Meniu

Psiholog Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu ajutorul unui psiholog din Oradea poti identifica solutii eficiente de gestionare a emotiilor care te coplesesc si de rezolvare a unor probleme precum dificultatea de adaptare la locul de munca, lipsa de interes pentru activitatile preferate, anumite dependente etc. Exista multe situatii in care te poti adresa psihologului, inclusiv atunci cand iti doresti doar sa te dezvolti pe plan personal si sa te cunosti mai bine. 

Sedintele de terapie sunt recomandate oricui simte ca are nevoie de sprijin in depasirea unor perioade delicate sau in gasirea unor raspunsuri, indiferent de varsta. Dezechilibrul emotional afecteaza interactiunile din viata de zi cu zi, ceea ce poate fi schimbat prin anumite modificari si metode sugerate de psiholog, fiecare persoana avand parte de o abordare personalizata. 

Cat vei plati pentru o sedinta la psiholog in Oradea?

Referitor la costuri, multe persoane din Oradea iau in calcul pretul sedintei la psiholog inainte de a isi face o programare. Pentru a lua o decizie informata si pentru a determina daca sesiunile de terapie se incadreaza in bugetul tau, poti consulta urmatorul tabel. Acesta reuneste informatii cu privire la pretul unei sedinte la unii dintre cei mai buni psihologi din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Simona Hint
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate foarte bune in urma sesiunilor de terapie
 • Profesionalism si devotament
 • Empatie si amabilitate
 • Echipa cu experienta
 • Mediu cald si primitor
 • Cabinet bine dotat
Mirela Parv
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si experienta
 • Empatie, implicare si atentie la detalii
 • Rezultate inca de la prima sedinta
 • Mediu confortabil
Razvan Coloja
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Rezultate pe termen lung
 • Psiholog cu experienta
 • Pasiune pentru meserie
 • Empatie si atentie
 • Sfaturi si solutii utile
 • Interactiune eficienta psiholog-client
Iulia Blanaru-Maier
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Psiholog bine pregatit
 • Rezultate bune
 • Empatie si dorinta de a ajuta
 • Mediu cald si primitor
 • Servicii de calitate
Felicia Muresan
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Terapii eficiente
 • Psiholog cu experienta vasta
 • Implicare si empatie
 • Abordare personalizata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai buni psihologi din Oradea

Cand alegi unul dintre psihologii care profeseaza in Oradea, exista si alte aspecte de luat in calcul pe langa pret. Experienta si calificarile, abordarea si feedback-ul primit de la alti oameni care i-au trecut pragul cabinetului sunt in egala masura factori decisivi. Cel mai important este sa poti stabili o conexiune cu psihologul si sa te simti confortabil in cadrul sesiunilor de terapie. 

Iata care sunt cei mai cautati psihologi din Oradea:

1. Simona Hint

Simona Hint este un psiholog clinician specialist din Oradea, care detine numeroase certificate si atestari in domeniu. Aceasta ofera clientilor servicii de psihologie, logopedie si sedinte de psihoterapie. Terapiile disponibile in cadrul acestui cabinet specializat in psihologie se adreseaza persoanelor din toate categoriile de varsta, indiferent ca e vorba despre copii, adulti, parinti, cupluri sau varstnici. Gestionarea comportamentului si emotiilor, intelegerea sinelui si dezvoltarea personala sunt cateva dintre obiectivele serviciilor oferite la acest cabinet de psihologie. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 lei.

Conform recenziilor disponibile in mediul online, serviciile sunt de inalta calitate si rezultatele sunt foarte bune. Profesionalismul, devotamentul si empatia sunt cateva trasaturi pe care clientii le atribuie doamnei psiholog Simona Hint. Experienta vasta in domeniu si atentia deosebita pentru nevoile clientului sunt calitati apreciate la intreaga echipa a acestui cabinet. Mediul este cald si primitor, iar cabinetul este bine dotat si amenajat. 

Vezi parerile pacientilor despre Simona Hint
Vezi Pareri

2. Mihaela Parv

Din clasamentul celor mai cautati psihologi din orasul Oradea face parte si Mihaela Parv. Psiholog clinician si psihoterapeut integrativ in formare, aceasta promoveaza ideea conform careia comunicarea asertiva este cheia imbunatatirii relatiilor interpersonale si vindecarii traumelor. Psihologul ii ajuta pe oameni sa identifice resursele de crestere din interiorul lor si le asigura o abordare personalizata in depasirea si solutionarea dificultatilor. 

