Meniu

Psiholog Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a isi imbunatati relatiile cu cei din jur si pentru a trece mai usor peste evenimente delicate din viata, multe persoane apeleaza la psiholog in Focsani. Dorinta de dezvoltare profesionala si intelegerea propriilor emotii sunt doua motive intemeiate pentru a colabora cu un psiholog. Daca hobby-urile si activitatile preferate nu iti mai aduc aceeasi placere ca inainte, daca nu reusesti sa legi relatii cu cei din jur sau daca pur si simplu vrei sa te cunosti mai bine pe tine insuti, este ideal sa apelezi la un psiholog. 

Sedintele de terapie au multe scopuri, unul dintre ele fiind de a ii sustine pe oameni in regasirea echilibrului. Psihologii au o abordare personalizata pentru fiecare client, pe care il ghideaza in raport cu obiectivele si particularitatile sale. Cei mai multi oameni apeleaza la terapie atunci cand trec printr-un moment dificil sau cand se confrunta cu diverse frici, in vreme ce altii isi doresc consiliere in alegerea unei cariere potrivite. Toate acestea sunt motive intemeiate pentru a solicita sfatul unui psiholog. 

Care este pretul unei sedinte la cei mai buni psihologi din Focsani?

Fie ca iti doresti sa mergi la un cabinet de psihologie vreme de cateva saptamani sau pe termen lung, este important sa te interesezi cu privire la costul sedintelor, iar pentru Focsani am alcatuit un tabel detaliat in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
PsihoCare Clinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Sesiuni de terapie eficiente
 • Personal bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Amabilitate
 • Mediu confortabil
Carmen Dobre
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog bine pregatit
 • Profesionalism si dedicare
 • Implicare
 • Atitudine pozitiva
Mariana Ursu-Balaci
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Rezultate bune
 • Psiholog cu experienta
 • Implicare si amabilitate
 • Dedicare
Maria Dascalu
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Atentie la nevoile clientului
 • Implicare
 • Dorinta de a ajuta si oferi sprijin
 • Servicii de calitate
Dr. Gogorita
160 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 160 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog profesionist
 • Implicare si empatie
 • Strategii terapeutice personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul psihologilor din Focsani

Fiecare psiholog are o abordare terapeutica diferita, lucru valabil si in cazul specialistilor din Focsani. Indiferent de motivul pentru care ai decis sa mergi la terapie, este necesar sa gasesti un psiholog cu a carui abordare sa rezonezi si ale carui sfaturi sa fie cu adevarat utile pentru problema ta.

Ca sa iti fie mai usor sa gasesti un psiholog bun, primul pas este sa te documentezi. Clasamentul de mai jos reuneste informatii care te-ar putea interesa privitor la activitatea celor mai buni psihologi din oras:

1. PsihoCare Clinic

PsihoCare Clinic, situata in Focsani, este una dintre clinicile unde vei gasi o echipa bine pregatita de psihologi, psihiatri si psihoterapeuti. Programele terapeutice se bazeaza pe metode si tehnici de ultima generatie, fiind destinate oamenilor care isi doresc sa se dezvolte pe plan personal sau care se confrunta cu tulburari psihice. Specialistii care profeseaza in cadrul acestei clinici au experienta vasta si diferite competente, aflandu-se intr-o continua dezvoltare. Din dorinta de a ajuta comunitatea, echipa acestei clinici deruleaza si evenimente educationale. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 lei.

PsihoCare Clinic este o clinica apreciata din Focsani, pe care multi oameni au ales-o deja pentru sedinte de terapie. Personalul este bine pregatit, implicat, empatic si amabil. Sesiunile de terapie se desfasoara intr-un cadru confortabil, unde oamenii se simt in siguranta si pot vorbi cu usurinta despre sentimentele lor. Sedintele de consiliere sunt personalizate si clientii beneficiaza de sfaturi, sugestii, recomandari si ponturi utile.

Vezi parerile pacientilor despre PsihoCare Clinic
Vezi Pareri

2. Carmen Lenuta Dobre

Carmen Lenuta Dobre este unul dintre psihologii care profeseaza in Focsani si ale carui servicii se adreseaza oamenilor de orice varsta. Poti sa alegi acest cabinet pentru evaluare clinica si psihodiagnostic, evaluare neuropsihologica a copilului, evaluare logopedica si evaluare a afectiunilor psihiatrice la copii. Copiii, adolescentii si adultii de toate varstele pot beneficia de consiliere psihologica, terapie individuala si terapie de grup, in functie de nevoi si preferinte. In cadrul acestui cabinet, Carmen Lenuta Dobre organizeaza workshop-uri dedicate parintilor si profesorilor, precum si grupuri de dezvoltare personala pentru cei mici. 

