Meniu

Psiholog Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din dorinta de a se dezvolta pe plan personal sau de a depasi anumite perioade grele din viata, un numar tot mai mare de adulti merg la psiholog in Galati. Stilul de viata agitat, stresul zilnic de la locul de munca, problemele in relatiile cu cei din jur si evenimentele delicate (pierderea unei persoane dragi, divortul, pierderea jobului etc.) sunt situatii firesti in care oamenii sunt incurajati sa ceara ajutorul unui psiholog, care ii va ghida catre gasirea unor solutii prin verbalizarea starilor afective. 

Decizia de a merge la psiholog este personala si poate aparea in urma unui cumul de factori. In acest oras vei gasi numerosi specialisti in psihologie care te vor sustine in perioadele dificile, care iti vor oferi un mediu prielnic dezvoltarii si cresterii personale si care iti vor demonstra ca traumele pot fi vindecate. In urma sedintelor de terapie, oamenii isi vor imbunatati inclusiv abilitatile de comunicare cu cei din jur si vor dobandi o perpectiva pozitiva asupra vietii.

Care sunt preturile pentru o sedinta la psiholog in Galati?

Costurile terapiei sunt un aspect important de care tin cont majoritatea oamenilor din Galati atunci cand iau decizia de a merge la psiholog. Sedintele de terapie sunt o investitie in propria persoana, iar pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica o sesiune de terapie in cadrul celor mai bune cabinete din orasul tau poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Magda Calin
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abordare profesionista
 • Psiholog cu experienta vasta
 • Terapii personalizate si eficiente
 • Implicare, empatie si sprijin
Dr. Nuta Staicu
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Empatie si intelegere
 • Atentie la detalii
 • Abordare personalizata
Lucretia Preda
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Terapii eficiente
 • Psiholog bine pregatit
 • Implicare si dedicare
Violeta Simion
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune inca de la primele sedinte
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare
 • Programe terapeutice personalizate
Pro Clinic
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Servicii calitative
 • Atentie la nevoile oamenilor
 • Curatenie
 • Dotari moderne
 • Programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce cabinete gasesti cei mai buni psihologi din Galati?

Colaborarea cu psihologul trebuie sa fie una bazata pe incredere, asa ca trebuie sa iei in considerare mai multi factori atunci cand alegi un cabinet din Galati. Feedback-ul altor clienti poate fi esential, la fel si informatiile despre pregatirea si calificarile psihologului ales. 

Clasamentul de mai jos aduce la un loc detalii pe care orice viitor client si-ar dori sa le cunoasca despre cabinetele de psihologie considerate a fi cele mai bune din orasul lor:

1. Magda Calin

Considerata de multi clienti ca fiind cel mai bun psiholog din orasul Galati, Magda Calin are aproximativ 20 de ani de experienta clinica de specialitate. Aceasta e psihoterapeut cu dubla specializare, psiholog principal si logoped, avand competente multiple in domeniu. Consilierea psihologica, terapia suportiva, hipnoza, terapia Ericksoniana si evaluarea psihlogica sunt cateva dintre serviciile pe care le ofera doamna psiholog in cadrul cabinetului sau. De asemenea, organizeaza grupuri de dezvoltare personala pentru copii, conturand un mediu prielnic valorificarii potentialului si imbunatatirii anumitor abilitati ale celor mici. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 lei.

Zeci de persoane au ales recenziile pe internet ca modalitate de a isi exprima recunostinta fata de doamna psiholog Magda Calin, pe care clientii o lauda pentru abordarea profesionista, capacitatea de ascultare si intelegere, empatie si sprijin. Clientii beneficiaza de servicii personalizate si li se pun la dispozitie instrumente, metode si tehnici prin care sa isi rezolve problemele care i-au adus in cabinet si sa construiasca relatii sanatoase. Psihologul este implicat si rezultatele se vad inca de la primele sedinte. Oamenii care i-au ales serviciile spun ca dupa sedintele de terapie s-au simtit mai optimisti si ca au invatat sa gandeasca pozitiv. 

