.

Vezi parerile pacientilor despre Iuliana Dimulescu
Vezi Pareri

Concluzii

Problemele de sanatate emotionala si de dezvoltare psihologica isi pot gasi evaluarea corecta si solutii competente la un cabinet de psiholog din Targu Jiu. Indiferent ca vrei sa obtii parerea unui specialist, in legatura cu functiile cognitive ale copilului, cu pregatirea pentru gradinita sau scoala, terapie psihologica, sa il stimulezi sa isi invinga timiditatea sau sa il ajuti sa treaca peste o trauma, serviciile unui psiholog bun iti stau la dispozitie in orasul resedinta a judetului Gorj.

Vei gasi in cabinetul din Targu Jiu un specialist calificat in psihologie clinica, in metode si tehnici de interventie pe termen scurt si in diverse terapii care contribuie la corectarea unor tulburari emotionale, la autocunoastere si dezvoltare personala. Oricat de multa dragoste ai avea si oricat de mult ti-ai dori sa il ajuti chiar tu sa evolueze, ajutorul unui psiholog de copii este uneori nepretuit.