Tariful pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 lei.

Persoanele care au ales acest cabinet se declara multumite de serviciile de care au beneficiat. Prin intermediul recenziilor din mediul online, mai multe persoane au subliniat faptul ca aici au fost ascultate si ajutate in momentele dificile. Psihologul este bine pregatit, are o atitudine pozitiva, este amabil si dornic sa ii ajute pe oameni. Cabinetul este primitor si clientii se simt confortabil. In urma sedintelor, acestia sustin ca au capatat o atitudine pozitiva si ca au reusit sa isi recapete echilibrul interior. Profesionalismul si dedicarea sunt alte doua calitati ale psihologului.

3. Mariana Ursu-Balaci

Mariana Ursu-Balaci se numara printre cei mai buni psihologi la care poti apela in Focsani pentru sedinte de consiliere psihologica, dezvoltare personala si psihoterapie. Aceasta are experienta vasta in domeniul psihologiei si detine competente in hiponza clinica, relaxare si psihoterapie ericksoniana. Mariana Ursu-Balaci a participat la numeroase conferinte si workshop-uri tematice, in cadrul carora si-a dezvoltat competentele si a ramas la curent cu cele mai noi metode folosite in sfera terapiei. Lista de servicii este una complexa si cuprinde sedinte de consiliere psihologica, psihoterapie individuala, sedinte de coaching si dezvoltare personala, terapie suportiva, psihoterapie pentru copii si de grup. 

Pentru o sedinta de consiliere, vei achita suma de 170 lei.

In mediul online, oamenii care au ales-o pe Mariana Ursu-Balaci o descriu ca fiind o profesionista si spun ca sedintele de terapie si neurofeedback le-au fost utile si le-au oferit motivatia de care aveau nevoie. Aceasta este implicata, amabila si dedicata meseriei. Clientii sustin ca au fost sprijiniti in rezolvarea problemelor si ca se simt mai puternici. 

4. Maria Catalina Dascalu

Daca locuiesti in Focsani si ai luat decizia de a merge la psiholog, unul dintre specialistii spre care te poti intrepta este Maria Catalina Dascalu. La cabinetul acesteia este disponibil un catalog complex de servicii, care sunt dedicate copiilor, adolescentilor si adultilor. Cateva dintre specialitatile acoperite sunt psihologia clinica, psihologia transporturilor si psihologia muncii si organizationala. La acest cabinet se organizeaza inclusiv sedinte de terapie pentru familie si grupuri. 

Privitor la tarife, o sedinta de consiliere costa 130 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales acest cabinet au ramas cu o impresie placuta si au fost multumite de rezultatele obtinute. Doamna psiholog este bine pregatita, atenta la nevoile clientilor si la particularitatile acestora, implicata si dornica sa ofere sprijin celor care trec pragul cabinetului.

5. Dr. Constantin Gogorita

Printre cei mai cautati si cunoscuti psihologi care profeseaza in Focsani se numara si Constantin Gogorita. Acesta a absolvit studiile de doctorat in cadrul Universitatii Bucuresti, domeniul psihologie clinica. A urmat numeroase cursuri de formare si detine competente vaste in psihologie, avand formare in psihologie clinica, psihologia muncii si psihologia transporturilor, printre altele. 

Sedinta de consiliere psihologica are pretul de 160 lei.

Dr. Constantin Gogorita este descris ca fiind un profesionist de catre oamenii care i-au ales serviciile. Acesta da dovada de implicare, empatie, dedicare si profesionalism fata de clientii sai. Sesiunile terapeutice sunt adaptate la nevoile fiecarei persoane, astfel incat obiectivul sa fie indeplinit cu succes.

Concluzii

Pentru sedinte de consiliere psihologica individuala sau pentru terapie de cuplu ori familie, vei gasi destul de rapid un psiholog bun in Focsani. Acesta te va ajuta sa iti gestionezi mai eficient emotiile, sa intelegi cauza problemelor de natura emotionala si sa le tratezi de la radacina. Sesiunile de terapie iti vor fi utile pe termen lung, deoarece vei invata sa construiesti relatii, sa iti comunici emotiile si sa depasesti anumite frici.