Vezi parerile pacientilor despre Magda Calin
Vezi Pareri

2. Nuta Staicu

Nuta Staicu este unul dintre psihologii la care poti apela in Galati daca iti doresti sa colaborezi cu un specialist bine pregatit. La cabinetul sau, clientii pot beneficia de sedinte de consiliere psihologica si de cursuri de educatie prenatala. Scopul psihologului este de a oferi oamenilor sprijin, resurse si ghidare catre o mai buna gestionare a emotiilor negative, conturand un spatiu in care acestia se simt in siguranta. 

Pentru o sedinta de terapie, se aplica tariful de 180 lei.

Persoanele care au ales serviciile acestui cabinet se declara multumite de rezultatele obtinute in urma sedintelor de terapie. Printre calitatile doamnei psiholog Nuta Staicu se numara profesionalismul, empatia, intelegerea si atentia la detalii. Aceasta contureaza programe terapeutice personalizate pentru fiecare client, luand in calcul nevoile, particularitatile si obiectivele acestuia.

3. Lucretia Preda

Pentru a beneficia de servicii de calitate si de rezultate pozitive in cadrul sedintelor de terapie, un alt psiholog la care poti apela in Galati este Lucretia Preda. In cabinetul sau poti beneficia de sedinte de consiliere psihologica pentru depasirea unor evenimente dificile, pentru recapatarea increderii in sine si pentru gestionarea unui spectru larg de probleme emotionale. Aceasta e membru in numeroase asociatii de profil si detine competente multiple in psihologie, printre care si hipnoza clinica. 

Tariful pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 200 lei.

Oamenii care i-au ales serviciile o descriu ca fiind o adevarata profesionista, care ofera indrumare si sustinere in situatii dificil de gestionat pe cont propriu. Aceasta e bine pregatita, implicata si atenta la particularitatile si nevoile clientului. Oamenii se simt in siguranta si ascultati la cabinetul doamnei psiholog Lucretia Preda. 

4. Violeta Simion

In Galati, unul dintre cei mai apreciati psihologi este Violeta Simion. Lista de servicii consta in servicii de psihoterapie adresate persoanelor de toate varstele si evaluare psihologica, efectuata cu obiectivul de a analiza comportamentul si starea de sanatate psihica a clientului. Serviciile sunt dedicate inclusiv cuplurilor, care se confrunta cu dificultati de comunicare sau alte probleme care pot fi gestionate cu ajutorul specialistului. Obiectivul doamnei psiholog Violeta Simion este de a oferi oamenilor un spatiu de deschidere si autocunoastere.

Pentru o sedinta de terapie, se va achita suma de 200 lei.

Referitor la feedback-ul clientilor, acestia sunt de parere ca doamna psiholog este o profesionista si declara ca rezultatele pozitive au aparut inca de la primele sedinte. Amabilitatea, implicarea si interesul oferit clientilor sunt cateva dintre calitatile care o recomanda. Fiecare persoana are parte de o abordare personalizata si adaptata la propriile obiective.

5. Pro Clinic

Pentru serviciile unui psihiatru bun din Galati te poti adresa inclusiv centrului medical Pro Clinic. Centrul este format din mai multe cabinete si este caracterizat de diversitatea procedurilor disponibile, precum si de abordarea complexa a problemelor de sanatate. Cu misiunea de a asigura un act medical si ingrijiri de calitate, acest centru reuneste servicii dintr-o gama vasta de specialitati, una dintre ele fiind psihologia. In acest departament, pacientii beneficiaza de consiliere in cazul a diferite tulburari si probleme emotionale. 

Sedinta de consiliere individuala costa 180 lei. 

Majoritatea parerilor exprimate in mediul online cu privire la centrul Pro Clinic sunt pozitive. Foarte multi oameni o considera ca fiind o clinica deosebita, unde personalul este bine pregatit, atent la nevoile pacientului si amabil. Oamenii care ii trec pragul beneficiaza de consultatii amanuntite, de explicatii si indrumare. Clinica este curata si dotata corespunzator. Ca dezavantaje, unele persoane spun ca programarile se decaleaza si ca personalul de la receptie preia greu apelurile.

Concluzii

In cabinetele psihologilor din orasul Galati poti beneficia de servicii calitative si de sprijin din partea unor specialisti in depasirea anumitor probleme de natura emotionala. Luand in calcul criterii precum experienta terapeutilor, tipurile de terapie oferite, feedback-ul clientilor si raportul calitate-pret, cabinetele prezentate in topul de mai sus sunt considerate a fi cele mai bune optiuni din acest oras.