La acest cabinet, o sedinta de terapie costa 170 lei.

Mihaela Parv este un psiholog foarte apreciat in Oradea, iar la o simpla cautare pe Google poti vedea zecile de recenzii pozitive. Doamna psiholog este descrisa de clienti ca fiind o persoana calda, empatica, intelegatoare, atenta la detalii, implicata si dornica sa ajute. Aceasta da dovada de profesionalism, este dedicata meseriei, inspira oamenilor incredere si le creeaza un mediu prielnic pentru a se deschide si a vorbi despre problemele lor. Cei care au ales sa lucreze cu doamna Mihaela Parv spun ca au simtit rezultate inca de la prima sedinta si ca au avut parte de o experienta pozitiva, cu ajutorul carora au devenit o versiune mai buna a lor si au trecut peste perioade dificile din viata. 

3. Razvan Coloja

Daca locuiesti in Oradea si ai decis sa mergi la psiholog, unul dintre specialistii pe care sa ii iei in considerare este Razvan Coloja. Psiholog clinician, psihoterapeut si consilier psihologic, acesta are experienta vasta in sfera sa de activitate si are un parcurs academic remarcabil, avand studii in mai multe domenii: psihologie, informatica, sociologie. Pe parcursul anilor de activitate, a publicat numeroase articole si studii de psihologie in reviste nationale si internationale. De asemenea, a publicat pana in momentul de fata cinci romane. 

Pentru o sedinta de consiliere, pretul este de 200 lei.

Oamenii care au ales serviciile psihologului Razvan Coloja au numai cuvinte de lauda despre acesta, spunand ca e un adevarat profesionist, un om dedicat, calm, empatic si atent. Acesta ofera sfaturi utile clientilor, ii asculta cu atentie, vine intotdeauna cu solutii si interactioneaza eficient cu persoanele care ii trec pragul cabinetului. In mediul online, multi clienti si-au relatat experienta si spun ca progresul si rezultatele obtinute in urma sesiunilor de terapie s-au resimtit pe termen lung, schimbandu-le radical viata. 

4. Iulia Blanaru-Maier

Pentru sedinte de terapie in Oradea, poti sa iti faci o programare la cabinetul doamnei psiholog Iulia Blanaru-Maier. Psiholog clinician, psihoterapeut si educator prenatal, aceasta a luat decizia de a lucra in domeniul psihologiei dupa multi ani de activitate ca jurnalism. Activitatea in presa si televiziune au ajutat-o sa isi dea seama de importanta cuvintelor si intrebarilor potrivite, luand decizia de a le folosi cu scopul de a ii ajuta pe oameni sa isi rezolve problemele si sa isi vindece traumele. Cabinetul in care aceasta profeseaza se numeste Cabinetul de Fericire, iar serviciile sunt adaptate nevoilor si obiectivelor individuale. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se aplica tariful de 200 lei.

Foarte multe persoane sustin ca si-au regasit starea de bine dupa ce au beneficiat de sedinte de consiliere in cadrul acestui cabinet. Serviciile sunt de calitate, iar psihologul este profesionist, intelegator, empatic si dornic sa ajute. Mediul este cald si primitor. 

5. Felicia Muresan

Un alt cabinet din Oradea specializat in psihologie si psihoterapie este cel al doamnei psiholog Felicia Muresan. Lista de servicii a cabinetului este una complexa si insumeaza diferite tipuri de terapii: de cuplu, de familie, de grup si de suport, alaturi de sedinte de consiliere psihologica si autocunoastere. Felicia Muresan este psiholog si psihoterapeut care detine competente in psihologia educationala si consilierea scolara si vocationala. 

Pentru o sedinta de consiliere la cabinetul psihologului Felicia Muresan vei plati 180 lei. 

Pe pagina cabinetului sunt disponibile numeroase testimoniale de la clienti, care spun ca sedintele de terapie i-au ajutat sa isi recapete sanatatea emotionala si sa depaseasca probleme dificile din viata lor. Experienta, implicarea, empatia si abordarea personalizata a fiecarui caz sunt principalele calitati ale doamnei psiholog Felicia Muresan.

Concluzii

Asa cum reflecta si topul de mai sus, in Oradea exista numerosi psihologi apreciati, care ofera servicii de inalta calitate si care isi adapteaza metodele in raport cu particularitatile clientului. Odata ce ai ales un psiholog potrivit, iti va fi mai usor sa gestionezi aspectele problematice legate de echilibrul emotional si sa iti imbunatatesti calitatea vietii.